Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Modesty
ne znam šta bih,nisam se nalazila u takvim situacijama in real life
Korisnikov avatar
By gneeebo
ako nisam "neciji tip" onda ni on ne moze biti "moj tip", jer moj tip moze biti samo onaj ciji sam ja tip..errrm, da batalim ove "tipove" jer po tom principu i ne razmisljam, hemija je ili obostrana ili je nema. ukoliko samo jedna strana misli da je ima, znaci da se ta strana istripovala. ukoliko sam to ja, jednostavno cu preispitati kako mi se to desilo, jos jedna naucena lekcija, i zdravo. mislim da je nemoguce da ti se svidja neko kome se ne svidjas, a da u pitanju nije zabluda. ili ces tu nesto nauciti i nastaviti dalje ili ces se valjati u samosazaljenju i sujeti.

ovi komentari da si ili wow ili si slina, i kako "nisi moj tip" nikad nije iskreno mi se cine preterano sujetni (kao i sam topik, iskreno)...ne mozes biti svakome wow i ne mozes biti svaciji "tip". da li vam je u zivotu svako slina ako nije wow?
Korisnikov avatar
By ROYAL
Svaka čast ljudima koji su rekli da se pozdrave, zahvale i svako svojim putem.

Sve što biste rekli (neka opaska ili bzv komentar) je stvarno nepotrebno. A tek ono "nisi ni ti moj tip"! To mi je toliko klinački komentar da nema dalje, pa koji si mu moj prilazio ako "nije ni on tvoj tip"? (naravno, ovo važi samo za muvanje uživo, gde vidite predmet svog muvanja)
Korisnikov avatar
By Wight
Imam svo vreme na svetu da ih ubedim da bas jesam. Ako bas zagrizem.
Korisnikov avatar
By blabla_guy
Originally posted by Wight
Imam svo vreme na svetu da ih ubedim da bas jesam. Ako bas zagrizem.
haha....a kako ih to ubedjujes???

meni se obicno svide oni ciji ja nisam tip....a ja se svidim onima koji nisu moj tip...bedak bas!
Korisnikov avatar
By foolish
uzivo mi se to jos nije desilo, ali jeste virtuelno kada zaista nije bilo vazno...

ma verovatno bi samo iskulirao, rekao "fala, dovidjenja" i nastavio dalje...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Produzim dalje. Mislim koja je alternativa :) ? Za sujetu ce se vec pobrinuti tamo neko, negde, nekad... Neko ciji sam ja tip i ko je moj tip :) .
:sesir:
NOX
By Hans
Da, u nekadasnjim fazama trazenja decka, kako reche Foolish (mogli smo na kafu inace zmijo!) virtuelno, i to jednom, s tim sto ja nisam njega video...U drugom redu chata na msn mi je rekao tu recenicu...Hah! Mada, s obzirom na to da vas svaki dan saceka po petnaestak poruka na Romeu (ne hvalim se), takvi su irelevantni. :D
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Nikada mi to nije rekao neko ko mi se zaista dopao, ali jednom prilikom sam "počašćen" tim rečima - i bonus. Izašao sam da se sretnem s jednim dečkom koji se manijakalno palio na mene a meni je siroma, bio odvratan. Nisam hteo da ga povredim, pa sam pristao da se vidimo i da nekako odkuliram nafinjaka. Ali on je bio u društvu svog pametnijeg druga koji je odmah skužio stvar, pa se uvredio umesto ovog nesrećnika. Onda je počeo je sa "ti uopšte nisi moj tip" i zatim nastavio...nastavio...nastavio - sve dok ga nisam prekinuo i rekao da mi je laknulo što tako misli o meni! :cigareta:
Korisnikov avatar
By Myto
Nikad mi niko od njih, nije bi toliko bitan, da bih pravio radikalne poteze. Bude mi krivo, ali na tom osecaju se sve zavrsava.
Korisnikov avatar
By __-ABASA-__
Nikad nisam bila u takvoj situaciji. Volela bih jednom cisto da vidim kako mi ego reaguje. :ugriz: :tehno:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
sta radite kad vam kazu ''nisi moj tip''?
Plačem danima i sečem vene... Kada me provale ja odem kod čika psidze par puta i obrijem glavu... Mislim da podnosim to kao zrela, odrasla i normalna osoba!
By iWanna
pitam ga "kako to mislis"
a kad mi kaze ja ga jos malo priupitam
pa jos
i jos
i jos malo
i onda me drugacije odjebe
npr "ma ti si bolesnik"
ja odem kuci zadovoljan
:setnja:
Korisnikov avatar
By HPLC
Nikad nisam dobio taj odgovor, ali sam zato par puta čuo-ja sam str8 :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by iWanna
pa jos
i jos
i jos malo
npr "ma ti si bolesnik"
ja odem kuci zadovoljan
:giggle: Kako to mislis?

pa nisi moj tip. :lol:
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by HPLC
Nikad nisam dobio taj odgovor, ali sam zato par puta čuo-ja sam str8 :sigh:
Takodje.....
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by iWanna
pa jos
i jos
i jos malo
npr "ma ti si bolesnik"
ja odem kuci zadovoljan
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
By pipinveliki
pomislim u sebi hvala sto mi stedis vreme :)
mada nikad mi se nije desilo
a desilo mi se da mi neko trosi vreme
radujem se jer nisam fabricki model.

necu da me neka voli jer halucinira da sam njen tip, nego hocu da me voli zbog mene kakva sam, zbog ja. cim me neko uvaljuje u neki tip, sigurna sam da me ne kapira i da vidi ono sto hoce da vidi.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sta bih da radim? drago mi je kad je neko tako iskren i odem dalje, sta bih drugo?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Nikad mi se nije desilo. Uglavnom unapred sama odlučim da nisam njihov tip, pa onda i ne pitam. :sekapersa:
Korisnikov avatar
By Blady
Ni meni se ovo nije desilo, a da se secam :lol:

A i ne bih se skenjala, sta sada, zivot ide dalje..
Galateja napisao:Pošaljem tužbu Međunarodnom sudu pravde u Hagu i tražim odštetu za nanešen duševni bol. :awesome:

:lukavi:
Tako je!Da plati!I da vidi sta i koga je propustila... :lol:

Nije mi to jos niko rekao...ali ne znaci da nece nekad.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!