Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
a nisi ga pitao što blene u tebe?
Korisnikov avatar
By Madonna
:potapsava: sve će biti huredu. uči i mani se mutavca
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ovo ko indijska serija... Jedan minut se nešto dešava, pa narednih 59 gledaju jedni u druge uz dramatičnu muziku :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
^ ali sa igranjem i pevanjem

ovako

By Ding_Dong
Awwwwwwww :sweet: sad tek videh ovu temu
Been there done that :P
Jeste malo zajebana situacija, zato sto idete u istu skolu i sl, ali gledaj na to ovako: na zadnjoj si godini, uskoro ces otici zauvek iz te skole (mozda i iz tog mesta, ako budes upisao fax u drugom gradu ili sta vec...) pa mozda bi mogao da rizikujes malo... (nego da se posle pitas: sta ako?
Korisnikov avatar
By Delete
Zasto nemas hrabrosti da mu kazes "cao" kad se vidite?

Iz licnog iskustva, znam da zaljubljeni ljudi, bez petlje, bas nemaju zanimljive teme za razgovor na fejsu i samo smaraju. Mozda si smorio decka, cak i ako si mu se svidjao? Uz sve to si ga optuzio da je uradio nesto sto on svakako ne bi priznao, cak i da jeste. Jer, da je hteo sam da te pita da li si gej, ne bi kreirao lazni profil. A i nisi morao kukavicki da negiras da si peder, nego si mogao vrlo lepo da napadnes tu devojku koja te je pitala i da joj stavis do znanja da to moze saznati samo ako rasiri noge, recimo.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2469421#p2469421]Ding_Dong napisao:[/url]Awwwwwwww :sweet: sad tek videh ovu temu
Been there done that :P
Jeste malo zajebana situacija, zato sto idete u istu skolu i sl, ali gledaj na to ovako: na zadnjoj si godini, uskoro ces otici zauvek iz te skole (mozda i iz tog mesta, ako budes upisao fax u drugom gradu ili sta vec...) pa mozda bi mogao da rizikujes malo... (nego da se posle pitas: sta ako?
slazem se sa ovim gore :up:
samo sto bi ja sacekao kraj godine da uradim nesto konkretno (just in case)
a dotle bi gledao da budem u friendly odnosu sa njim
samo nemoj da "zatvoris vrata" za ostale momke...ako ti se pruzi prilika sa nekim drugim why not? pod uslovom da ti se taj neko drugi dopadne naravno :)
i pobogu reci mu cao...ispadas nezainteresovan :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!