Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Pocela sam da pisem komentar na temi o Kseniji Pajcin pa mi se ucinilo da je mozda neumesno dalje nastavljati pricu o nasilju na temi posvecenoj njoj... i setih se ove teme pa cu da pisem ovde...

Nesto sam veceras prebacivala programe i videh deo emisije "Sve za ljubav" i nisam propratila sve ali otprilike je rec o nasilniku koji nece da shvati da je zena otisla i onda je zvao i tu emisiju. Ona mu onda kaze da nece da bude sa nekim ko joj je izmedju ostalog pretio i ubistvom. A on kaze na to - pa da je hteo da je ubije vec bi je ubio. A posto se ona okrene i ode, on nastavi da ponavlja da ce oni biti zajedno, da ce on nju vratiti, nije sad uspeo ali uspece itd.

Mozda mi se cini ali mislim da je sad vise takvih ubistava kao sto je ovo gde je Ksenija zrtva nego sto ih je bilo u proslosti. Mozda mi je to samo utisak jer se vise pise o tome. A mozda je razlog sto su zene ipak pocele da se osvescuju, samostalnije su i jace nego ranije i napustaju nasilnike a oni gube moc i onda je sticu time sto zenu ubiju pa je onemoguce da dalje zivi svoj zivot. Ako joj nije mogao biti vazan tokom zivota postao je vecno vazan time sto joj je zivot oduzeo. Ja mislim da bi policija mogla da bude efikasnija u tim situacijama, tj da se nesto promeni u zakonima. Recimo u SAD znam da postoji ona mera da neko nekom ne sme da pridje na manju razdaljinu od sto metara. Citam danas u novinama da je pre ovog ubistva dva puta bila pozvana policija, jednom kad su se potukli a drugi put kad je Kapisoda provalio u Ksenijin stan... Da je tada policija reagovala, da ga je uhapsila pa malo drzala u zatvoru, da je dobio tu zabranu da ne sme da pridje inace ce opet biti u zatvoru Ksenija bi danas bila ziva.
Korisnikov avatar
By Li
Pa makar da su ga i pretresli i oduzeli mu to oruzje za koje nije imao dozvolu u nasoj zemlji.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ma, ne.
premda su me šaketali dosta za života, ako bi partner to uradio - bilo bi joj/mu poslednje.
tipu bih se 101% osvetila :giggle:
Korisnikov avatar
By maka
Ne trpim ni psihicko nasilje (zvocanje,ljubomoisanje,dranje,histerisanje),a kamol i fizicko.

Stvarno mogu svasta da kazem kad mi ''padne roletnica'',ali da udarim mogu samo sebe,mada ni to mi se nije desilo. Generalno,ne podnosim svadje i ako primetim da se svadja ponavlja ili da su svadje cesce,ja se lepo pokupim i odem. :)

necu bre niko da me maltretira,ocu da imam mir,da sam opustena,a ne non stop da se strecam oko necega/nekoga,ne mogu jednostavno da se nerviram.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Ne smem nikoga da udarim, niti imam običaj da to ni u vezi (čak i ako je zaslužio) a ni ovako u svakodnevnim situacijama da to uradim, ...jer poludim ako krenem :bic: i ne bih sebi da pravim problem.....dosta mi je bilo udaranja na treninzima 20 godina. Jedan koji je bio zaslužio da ga izudaram pošteno skoro je sam mučenik završio u kadi od strujnog udara :pegla: , ali srećom nije mu nešto posebno falilo...još bih ja na kraju ispao kriv :grin:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by maka

Ne trpim ni psihicko nasilje (zvocanje,ljubomoisanje,dranje,histerisanje),a kamol i fizicko.

Stvarno mogu svasta da kazem kad mi ''padne roletnica'',ali da udarim mogu samo sebe,mada ni to mi se nije desilo. Generalno,ne podnosim svadje i ako primetim da se svadja ponavlja ili da su svadje cesce,ja se lepo pokupim i odem. :)

:up:

Nemam šta da dodam!
By argentum_inf
ja bih naprcala svakog unapred..tek da budem u blagoj prednosti..
Korisnikov avatar
By Zemunac
To bi mu verovatno bilo poslednje.
Korisnikov avatar
By Mage
Da me dečko udari... ne znam šta bi uradio. Ako sam to zaslužio, radije bi da me udari pa oprosti nego da mi okrene leđa.

Ako je ničim zasluženo, samo bi se okrenuo i otišao. Znam samo da nikad ne bi vratio jer bi mi u tom trenutku ionako srce bilo slomljeno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!