Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Popeye

:fancyklap:

jedna srednjoskolka kuzi sve sto loni nije u stanju... :drama:
erm... zar nije jukie jos onomad dokazao da dete 6 defies svrstavanje po age groups?

@grumpy teen:
:lol:
Originally posted by Loni

Ako vam se sviđa, znači da ste strejt. Haj priznajte sebi da ste strejt.
eto mene bas privlaci deo sto ima picku. aj sada da priznam:
my name is bas bleu and i am straight.

Šimele su ženstvene, uglavnom doterane, vole da se trude oko muškaraca više od drugih žena, često su strasne, željne da ispune partneru svaku želju.
e sada ja kao strejt zena kazem da je ovo totalna glupost, a amazonke ce se vec javiti kada naostre labrise.
:lol:

a бучер i шимела... :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Loni

Šimele su ženstvene, uglavnom doterane, vole da se trude oko muškaraca više od drugih žena, često su strasne, željne da ispune partneru svaku želju.

how do you come up with this shit?! :blentavi:

Od izrečene ,,netačne'' tvrdnje daleko je gore biti netolerantan i nazvati nešto sranjem.

Kao prvo, izvinite me, ali ja ne mogu i ne želim da koristim za žive osobe termine TRANS FTM i TRANS MTF.

Za FTM osobu reći ću BUČER,
za MTF ŠIMELA

Konsultovao sam se na predavanju o rodu i polu kod Adorjana
šta je politički nekorektan govor i pitao za ovaj slučaj.
I Adorjan i svi prisutni rekli su da ovi termini ne spadaju u nekorektno jer ih
ne koriste protivnici trans osoba u kontekstu mržnje.

Kad se neki termin koristi dugo i osvedočeno u kontekstu mržnje onda postaje nekorektan.
(Ubij za kolji da peder ne postoji. Ubij ubij ubij pedera i sl).

Mada postoje i tu struje koje žele da homofobima izvuku kao argument termin peder i legitimišu ga kao ok termin, što bi se moglo postići ako se niko ne vređa nad ovim terminom.

Oni trans MtF osobe koje ja znam kažu da im jedino smeta termin u muškom rodu. (Taj transvestit). Čak i termin trandža im je bolja, mada i to nije korektno, ali termin ŠIMELA nikome nije smetalo.
Obična posrbljena reč SHE-MALE.
A u engleskom termin SHE-MALE nije uvredljiv.

Što se tiče toga da ti misliš da je sranje što sam rekao da se šimele više trude oko muškaraca, da su često spremine na razne stvarki u seksu od običnih žena nije nikakva predrasuda već skoro pa i pravilo.
Razlog je taj što su na Balkanu obične strejt žene često jako konzervativne, pa mnoge strejt žene i danas ne žele da rade oralni seks partnerima ili analni.
Svi LGBT ovci su u startu van tog konzervativnog klišea u svemu, pa je logično da su i u seksu.
Sumnjam da ćeš naći geja ili trans osobu, koji će kao moja mama da napravi izraz gađenja kad mu pomeneš oralni seks i nekoga ko će reći da praktikuje samo jednu misionarsku pozu jer je jedino to ispravno po Bibliji.
Korisnikov avatar
By svejedno
Loni, ocigledno ne poznajemo iste devojke u ovoj zemlji.

edit - il sam mozda ja samo nesto upuceniji u sexualne praxe balkanskih devojaka?
Korisnikov avatar
By simarrgL*

Oni trans MtF osobe koje ja znam kažu da im jedino smeta termin u muškom rodu. (Taj transvestit).

"Transvestitizam,cross-dressing podrazumeva nosenje odece pripisane suprotnom rodu iz ma kog razloga…mogu ali ne moraju prihvatati I ponasajne odlike suprotnog roda...nemaju zelju za hormonskim tretmanom I promenom pola…"

sa Andreove teme "Mini recnik"

mtf nije isto sto i transvestit

transvestit (muskog pola) se rodno identifikuje kao muskarac dok se m2f osoba identifikuje kao zena

takodje, m2f osoba moze biti i transvestit, tj da se (povremeno) oblaci u odecu koja odgovara njenom polu, ali ne i rodu
Korisnikov avatar
By Srklet

Za FTM osobu reći ću BUČER,
za MTF ŠIMELA

Konsultovao sam se na predavanju o rodu i polu kod Adorjana
šta je politički nekorektan govor i pitao za ovaj slučaj.
I Adorjan i svi prisutni rekli su da ovi termini ne spadaju u nekorektno jer ih
ne koriste protivnici trans osoba u kontekstu mržnje.
e, a kad se koriste u kontekstu gluposti? :hmm:

Svi LGBT ovci su u startu van tog konzervativnog klišea u svemu, pa je logično da su i u seksu.
again, how do you come up with this shit? :lol:

Sumnjam da ćeš naći geja ili trans osobu, koji će kao moja mama da napravi izraz gađenja kad mu pomeneš oralni seks i nekoga ko će reći da praktikuje samo jednu misionarsku pozu jer je jedino to ispravno po Bibliji.
a sada jedno ozbiljno pitanje: zasto svojoj mami spominjes oralni seks? :shok:
Korisnikov avatar
By blenta
ja sam konzervativan npr
i kad prcam momke u goodu
iskljucivo misionarski
Korisnikov avatar
By Mars
Sa oduševljenjem krećem da čitam temu od početka!!

:klap:
Korisnikov avatar
By Herald
Nisi nam dobro objasnio kako si fantazirao o kurcu i pasivnoj pozi. Jesi l` drkao dok si fantazirao. Koliko dugo si fantazirao. Ja ti predlazem da apstiniras opet i pomno pratis fantazije i zapisujes ovde. Mozda si gej kad apstiniras. :wundy:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by group
priznajem, ja licno ne volim trans osobe ni u kom obliku. niti cd, niti bilo sta na tu temu.
il si musko, bez obzira da li si homo ili hetero, ili si zensko, takodje, bez obzira da li si homo ili hetero.
Znao sam da će idiotizam ovog tipa da se pojavi, kad-tad. No, ono što mene zanima jeste ideja da neko mora da bude ili MUŠKO ili ŽENSKO -- a ko je to tako odredio i zašto bismo mi to morali da sledimo? -- kao i samorazumljivost tih polnoih odrednica -- a šta je to MUŠKO, a šta ŽENSKO? Hajde, pokušaj da to nekako objasniš i videćeš da uopšte nije lako i jednostavno...

P.S. Vidim da se blenta emancipovao od svojih ranijih stavova, kada je kao pokvarena ploča ponavljao kako je on "pre svega muško". Eh, ta Amerika, zemlja velika -- napraviće i od zadrtih militarizovanih sinova senzibilne metroseksualce, doduše uvek str8 look/act.:lepeza:
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam gej a ne ložim se na "shemales", znači nije. :sudija:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja nisam gej a ne ložim se na "shemales", znači jeste. :sudija:
Korisnikov avatar
By scout_finch
@null:
pa nije ti to bas najtacniji nacin zakljucivanja, od uzeg ka sirem.

to je ko kad bi ja rekla ne volim pire,a ti zakljucis da ja ne volim krompir. a ja samo ne volim pire.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ne znam kako iko ne moze da voli pire. pa pire je spremniji da ti ispuni zelje od recimo pomfrita ili, god forbid, restlovanog krompira. slazem se da pire nije toliko zenstven u smislu vitkosti i preplanulosti kao promfrit, ali barem nece praviti grimase na pomen oralnog seksa. osim ako potencijalnu lumpiness ne ubrajamo u neodobravanje.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by bas bleu

ne znam kako iko ne moze da voli pire. pa pire je spremniji da ti ispuni zelje od recimo pomfrita ili, god forbid, restlovanog krompira. slazem se da pire nije toliko zenstven u smislu vitkosti i preplanulosti kao promfrit, ali barem nece praviti grimase na pomen oralnog seksa. osim ako potencijalnu lumpiness ne ubrajamo u neodobravanje.

i, osim toga, u kuhinji je prilog, u društvu fun food fighting material, a u krevetu kurva.
šta čovek više može poželeti?
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by scout_finch

@null:
pa nije ti to bas najtacniji nacin zakljucivanja, od uzeg ka sirem.

to je ko kad bi ja rekla ne volim pire,a ti zakljucis da ja ne volim krompir. a ja samo ne volim pire.
well, obviously.. ne bih jer ja npr volim pomorandže ali sok od istih nikako. a ako već kalupimo (a taki je topic) shemales sebe ne doživljavaju kao muškarce right? ili da? tj. u ovom slučaju jer je noobix muškarac, a homoseksualni muškarac se loži na osobe istog pola... aaa ovaaj, transrodna osoba nije nijednog pola right? s tim što za njegovu nedoumicu nije važno da li je ta osoba homo/strejt/bi. ustvari ovo nema smisla :nerd: sad sam se pogubio u onom podforumu i neču više da trpam ljude u kalupe i promise :rida: :smallbraincanthandle;
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
e nikako da skapiram...

pa sam pokusala da povucem paralelu,
tipa

lozim se na tenkove, da li sam ja vojnik?

lozim se na cehova, da li sam rusofil?

lozim se na pank'rock, da li sam ja pankerka?

... ako se osecas kao gay, onda si gay, ako se ne osecas,
onda nisi.. sve je do tebe...

Aman, kako bilo ko drugi zna bolje od tebe sta si ti?

Tako isto mene u kraju, klinka od 16 godina, pitala
"komsinice, da li sam ja lezbejka?"

i sta da joj kazem?
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by bas bleu

i, osim toga, u kuhinji je prilog, u društvu fun food fighting material, a u krevetu kurva.
šta čovek više može poželeti?
:yes:

posebno sto u ovom krajevima postoji i non-vanilla varijanta za sve nas sa, let's say, specificnim ukusom in these matters: colcannon.
i mean, mash caters to all tastes.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by KosmickaCestica

Mnogi smatraju da svaki čovek najbolje odredi za sebe šta je.
Kad bi to zaista važila u ustanovi ,,Lazi Lazarević'' zaista bi živeli Napoleni, Merlinke, Brozovi i faraoni u tolikom broju.

Zabluda je da čovek najbolje može da odredi sebe.
Potrebno je upoznati se i sa pogledom na nas sa strane.

U svakom slučaju ne treba da imamo bojazan od kategorizacija jer nauka bez kategorizacija ne postoji.
I psihologija i sociologija i ekonomija i književnost.
Svaka od njih pod obavezno sadrži kategorizacije i valoraizacije.

Ovde je ključno pitanje da li su šimele uopšte muškarci?
Ako je bitnije određivanje prema rodu (kao što meni jeste) onda su to žene i onaj ko je zaljubljen u njih nema veze s gejevima.

Ako je bitnije određivanje prema polu (organu između nogu) onda su to muškarci pa transoljubi imaju neke veze i sa gejstvom.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by KosmickaCestica

Mnogi smatraju da svaki čovek najbolje odredi za sebe šta je.
Kad bi to zaista važila u ustanovi ,,Lazi Lazarević'' zaista bi živeli Napoleni, Merlinke, Brozovi i faraoni u tolikom broju.

Zabluda je da čovek najbolje može da odredi sebe.
Potrebno je upoznati se i sa pogledom na nas sa strane.

Da, jeste to je ista stvar..

Da je ovo drugo istina, onda mi ne bismo postojali, jer, kao što nas fino uveravaju "pederi Srbi i lezbejke Srpkinje ne postoje".... :blabla:
By str00ja
jao bre, do ove stranice smo se lepo slozili da nije gej, sad ste sve pokvarili... :katemoss:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ako je bitnije određivanje prema rodu (kao što meni jeste) onda su to žene i onaj ko je zaljubljen u njih nema veze s gejevima.

Ako je bitnije određivanje prema polu (organu između nogu) onda su to muškarci pa transoljubi imaju neke veze i sa gejstvom.

Mislim da je ovo ključno pitanje. Šta ti je bitno, jedno ili drugo... Ja mislim da njemu polne karakteristike nisu bitne, nego isključivo rodne, a za rodne karakteristike ga privlače samo "ženstvene", tako da je on hetero?

(@loni: Ako te privlači mišićava (i/ili maljava) žena, onda ti zaista nije bitan pol)
Korisnikov avatar
By Dina

...

Mozda zavisi i od toga sta osoba vidi - muskarca ili zenu. Ali ja sam sigurno vec pisala na ovoj temi ili na nekoj slicnoj da sam se ranije druzila sa strejterima i da su njih gotovo sve privlacile transice. Razlozi su bili sto su oni njih videli kako si ti opisao u prethodnom postu, zene sa muskom energijom, tj pohotne zene, zene koje vole seks, koje asociraju na seks...
Korisnikov avatar
By (Hilbert)
Sto je bitno da se kategorise? Neka bude sta jeste, i jebe sta mu se svidja. Sto mora da bude strejt ili gej ili sta vec, i da se tako etiketira. Zabole ga. Ovde je prisutna zelja da izgovori - da gej sam,
i da popaj odmah skoci - pa sto nisi autovan onda.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!