Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Orion
Krpica otvorila ovu temu samo radi slave i statusa na forumu.

:opatica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ...Sitnicava...
Ista takva konkluzija je bila izvedena i na onoj mojoj temi o incestu.

I mrzi me opet da komentarišem.

Nego ne shvatam sada čemu otpor sa svih strana - niti se može promeniti stav onih poput Zwezdice, niti želim da se menja moj. Možemo se natezati do prekosutra.
Ispravi me ako gresim, ali po tvom ucestvovanju na ovoj temi, i otvaranjem one onomad, imam utisak da te teoretisanje o incestu zanima?

Ja bih volela, ako nije problem, i ako jeste (da te to zanima) da mi/nam kazes iz kojih razloga je tebi ta pojava zanimljiva za proucavanje :) ?

Meni je to izuzetno zanimljiv taboo.

A sto se tice odgovora na temu, copy/paste sta je J. rekla :sesir:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Hys.
Ista takva konkluzija je bila izvedena i na onoj mojoj temi o incestu.

I mrzi me opet da komentarišem.

Nego ne shvatam sada čemu otpor sa svih strana - niti se može promeniti stav onih poput Zwezdice, niti želim da se menja moj. Možemo se natezati do prekosutra.
Ispravi me ako gresim, ali po tvom ucestvovanju na ovoj temi, i otvaranjem svoje onomad, imam utisak da te teoretisanje o incestu zanima?

Ja bih volela, ako nije problem, i ako jeste (da te to zanima) da mi/nam kazes iz kojih razloga je tebi ta pojava zanimljiva za proucavanje :) ?

Meni je to izuzetno zanimljiv taboo.

I mene to interesuje, uvek zaboravim da je pitam. Znam koju teoriju Sitnicava otprilike ima sto se tice incesta, ali ne i da li je to to, ili interesovanje za tu temu ima jos neku pozadinu.

:)
Korisnikov avatar
By Dina
Lepo vi teoretisete, nego sem Krpice i mene niko nije ni "prijavio" zaljubljivanje u rodjake :tuc: ;)

Najgore smo :rida:
Korisnikov avatar
By Hys.
E jbg, ne mogu da se poFalim da sam i taj dark sajd istrazila :lol: Eto, nedje i ja da budem :opatica:
By ...Sitnicava...
Hys, Jovana,

ne, nisam opštila ni sa sestrom ni sa ocem, niti je bila istina to da virim sestri dok se tušira. NE VIRIM, ja je kupam. :lol:

Šalu na stranu, dopada mi se ova tema zato što je tabu, zato što je kontroverzna i zato što se unapred zna reakcija ljudi učitana kroz zgražavanje. Mene zanima sa čisto "psihološke" strane, jer je u svima nama osuda koja leži u stvarima sa kojima nemamo iskustva i koja na prvi mah deluju bolesno. Zanima me pokušaj razumevanja i empatije prema drugima koji jesu incestuozni. U isto vreme, testiram i svoju empatiju koju težim da održavam i treniram. ;) Sad, neću to uspeti kroz razumevanje svega i svačega, ali što se ovog primera tiče, eto, drago mi je što ne osudjujem te ljude, to je sve.
Korisnikov avatar
By krpica
Hys, Jovana,

ne, nisam opštila ni sa sestrom ni sa ocem, niti je bila istina to da virim sestri dok se tušira. NE VIRIM, ja je kupam. :lol:

Šalu na stranu, dopada mi se ova tema zato što je tabu, zato što je kontroverzna i zato što se unapred zna reakcija ljudi učitana kroz zgražavanje. Mene zanima sa čisto "psihološke" strane, jer je u svima nama osuda koja leži u stvarima sa kojima nemamo iskustva i koja na prvi mah deluju bolesno. Zanima me pokušaj razumevanja i empatije prema drugima koji jesu incestuozni. U isto vreme, testiram i svoju empatiju koju težim da održavam i treniram. ;) Sad, neću to uspeti kroz razumevanje svega i svačega, ali što se ovog primera tiče, eto, drago mi je što ne osudjujem te ljude, to je sve.
bravo :)
:radosnice:
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nije.
Prvenstveno jer je vecina moje rodbine izrazito matora, barem ovi koji su ostali u Srbiji. A ni njih nesto ne mogu da gledam. Mislim da sam averziju prema rodbini razvila jos kao mala, jer je keva vecito bila u predinfarktom stanju pred njihov dolazak ili nas odlazak kod njih, oblacila me je u hulahopke i haljine i vezivala kragne i masne koje nikako nisam volela.
Ovo mladjih koje imam nisam smisljala ni dok su bili tu jer su nevaspitana banda (kako to obicno i biva kod roditelja koji svoju decu ne planiraju, koji bi da zadrze svoj mladalacki lifestyle i nakon sto dobiju tri djavola), a ni sad mi se ne dopadaju, jer i kada su ovde prosipaju mudrosti i prave se mnogo fin narod iz Australiju. E, da, sestra od strica dolazi da nadje muza. Mora da bude Srbin.
Korisnikov avatar
By Mars
Ništa bez Srbina, i ja kažem. U stvari manje-više da je Srbin, ali da govori srpski...

OT: sreća što nemam rođenog brata ili sestru jer bih sigurno izgubio glavu za njima.

Tačno bismo ovako ona i ja.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UmJkb5tC ... re=related[/youtube]

(nisam gledao film sa tematikom seksualne veze između dva brata, ako bi neko mogao da baci naku preporuku bio bih jako zahvalan)

:love:
Korisnikov avatar
By Torry
da sam se zaljubila nisam, ali da mi se svideo , jeste

srecom, daleko smo, a i ozenio se....
Korisnikov avatar
By Galateja
Da, dva puta. U jednu sam bila zaljubljena kada smo bile jako male cca 5 godina. Baš sam je volela. Nisam znala kako te porive i osećanja nazvati, ali kasnije mi je bilo jasno. Ne znam ko se koliko seća prošlosti, ja je jako dobro pamtim i događaje i osećanja. Zato tvrdim da deca mogu tako duboko osećati samo što ne umeju imenovati, tj. 'na nivou' verbalizovati. :sweet:

Druga mi se dopala čisto seksualno, nisam bila zaljubljena. Bila sam fascinirana njenim ekstremitetima i pokretima. Imala sam tad cca17 godina. Već sam pisala o tome ranije da sam ja tad potirala svoju homoseksualnost i pravdala uzbuđenje time da je do rođake, da je ona eto tako lepa pa se sviđa i ženama. :luda:
By LeDeNa_
Sta necu sve procitati....

Ja ne.

Mozda neko milionito koleno a da ne znam da mi je nesto...

pu pu daleko bilo.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Nije mi se desilo da razvijem tu vrstu emocija prema osobama u krvnom srodstvu. Naravno, na to isključivo utiče zabrana incesta kroz vaspitanje u porodici. Za neke druge - tu je religija, moral, društvena prihvatljivost kao izraz "normalnog" ponašanja. Zanimljivo je da zabrana incesta datira iz daleke prošlosti, možda pojave prvih uređenijih društava, kad o genetici niko nije imao pojma a teško se može tvrditi da je tadašnji čovek uopšte mogao da razvije svest o uzročno posledičnoj vezi genskih anomalija i seksualnih odnosa bliskih srodnika. / i pravo nam dozvoljava incest od određenog stepena krvnog srodstva u pobočnoj liniji, ali moral...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Galateja

Već sam pisala o tome ranije da sam ja tad potirala svoju homoseksualnost i pravdala uzbuđenje time da je do rođake, da je ona eto tako lepa pa se sviđa i ženama. :luda:
:lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni je incest kao međuljudska relacija između odraslih osoba prihvatljiv koncept. I ne vidim čemu toliko zgražavanje?! Možda tako razmišljam zato što sam jedinica i zato što nisam u kontaktu sa rođacima, ali da iskrsne odnekud neka fina to me svakako ne bi teralo da se bičujem po međunožju.

Sad mali of: jeste li primetili da je kod latentnih gejeva i lezbejki u opticaju izraz 'volim je kao sestru/brata' sve u cilju potiskivanja vlastite homoseksualnosti? Ja čim čujem to znam koliko je sati.
Korisnikov avatar
By Blady
@Galateja - Razmisljam bas da li sam cula tu recenicu, i moguce sasvim da jesam... Samo me zanima, zasto mislis da je to potiskivanje svoje homoseksualnosti?
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Black Lady

@Galateja - Razmisljam bas da li sam cula tu recenicu, i moguce sasvim da jesam... Samo me zanima, zasto mislis da je to potiskivanje svoje homoseksualnosti?
To su reminiscencije lezbejki i gejeva kada se sete sopsvene latentnosti. A i u filmovima sa lgbt tematikom ovi što su nesvesni sebe počnu sa tim sestra-brat pre nego što osveste svoje težnje.
Korisnikov avatar
By Blady
^Mislis da ne mogu da osete, bas u tom smislu, brata - sestre odnosa, nego ciljas na latentnost?
Korisnikov avatar
By Galateja
Pa mogu, ali iskustvo pokaže da su 'brat/sestra' bili samo maškarada izrazi, sublimacija za seksualnu želju. :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!