Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li uopste postoji GEJ ljubav ?

DA
80
91%
NE
8
9%
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by istok

Kad volis - volis. Kraj !
:nokti:
Upravo. Besmisleno je teoretisanje o ljubavi. Ljubav je da se oseti, a ne analizira ;)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ljubav....Rech...9%:cigareta:
By Çâðê_DUP
parafraziracu nekog[ne bih da lupim jer necu ostati zhiva, a i ne znam ceo citat doslovce/lm]:
kada ulazimo u brak[ljubav] pitanje koje nam se postavlja treba da bude da li smo spremni da do kraja zhivota prichamo sa tom osobom, jer rechi su bitne, a sve ostalo je prolazno...

elem poenta moja je da ljubav postoji ali u njoj teba biti racionalan i srecan, onog momenta kada nit pochne da popushta treba se boriti ako vredi, kada nit pukne, vreme je da se sve lepo shto je postojalo zavrshi, a zhivot da se nastavi...
By Kragi
Originally posted by ALTER_EGO

elem poenta moja je da ljubav postoji ali u njoj teba biti racionalan i srecan, onog momenta kada nit pochne da popushta treba se boriti ako vedi, kada nit pukne, vreme je da se sve lepo shto je postojalo zavrshi, a zhivot da se nastavi...
A zasto KAD nit pukne a ne AKO nit pukne :placko:
E bas si me razocarala :durenje:
Sa tako pesimistickim stavom ... .... :(
Elem, nikada ali nikada ne bih ulazio u "brak" ako znam da ce jednoga dana puci :)

Odbijam da glasam inace jer je tema :hand:
By Çâðê_DUP
nisam pesimistichki nastrojena no realna, imam primer u svojoj okolini gde je nit pochela da puca ali su oboje znali da se vredi boriti,te ta nit nije pukla...

moguce je da sam se pogreshno izrazila[dok je to u mojoj glavi zvuchalo onako kako sam mislila]
ali "tinejdzherska" zaneshena nit ce puci...

ja mogu da volim, ali shta cu ako taj neko ne voli mene niti oseca bilo shta...????

i am not pesimist:lood:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by istok
Zasto bih lagao? Pa,ljudi sa foruma nas vrlo dobro poznaju.
salim se bre :smeh:
By Ulix
Originally posted by KgCS3

elem poenta moja je da ljubav postoji ali u njoj teba biti racionalan i srecan, onog momenta kada nit pochne da popushta treba se boriti ako vedi, kada nit pukne, vreme je da se sve lepo shto je postojalo zavrshi, a zhivot da se nastavi...
Elem, nikada ali nikada ne bih ulazio u "brak" ako znam da ce jednoga dana puci :)

Ako veza ne traje večno, ne znači da to nije bila prava ljubav, svašta. Naprosto, da bi veza opstala, potrebno je mnogo više od ljubavi.
By Kragi
Originally posted by Ulix
Originally posted by KgCS3

Ako veza ne traje večno, ne znači da to nije bila prava ljubav, svašta. Naprosto, da bi veza opstala, potrebno je mnogo više od ljubavi.
:sweet:
Ja htedoh reci da mi je neprirodno imati stav "KAD pukne" dok se ljubav radja ili traje, a "AKO pukne" je vec druga prica :) (kad pukne - jasno implicira na to da ce jednoga dana puci :durenje: )
By Ulix
To ljudi često govore kako bi valjda sebe privikli na ideju da se to zapravo i može dogoditi, možda misle da će raskid manje boleti, ako se za njega na vreme pripreme. :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Vidim, Ulix u ovoj temi, pa rekoh sebi da zvirnem u sadrzaj (uprkos odbojnom naslovu:odbij: )... :bouncy:

@KgCS3 & Ulix

:fancyklap: :fancyklap: :fancyklap:

Za obojicu, procitao sam vasa 2-3 poslednja posta, i taman! :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!