Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By J...
Nece se ovaj vise pojaviti ovde.
jbg :jutro:
By dobronamjeran
Zauzet sam faxom, morao sam na spavanjen, pa ne mogu jbn cijeli dan da visim za kompom...

Sixto,Svejedno,Hans i jos neki, hvala vam puno. Zbog pojedinih stvari koje ste napisali, o kojima sam evo skoro cijeli dan razmisljao, promjenilo mi se misljenje znacajno. Stvarno vam hvala, obzirom da ste jedini ozbiljno odgovarali.
Rekao sam, da sam na forum dosao sa predrasudama, sto znaci da zelim da ih mijenjam, cim ih kao takve prepoznajem

Samim dolaskom ovdje i svojiim nikom i razlozima dolaska, valjda je jasno da sam dosao da saznam nesto, a vi me napadoste kao da sam neki nazi iz Obraza.

Kada bi umjesto onog Azdeljkovica ili ostalih celebritija, ovaj Sixto ili neko slican pricao u javnosti, cini mi se da bi se stanje uravnotezilo.

Morate shvatiti da nije cudno sto ljudi imaju predrasude, jer se decenijama o vama nije pricalo javno, i ljudi ne znaju sta da misle i zateceni su potpuno. A vecina ovdje ima arogantan stav, cak iako je ocigledno da neko nesvjesno vrijedja i sl.

Pozdrav
Korisnikov avatar
By bas bleu
u brate, kategorija nesvesnog vredjanja. i'm impressed.
By J...
Ja i dalje cekam odgovore na moja pitanja. :novine:
Korisnikov avatar
By Srklet
nemoj tako bas bleu, radimo ovdje na reformi jednog ljudskog bica. :D

seriously now... nemoj se, dobronamjerni, toliko cuditi sto se ljudima ne da, sto im je vise pun kurac da se svakome objasnjavaju i da moraju dokazivati da su normalni ili stavec. sumnjam da si ti ikada bio u priblizno slicnoj poziciji. heteroseksualne osobe jednostavno imaju jednu defoltnu lagodnost zivota u vezi nekih jako vaznih stvari, a vecinom uopce ne razumijeu da imaju tu lagodnost, za koju se gej osobe moraju mukotrpno boriti.
recimo, tebi ne prijeti izbacivanje iz kuce zbog toga sto si strejt. tebi ne prijeti fizicko nasilje ako sa osobom koju volis hodas ulicom zagrljen. tebi ne prijeti otkaz s posla zbog onoga sto jesi i kako si rodjen. a sve to, i mnoge druge stvari, su realna prijetnja u zivotu gej osoba.
i jos jedna zanimljiva stvar: gej osobe znaju ama bas sve o heteroseksualnim osobama, dok heteroseksualne osobe ne znaju skoro pa nista o gej osobama. jasno je koja je nepravda i koja je neravnopravnost, kao i da se to mora ispraviti.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Popeye

nemoj tako bas bleu, radimo ovdje na reformi jednog ljudskog bica. :D
to mozda ti u svom activist zeal. ja sam sada za christians vs lions scenario.
Korisnikov avatar
By lav
bas bleu, sjajan avatar :) semi precious & gaga, sorry na offu :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Popeye

i jos jedna zanimljiva stvar: gej osobe znaju ama bas sve o heteroseksualnim osobama, dok heteroseksualne osobe ne znaju skoro pa nista o gej osobama. jasno je koja je nepravda i koja je neravnopravnost, kao i da se to mora ispraviti.
forumwise, mislim da bi idealno rešenje bila jedna sticky tema naslovljena "strejt si, dobronameran i radoznao? ovo je pravo mesto za tebe!"

pa onda fa(retarded)q. a povrh svega, napomena "this is not a zoo."
Korisnikov avatar
By smaug
Nemam nista da kazem na temu (meni dobronamerni idu na ganglije) osim da mi naslov neodoljivo zvuci kao Domanovic i Razmisljanje jednog obicnog srpskog vola.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by dobronamjeran

U svakom slucaju, niko nije mogao da kaze da analni sex nije perverzan... Jer je to nemoguce.
A sto se tice mog dolaska ovdje, to je zbog znatizelje i zbog faxa. Tek je prva godina, a vec iz dva predmeta pricamo o homoseksualnosti, i osjecam se zbunjeno dok slusam neka izlaganja, a sta ce biti dok dodjem do cetvrte. Spremacu dildoe da nosim djeci na praksu u bolnici :)
Prvo i prvo šta to znači PERVERZNO?

Umesto podele na osnovno i perverzno,
možda je bolje da podelimo stvari na OSNOVNO i DODATNO.
I to je problematično, ali sa stupnja prve podele, koje nosi predrasude podela na osnovno i dodatno je još i dobra.

Hajd onda da vidimo...

OSNOVNO kod hetronijevića je VAGINALNI seks.
Dodatni su oralni seks i analni seks.

OSNOVNO kod gejeva je ANALNI seks.
Dodatni je oralni seks.

Kod starih Grka postojao je i itercrural seks.
Kada se penis gura ispod nečijih nogu i testisa.

Ako već hoćeš da budeš mačak, a gejevi miševi,
onda bar budi fer pa odredi neku rupu gde bi Džeri mogao da se sakrije.
A ne da gejevima oduzmeš bukvalno svaku.

Perverzno analno, perverzno oralno.
Pa šta bi ti čoveče onda gejevima dopustio u seksu, a da ih ne nazoveš perverznim?

Broj rupa nija neograničen.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by smaug

Nemam nista da kazem na temu (meni dobronamerni idu na ganglije) osim da mi naslov neodoljivo zvuci kao Domanovic i Razmisljanje jednog obicnog srpskog vola.
:lol:
Originally posted by Mars

To.

Osećam da nam svima koliko nas ima ovde izmiče neki genijalno prost primer, neka lonijevska komparacija - pa da čoveku SVE u trenutku postane jasno.

Ma kakvi jasno - i VIŠE od jasno.
your prayers have been answered. :molise:
Korisnikov avatar
By Burak
Meni su ipak najlegendarnije ove pederke/lezbe koje na noz docekaju sve teme i korisnike koji se drznu da postave bilo kakva pitanja koja krse njihove tetka/lezbacanske ustaljene principe..
Korisnikov avatar
By bas bleu
ej burak pazi sad... popusis mi ustaljeni princip. dvaput. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Burak

Meni su ipak najlegendarnije ove pederke/lezbe koje na noz docekaju sve teme i korisnike koji se drznu da postave bilo kakva pitanja koja krse njihove tetka/lezbacanske ustaljene principe..
kvisling! :testerica: <<< vidis, nije noz! :party:
By J...
Originally posted by Lepa Krepa

forumwise, mislim da bi idealno rešenje bila jedna sticky tema naslovljena "strejt si, dobronameran i radoznao? ovo je pravo mesto za tebe!"

pa onda fa(retarded)q. a povrh svega, napomena "this is not a zoo."
:up:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by bas bleu

loni, naravno.
Jeste loni naravno.

Ali taj Loni je imao uspeha u pravljenju homofrenda
od homofoba nekoliko puta.
Nisam bio grub već sam tim ljudima polagano i staloženo
objašnjavao gde greše.
By J...
Volela bih da se ovde jednom pojavi neki "dobronameran" koji ce da pita kako smo umesto sto pita na koji nacin se homoseksualci jebu i kako se razmnozavaju. Sve neki bolesno radoznali.
By RuznaGlupaZla
Jeste li se vi nekad raspravljali sa heteroseksualcima o homoseksualnosti na forumu koji nije isključivo za LGBTT populaciju?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!