Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxzanimljivo. cija?
gneeebo
Nije to procena, nego statistika.
I nije trazenje izgovora, vec trazenje uzrocno-posledicne veze.ne verujem da se sa takvim moralistickim stavom prema promiskuitetu moze doci do nekog znacajnog zakljucka. uostalom, cela ova igra "gej ljudi su losiji od strejt ljudi, ali za to je kriva represija" je vec previse dosadna.
Originally posted by foolisha da li si u stanju da volis samo jednu osobu i nijednu vise nikad nikako? ili da lepo, prepustis se osecanjima, i siris ljubav?
pa ako si sa nekim, ako volis tog nekog i stalo ti je do njega onda nemas ni potrebu da budes sa nekim drugim,ne?
Originally posted by Dinahoces harem, priznaj
To sam i ja rekla ali niko me ne konstatuje![]()
Originally posted by gneeeboDobro pitanje. Imala sam jedan dobar clanak na tu temu, medjutim posle poslednjeg pada sistema nemam nijedan dokument na kompu, tako da... ako naletim na to ponovo slucajno, postovacu...Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxzanimljivo. cija?
gneeebo
Nije to procena, nego statistika.![]()
I nije trazenje izgovora, vec trazenje uzrocno-posledicne veze.ne verujem da se sa takvim moralistickim stavom prema promiskuitetu moze doci do nekog znacajnog zakljucka. uostalom, cela ova igra "gej ljudi su losiji od strejt ljudi, ali za to je kriva represija" je vec previse dosadna.![]()
Originally posted by foolishma ja sam posebna prica, ovde samo teoretisem. ali recimo da mislim da teorijski mozes da volis vise osoba. naravno, u svemu tome treba da i te osobe budu poprilicno ego-free.
ja tek sa vidjeh da si gore napisao zauvek...
nego, ako si sa nekim to je valjda zato sto ti je lepo sa tom osobom, zelis da budes sa njim, postoje neka osecanja... i sama ta situacija, bar meni, iskljucuje bilo koga drugog i z price...
cekaj, ti poligamiju smatras kao bivanje sa vise osoba u vezi istovremeno ili voljenje vise osoba istovremeno? (malo sam se posvadjao sa gramatikom)
Originally posted by greek_loverEvo ja.
I zasto ljudi koji osudjuju promiskuitet, su u vecini slucajeva sami promiskuitetni? Nisam cuo da je, u mom zivotu, neka nepromiskuitetna osoba osudila promiskuitet ... prosto to je se ne tice, ali zato, nasuprot, ohohohohohooooo
Originally posted by ns.happyI ja pisem teorijski... mada, kad razmislim mozda i ne bi bilo lose
...Originally posted by Dinahoces harem, priznaj
To sam i ja rekla ali niko me ne konstatuje![]()
![]()
![]()
Originally posted by greek_loverDa se nadju u mom drustvu u svojstvu poznanika, prijatelja.... da... Tudj nacin zivota mi je prihvatljiv dokle god ne ugrozava mene licno. Ali nikako u svjstvu partnera - svaka cast svima, ali meni to ne odgovara.
Pa o tome i pisem ... pojava ti je nejasna, pokusavas da shvatis ali nemas nista protiv da se neki promiskuitetni ljudi nadju u tvom drustvu, verovatno zbog mnogo drugih osobina koje poseduju, zar ne?
Originally posted by SunceSlozio bih se sa tobom, verovatno podsvesno znaju da cine pogresnu stvar, pa ih svaki pomen date teme boli, cak i ako nije osuda, a to dozivljavaju vrlo licno.
Meni se cini da se promiskuitetne osobe osecaju prozvane i kada to nisu. Moze i tako da se posmatra.
Originally posted by greek_loverPa, niko nam ne daje pravo da osudjujemo druge, ali itekako imamo pravo da biramo sa kime zelimo da budemo. Mozda neko ko u vezu ulaze celu svoju licnost, celog sebe ne zeli da nekome bude recka, broj ili paralelna veza.
To jeste razlika izmedju partera i prijatelja, poznanika .... nikada mi zaista nece biti jasno zbog cega osudjujemo druge, ko nam je dao to pravo?
Originally posted by J...Da, apsolutno, ako je cisto biloska potreba. Konacno, nemam ni ja nista protiv promiskuiteta dok god ne povredjuje druge ljude. Niti imam nesto protiv druzenja sa takvim osobama, jer takve osobe ne moraju da budu i losi ljudi. I jos jednom, naglasavam zbog mnogih ovde koji su me pogresno shvatili. Ne osudjujem, dajem konstruktivnu kritiku jer verujem da postoje najcesce duboki psiholoski razlozi za promiskuitet, koji je cesto manifestacija bunta, razocarenja i nezadovoljstva.Originally posted by Cluniensispromiskuitet nije pogresna stvar, pogresno je samo povredjivati druge, promiskuitet to ne mora da podrazumeva.
verovatno podsvesno znaju da cine pogresnu stvar,
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!