Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li uopste postoji GEJ ljubav ?

DA
80
91%
NE
8
9%
By J...
@ A.F.K.A.OB

Iskreno, nisam sve postove detaljno pogledala, ali ne postoji niko koga specijalno zaobilazim, tako da se ne brines. :)
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
gneeebo
Nije to procena, nego statistika.
zanimljivo. cija? :cigareta:
I nije trazenje izgovora, vec trazenje uzrocno-posledicne veze.
ne verujem da se sa takvim moralistickim stavom prema promiskuitetu moze doci do nekog znacajnog zakljucka. uostalom, cela ova igra "gej ljudi su losiji od strejt ljudi, ali za to je kriva represija" je vec previse dosadna. :nokti:
Korisnikov avatar
By ns.happy
a zbog cega se poligamija (neko ce je nazvati promiskuitet) smatra losom??? ta nismo labudovi da budemo sa jednim partnerom zauvek... :apprentice:
Korisnikov avatar
By foolish
pa ako si sa nekim, ako volis tog nekog i stalo ti je do njega onda nemas ni potrebu da budes sa nekim drugim,ne?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ns.happy
a zbog cega se poligamija (neko ce je nazvati promiskuitet) smatra losom??? ta nismo labudovi da budemo sa jednim partnerom zauvek... :apprentice:
To sam i ja rekla ali niko me ne konstatuje :protest:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by foolish
pa ako si sa nekim, ako volis tog nekog i stalo ti je do njega onda nemas ni potrebu da budes sa nekim drugim,ne?
a da li si u stanju da volis samo jednu osobu i nijednu vise nikad nikako? ili da lepo, prepustis se osecanjima, i siris ljubav?
Originally posted by Dina
hoces harem, priznaj ;) :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
To kod mene ne pije vodu. Sve (mnoge) volis a nikoga zapravo ne volis. Lepo to kaze Milena u filmu "Misterije organizma".
Korisnikov avatar
By foolish
ja tek sa vidjeh da si gore napisao zauvek...
nego, ako si sa nekim to je valjda zato sto ti je lepo sa tom osobom, zelis da budes sa njim, postoje neka osecanja... i sama ta situacija, bar meni, iskljucuje bilo koga drugog i z price...
cekaj, ti poligamiju smatras kao bivanje sa vise osoba u vezi istovremeno ili voljenje vise osoba istovremeno? (malo sam se posvadjao sa gramatikom)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by gneeebo
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
gneeebo
Nije to procena, nego statistika.
zanimljivo. cija? :cigareta:
I nije trazenje izgovora, vec trazenje uzrocno-posledicne veze.
ne verujem da se sa takvim moralistickim stavom prema promiskuitetu moze doci do nekog znacajnog zakljucka. uostalom, cela ova igra "gej ljudi su losiji od strejt ljudi, ali za to je kriva represija" je vec previse dosadna. :nokti:
Dobro pitanje. Imala sam jedan dobar clanak na tu temu, medjutim posle poslednjeg pada sistema nemam nijedan dokument na kompu, tako da... ako naletim na to ponovo slucajno, postovacu...

Nisam rekla da su gay ljudi losiji od str8 ljudi, vec da su neke pojave kod nas zastupljene u vecoj meri, nego kod heteroseksualaca i navela sta sam citala da su ljudi strucniji od tebe i mene navodili kao moguci razlog.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sunce
To kod mene ne pije vodu. Sve (mnoge) volis a nikoga zapravo ne volis. Lepo to kaze Milena u filmu "Misterije organizma".
dravic? ona je labudica... sa svojim gagom :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by foolish
ja tek sa vidjeh da si gore napisao zauvek...
nego, ako si sa nekim to je valjda zato sto ti je lepo sa tom osobom, zelis da budes sa njim, postoje neka osecanja... i sama ta situacija, bar meni, iskljucuje bilo koga drugog i z price...
cekaj, ti poligamiju smatras kao bivanje sa vise osoba u vezi istovremeno ili voljenje vise osoba istovremeno? (malo sam se posvadjao sa gramatikom)
ma ja sam posebna prica, ovde samo teoretisem. ali recimo da mislim da teorijski mozes da volis vise osoba. naravno, u svemu tome treba da i te osobe budu poprilicno ego-free.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pogledaj taj film, superiska je. A to sa "prepustis se osecanjima" moze neko vreme da traje, a onda se potrosi, meni se bar tako cini. A u recenicu koju sam citirao jako verujem!
Korisnikov avatar
By greek_lover
I zasto ljudi koji osudjuju promiskuitet, su u vecini slucajeva sami promiskuitetni? Nisam cuo da je, u mom zivotu, neka nepromiskuitetna osoba osudila promiskuitet ... prosto to je se ne tice, ali zato, nasuprot, ohohohohohooooo
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja ga ne osudjujem. Svako ima pravo da radi sta zeli, nema pravila.
Korisnikov avatar
By greek_lover
I zasto se gay ljubav i gay relationship, gotovo u svim temama, razgovorima, bla, bla, bla, vezuje za sex? Zar nije poenta navedena dva nesto sasvim drugo? Pa necemo se mrciti u 60 i 70 godina?
Korisnikov avatar
By greek_lover
mrchiti=upreti k'o u zivotinju=divlje voditi ljubav! :smeh:

ruralni shumadijski izraz sa pocetka proslog veka! :lol:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by greek_lover
I zasto ljudi koji osudjuju promiskuitet, su u vecini slucajeva sami promiskuitetni? Nisam cuo da je, u mom zivotu, neka nepromiskuitetna osoba osudila promiskuitet ... prosto to je se ne tice, ali zato, nasuprot, ohohohohohooooo
Evo ja.
I nije da me se tice promiskuitet (ja nisam takva, moja devojka nije takva, vecina mojih bliskih prijatelja nije takva (neki jesu - ali , opet, njihov zivot - njihova stvar), prosto mi je sama pojava nejasna i pokusavam da je shvatim.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ns.happy
...
Originally posted by Dina
hoces harem, priznaj ;) :lol:
I ja pisem teorijski... mada, kad razmislim mozda i ne bi bilo lose ;) :misli:

Nego suvise cesto se to provlaci na forumu... promiskuitet - nesto za osudu, vernost - za neku plaketu ;)
Korisnikov avatar
By greek_lover
Pa o tome i pisem ... pojava ti je nejasna, pokusavas da shvatis ali nemas nista protiv da se neki promiskuitetni ljudi nadju u tvom drustvu, verovatno zbog mnogo drugih osobina koje poseduju, zar ne?
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Pa o tome i pisem ... pojava ti je nejasna, pokusavas da shvatis ali nemas nista protiv da se neki promiskuitetni ljudi nadju u tvom drustvu, verovatno zbog mnogo drugih osobina koje poseduju, zar ne?
Da se nadju u mom drustvu u svojstvu poznanika, prijatelja.... da... Tudj nacin zivota mi je prihvatljiv dokle god ne ugrozava mene licno. Ali nikako u svjstvu partnera - svaka cast svima, ali meni to ne odgovara.
Korisnikov avatar
By greek_lover
To jeste razlika izmedju partera i prijatelja, poznanika .... nikada mi zaista nece biti jasno zbog cega osudjujemo druge, ko nam je dao to pravo?
Korisnikov avatar
By Dina
Pa taj koji osudjuje druge pretpostavljam ne razmislja mnogo o pravima... Neka osoba sa strahovima, ogranicenjima, kocnicama verovatno...
Korisnikov avatar
By ns.happy
To jeste razlika izmedju partera i prijatelja, poznanika .... nikada mi zaista nece biti jasno zbog cega osudjujemo druge, ko nam je dao to pravo?
sta partnera smes da osudjujes? verovatno i da presudjujes :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se cini da se promiskuitetne osobe osecaju prozvane i kada to nisu. Moze i tako da se posmatra.
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Originally posted by Sunce
Meni se cini da se promiskuitetne osobe osecaju prozvane i kada to nisu. Moze i tako da se posmatra.
Slozio bih se sa tobom, verovatno podsvesno znaju da cine pogresnu stvar, pa ih svaki pomen date teme boli, cak i ako nije osuda, a to dozivljavaju vrlo licno.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Pa, niko nam ne daje pravo da osudjujemo druge, ali itekako imamo pravo da biramo sa kime zelimo da budemo. Mozda neko ko u vezu ulaze celu svoju licnost, celog sebe ne zeli da nekome bude recka, broj ili paralelna veza.

(ako se ovo odnosilo na moj post iznad tvog, ako nije - onda sam se istripovala)
By J...
Originally posted by Cluniensis

verovatno podsvesno znaju da cine pogresnu stvar,
promiskuitet nije pogresna stvar, pogresno je samo povredjivati druge, promiskuitet to ne mora da podrazumeva.
Korisnikov avatar
By Sunce
Slazem se J! Zapravo, sve je relativno.
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Originally posted by J...
Originally posted by Cluniensis

verovatno podsvesno znaju da cine pogresnu stvar,
promiskuitet nije pogresna stvar, pogresno je samo povredjivati druge, promiskuitet to ne mora da podrazumeva.
Da, apsolutno, ako je cisto biloska potreba. Konacno, nemam ni ja nista protiv promiskuiteta dok god ne povredjuje druge ljude. Niti imam nesto protiv druzenja sa takvim osobama, jer takve osobe ne moraju da budu i losi ljudi. I jos jednom, naglasavam zbog mnogih ovde koji su me pogresno shvatili. Ne osudjujem, dajem konstruktivnu kritiku jer verujem da postoje najcesce duboki psiholoski razlozi za promiskuitet, koji je cesto manifestacija bunta, razocarenja i nezadovoljstva.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!