Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

U vezi sa bi personom

da
54
66%
ne
28
34%
By RuznaGlupaZla
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Prati me neprijatna misao da je to veza sa ograničenim rokom jer će me napustiti kad je natjera roditeljski nagon, uz pritisak okoline po pitanju odgajanja djece u istopolnim zajednicama. Nije da mislim da ljubav treba biti vječna, ali ne volim odbrojavanje.
potpuno razumem ovo. iako smatram da isti pritisak postoji i na lezbejke u tom smislu. mozda neke biseksualne zene vide muskarca kao easy way out.

..opet, malo je problematicno, ako ga ne voli...a tebe voli...a monogamna je....da li ce "imati stomak" da zivi sa nekim koga ne voli samo zbog deteta...tesko...nije neizvodljivo...ali tesko...obicno tu, u stvari, skripi nesto drugo.
Hlaefdige, naravno, no meni je prije svega neprijatna anticipacija tog što navedoh, a ona će biti prisutna, bez obzira što postoji mnoštvo mogućih kombinacija.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da. razumem.

bezveze mi sada da pametujem ovako jer te ne poznajem, niti znam kakvo je tvoje iskustvo.

mislim samo da to sto je devojka bi, uopste ne podrazumeva te stvari. tacnije, da je anticipacija lazno izazvana time kao razlogom...

(jebem ja mene u konstrukciju poslednje recenice...nadam se da se razumemo)
By RuznaGlupaZla
Govoriš o prevazilaženju. Ok, može i to. Meni više odgovara zaobilaženje :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
[quote]Originally posted by RuznaGlupaZla...

[quote]Originally posted by RuznaGlupaZla...
Prati me neprijatna misao da je to veza sa ograničenim rokom jer će me napustiti kad je natjera roditeljski nagon, uz pritisak okoline po pitanju odgajanja djece u istopolnim zajednicama. Nije da mislim da ljubav treba biti vječna, ali ne volim odbrojavanje.
štvo mogućih kombinacija.

Zbog ovog posta ti je nick i vise nego opravdan.. :zakljucano:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
zasto koji djavo svi kontaju da bi osoba MORA DA MENJA partnere i da ima potrebu za oba pola..ajme meni,.,.
kada samn sa deckom sa deckom sam
kada sam sa dewojkom sa dewojkom sam...
poenta mi je u jebenoj osobi ne u jebenom polu..i ne da budem u isto vreme sa oba pola...i citam da je nekim devojkama u redu da im devjka spava sa deckom...kao to je potreba koja crna optreba...kakva je to onda veza ako osoba ima potrebu da spava sa nekim pored tebeOnda je ta osoba poligamna ...a ne biseksualna...kraj
I neka vise gay ribe koje imaju losa iskustav prestanu da poistovecuju sve bisex ribe sa onima koje su ih izjebale kad morma da psujem...pateticno je prozivati jednu grupu ljudi zbog pojedinaca,,,...i strasno koliko medju gay ljudika ima predrasuda a ocekujete zaboga da vas strejteri postuju i prihvataju...svasta//:sladoled:
By RuznaGlupaZla
:lol:

Moji postovi, moj nick, moja stvar.

Ti si samo uspjela da iz citata izbacis glavni dio :lol: al' to je više tvoja stvar.

:cigareta:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by m..
vise se plasim gay zena za slucaj da hoce neku lejblovanu iz k-marta.
:hypno: :hypno: :hypno: :hypno: :hypno:

M.., predajem se, pet munuta buljim u ovu rečenicu i nikako ne mogu da skontam na šta se odnosi to 'lejblovana iz k-marta'. :lol:
Hvala unapred na pojašnjenju, baš sam znatiželjna.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ne znam, posto sam i sama bisex.
ali,ako se stavim u poziciju ciste lezz, mislim da bi mi mozda i zasmetalo da ona bude sa muskarcima :misli: , ne znam, mozda bih se osecala nekako kao da joj nisam dovoljna, samo zato sto nemam qurac :(
Ne znam, opet kazem, bi sam, uni sam...andro sam..tako da... :)
Ali, opet, ok anyway!!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by sleepingsun
..kakva je to onda veza ako osoba ima potrebu da spava sa nekim pored tebeOnda je ta osoba poligamna ...a ne biseksualna...kraj
ili je oba.

a kakva je veza? pa takva kakvu je oni zele. sta je tu problem?

@RGZ... razumele se. ok.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!