Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2734222#p2734222]Tungi napisao:[/url]Svi smo mi za monogamiju, a znamo da je krhka veoma i nepostojana.
Pa sad, mislim da isto mozes reci i za poligamiju.

Bilo kakvi ljubavni/seksualni odnosi su fluidni i cesto nepredvidivi. Ja npr mogu veoma lako da zamislim sebe kako odjednom postajem zainteresovan za tu kres varijantnu sa strane i pozelim da imam nesto vise sa njim... Da li ce moj partner biti Ok i sa tim? Niko to ne moze predvideti.

A iskreno, tesko mi je naci i jednu osobu sa kojom bi hteo biti a kamo li vise :lol:

Ne znam, ljubav ionako ume da bude prekomerno komplikovana i bez dodatka n osoba... Ja licno nemam ni zivaca ni vremena za takve dodatne komplikacije. Ionako mi je zivot dovljno komplikovan i dan ispunjen kojekakvim obavezama da jedva stignem da provodim vreme sa svojim partnerom, a kamoli jos da se tu svaleram sa strane i mucim da organizujem kojekakve troje and what not :P
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Sta ja mislim? Ako su ljudi zadovoljni odnosom super. Ako nisu cao zdravo. Ako mora da postoji kompromis onda je to na onoj strani koja "gubi" da odluci i sta god da odluci je odgovrnost te osobe. Svako je krojac svoje srece. Kako u vezi tako i van nje.

E, sad, nervira me sto je monogamija drustveno prihvacena kao dobra a poligamija kao losa. I onda se desavaju varanja i ostale gluposti, samo zato sto je neprihvatljivo da ti partner npr kaze "seksualno me privlaci pera/marko/ljupka/miladinka i voleo bih nesto sa njim/njom da uradim". Bukvalno je iskrenost neprihvatljiva. Kao, bolje je precutati nego biti iskren i otvoren :roll: bullshit. Moj stav je, kazem iskreno, pitam kako ce se decko osecati ako ja nesto uradim, pricamo o tome i onda sa svim relevantnim informacijama ja odlucim sta cu da uradim. To nije ni poligamija ni monogamija vec model za bilo koji odnos. Da li je u pitanju jedan ili vise partner zavisi od puno faktora.

Sta radim? Ovo sto opisah. Samo sto sa drugima vrv nikad necu imati nista dublje jer nemam potrebu za tim.
By Aven
@Anhe:
Sve si lijepo napisao, samo malo editiraj jednu riječ u prvoj rečenici drugog pasusa. :D

* * *

OnT:
Isto kao i prošle godine napisano na prethodnoj strani.
Korisnikov avatar
By Madonna
Dok sam zaljubljen dovoljan mi je samo on.
Kad se odljubim onda bih i hleba preko pogace jer sam alav.
Ali posto mi to do sad nije bio neki neizdrz ili zudnja o kojoj ne prestajem da razmisljam, nisam praktikovao.
Kad mi on postane prijatelj(kao volimo se i sve al me hemija radi s drugim) s kojim imam seks koji moram da "zacinim" seksovima sa strane onda prekidam jer nisam pacenik i desperado koji bi radije da bude s nekim jer je tako convenient umesto solo, nemam taj grc i strah od solovanja, stavise, preferiram biti sam. Ako poligamija predstavlja imanje mbogo seksualnih partnera u isto vreme onda sam bio poligaman, ne vidim tu nista posebno at this day and age. A poliamorija je valjda vise veza i ljubavi i to, pa ko je kapacitet, da li je iko, pros and cons.. Nem pojma, kul je kao zamisao al jos mi se bije desilo.
Korisnikov avatar
By Madonna
Hhahahhahahahhahah znao sam kat sam viteo ko ste
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Nemam nista protiv poligamije samo ja nisam osoba za to... kad nekog volim ne bih mogao da trpim ni da pomisli o nekome
sviđa mi se što su neki ljudi na ovoj temi o poligamiji u fazony ane kokić ana šta misliš o pederima pa okej mi je to nemam ništa protiv samo dalje od mene i moje kuće to je bolest stop pederima neće šetati
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2734254#p2734254]Anhedonie napisao:[/url]Sta ja mislim? Ako su ljudi zadovoljni odnosom super. Ako nisu cao zdravo. Ako mora da postoji kompromis onda je to na onoj strani koja "gubi" da odluci i sta god da odluci je odgovrnost te osobe. Svako je krojac svoje srece. Kako u vezi tako i van nje.

E, sad, nervira me sto je monogamija drustveno prihvacena kao dobra a poligamija kao losa. I onda se desavaju varanja i ostale gluposti, samo zato sto je neprihvatljivo da ti partner npr kaze "seksualno me privlaci pera/marko/ljupka/miladinka i voleo bih nesto sa njim/njom da uradim". Bukvalno je iskrenost neprihvatljiva. Kao, bolje je precutati nego biti iskren i otvoren :roll: bullshit. Moj stav je, kazem iskreno, pitam kako ce se decko osecati ako ja nesto uradim, pricamo o tome i onda sa svim relevantnim informacijama ja odlucim sta cu da uradim. To nije ni poligamija ni monogamija vec model za bilo koji odnos. Da li je u pitanju jedan ili vise partner zavisi od puno faktora.

Sta radim? Ovo sto opisah. Samo sto sa drugima vrv nikad necu imati nista dublje jer nemam potrebu za tim.
my sentiments exactly :up:

to je odgovorna, iskrena, brižljiva, bezbedna otvorena veza i poliamorija, preferiram te nazive umesto poligamije. dakle, sve isto što rekoh prošle godine.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!