Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By password
Trudim se da budem veran, ali ne mogu reci da sam uvek bio. Zanese me neko nekad bez veze, i udjem u tu avanturu, iako znam da ni ne zelim da raskinem svoju vezu, a ni da ulazim u nesto vise sa nekim, vec cista avantura, ali sa sve onim zanosom i strascu :blush:

Zadnjih godina sam bas veran, za promenu :)
Korisnikov avatar
By leobg
Nisam u vezi, ali svakako ne dajem zeleno svetlo za bilo koju vrstu fertovanja ili sexa sa strane.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nisam tolerantna, posesivna sam kao krenen kada mi je do nekoga stalo i nema kod mene flertovanja, a kamoli muvanja sa starane! :evilwait:

Samo, volela bih da mogu da budem tako realna i racionalna kao autroka teme, ali nisam, nazalost.. Jbg.:spliff:
Korisnikov avatar
By Calypso
Originally posted by bila jednom jedna...
Posto tema :"Koju osobinu kod partnera najvise cenite? "-vec postoji...
Dok ste u vezi... , da li dajete partneru/partnerki zeleno svetlo ... da ako pozeli moze da flertuje sa drugim ljudima... budete s njima ili sta vec .. sto ne mora da podrazumeva i seks.

Ja ne mogu njoj, niti ikome drugom, da dozvolim ili zabranim nesto.
Njeno je kako ce se ponasati dok je u vezi sa mnom dok je moje sta cu ja tolerisati.
Mogu samo da joj napomenem sta je meni ok a sta nije pa ako se tu uklapamo onda idemo dalje.

Sto se tice merkanja i komentarisanja, to mi je nekako samo po sebi bezazleno dok flert moze lako da se pretvori u prevaru a tu nikako nisam tolerantna ukoliko mi je stalo do osobe sa kojom sam (a ocigledno jeste ako smo vec u vezi a ne u kres semi).

Sem toga, u svakoj vezi u kojoj ima postovanja ima i iskrenosti te stoga ukoliko pozeli da bude sa nekom drugom devojkom bolje je da mi kaze pa da se lepo razidjemo (kao sto bih i ja ucinila) nego da pravimo probleme tamo gde ih nema.

:sudija:

:namig2:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Originally posted by Modesty
Ko tako voli nek izvoli....ja ,volim odane i ne promiskuitetne žene,ako smo u vezi,znači da se volimo i da imamo dobar seks i ako joj to nije dovoljno.....samo nek ide što dalje od mene

Pa donekle svi mi volimo odane , al pravo pitanje za tebe je :"Jesi li uvek odana?"

kreni iz svog primera .... cast izuzetcima kojih nepostoji....
Korisnikov avatar
By Dzi
Nisam ti prijatelj, ni brat
da svoje mi tajne pricas ti
al' mogu ti kad god zatreba
ponovo biti ljubavnik
.
.
.
Na vratima jos
novim deckom se pohvali
kazi da srecna si ko nikada
kao prijatelj los, mojoj sujeti podvali
daj mi do znanja da se ne nadam
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tinkerbell

postoji sloboda... i postoji veza.... ODVOJENO! :hvala: ;)

I sloboda u vezi!
By J...
Ne ulazim u bilo kakve veze koje podrazumevaju bilo kakvo sputavanje. Ne umem da trpim.
Korisnikov avatar
By m..
Ko tako voli nek izvoli....ja ,volim odane i ne promiskuitetne žene,ako smo u vezi,znači da se volimo i da imamo dobar seks i ako joj to nije dovoljno.....samo nek ide što dalje od mene

Pa donekle svi mi volimo odane , al pravo pitanje za tebe je :"Jesi li uvek odana?"

Ja jesam. Medjutim kad nisam u vezi, mhm....:djavo:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Ne razumem ko jos moze da ostane imun na ocigledan flert partnera i druge osobe?A autorki ove teme mogu samo da kazem da ona verovatno zeleno svetlo daje da bi sama mogla svoje "neverstvo" da opravda kod partnera.To je moje misljenje na osnovu prvog posta u ovoj temi.
By J...
Originally posted by SabotagE
Ne razumem ko jos moze da ostane imun na ocigledan flert partnera i druge osobe?
Ako je devojka sa mnom u drustvu onda bi mi smetalo da mene potpuno zapostavi i da mi okrene ledja a da flertuje sa svima okolo. Nemam nista protiv da prica s drugima, pa i da to bude neka vrsta flerta ali da mene ne zapostavi jer mi je to ponizavajuce. Ali ako nismo zajedno, tj. ako je u nekom drustvu bez mene onda neka radi sta hoce. Isto ovo vazi i za mene. I nemam nista protiv da imamo razlicito drustvo i ne izlazimo uvek zajedno, naravno ako nam tako odgovara.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Da je tema ustvari zivo sranje,jer svako moze da ovde nazvrlja sta hoce i da se pravi pametan,a da vas vidim u praksi.Mogu da se opkladim da prva autorka ne bi podnela da joj partner zeva okolo,a kamoli nesto vise.
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
SabotagE####

da ti prava autorka odgovori na temu...... :tushe:

ovako , zasta sam to ste vec sami videli, tema dovoljno govori.....

ali ja sam pre par meseci usla u vezu, nesto neverovatno mi se desilo , niko i nista mi nije trebao pored nje, ni seks , mada ne mogu da kazem da ga je puno bilo, ni flert....... nistra.... nassla sam osobu koja me je ispunjavala kao nijedna do sad.... i nisam imala potrebu da varam.....

a ona varala je , al ni to nije bitno..... samo sam zelela istinu , mrzim laz....
Korisnikov avatar
By SabotagE
Mozda bi i ti varala da si znala da te ona vara.Uostalom,misljenja su razlicita,a ja isuvise nervozna od ove teme i gluposti napisanih na njoj.
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
ne nebi varala , jer varam samo onda kad nisaam ispunjena, kad jesaam ne. a sad jesam posle dugo vremena
Korisnikov avatar
By Zwezdica
ne nebi varala , jer varam samo onda kad nisaam ispunjena, kad jesaam ne. a sad jesam posle dugo vremena
AKo ovako izgleda kada si ispunjena, jbt, koliki si djavo tek kada nisi u pm?!?!?!?!?!?!?!?! :misli: :njanja: :njanja: :njanja: :njanja: :njanja: :njanja: :njanja: :njanja: :njanja: :njanja: :njanja:
Korisnikov avatar
By Modesty
Veza je veza-povezanost,odanost....a flet je za one koji nisi baš sasvim ispunjeni ljubavlju,jer da jesu,ne bi imali potrebu da gledaju i traže bilo što sa strane.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
E stvarno, jednog dana da oragnizujemo odlazak u neki manastir (za religiozne) ili okupljanje oko svetlucavog dildoa (za one koji nisu) pa da se svi verni i odani do koske zakunu (biraju svetu im stvar) da nikada ali niiikada ne razishljaju o prevati dok su u vezi.
Mogu ja da volim i budem odana ali kad proradi hemija i krene da ljulja, sex mi vrlo pada na pamet dok posmatram devojchicu koja mi emituje HAOS. Druga je stvar da li ja zelim u tom trenutku da se bavim emotivno-fizichkim aktivnostima, nekada mi nije do kresanja vec do grljenja a najcheshce zavisi od raspolozenja u kom je moja zena (da li joj je ok da lovim ili je tog dana reshila da mi banuje sve ljubomorisanjem).
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by m..

Ja jesam. Medjutim kad nisam u vezi, mhm.... :djavo:
trudim se davati ito ono što i tražim a tražim mnogo........van veze......uh :opacupa:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Autorko,vrlo si kontradiktorna.Pogledaj malo svoj prvi post i onaj gde kazes da varas samo kada nisi ispunjena.Pa bi onda nastavila bilo koju vezu u kojoj nisi ispunjena?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Inner-Smile
E stvarno, jednog dana da oragnizujemo odlazak u neki manastir (za religiozne) ili okupljanje oko svetlucavog dildoa (za one koji nisu) pa da se svi verni i odani do koske zakunu (biraju svetu im stvar) da nikada ali niiikada ne razishljaju o prevati dok su u vezi.
Mogu ja da volim i budem odana ali kad proradi hemija i krene da ljulja, sex mi vrlo pada na pamet dok posmatram devojchicu koja mi emituje HAOS. Druga je stvar da li ja zelim u tom trenutku da se bavim emotivno-fizichkim aktivnostima, nekada mi nije do kresanja vec do grljenja a najcheshce zavisi od raspolozenja u kom je moja zena (da li joj je ok da lovim ili je tog dana reshila da mi banuje sve ljubomorisanjem).

:up:

Stojim uz svetlucavog!° :yes:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Originally posted by Val
Originally posted by Inner-Smile

:up:

Stojim uz svetlucavog!° :yes:

:grin:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by SabotagE
Autorko,vrlo si kontradiktorna.Pogledaj malo svoj prvi post i onaj gde kazes da varas samo kada nisi ispunjena.Pa bi onda nastavila bilo koju vezu u kojoj nisi ispunjena?
Jok. Nadje dopunu! Zashto zbog jedne zhizhljive pasuljke da baci 10 kila pasulja? :saint:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Val

I sloboda u vezi!
Naravno.

Ja sam vec objasnila na shta sam mislila... Mozda sam se samo pogreshno izrazila tada... ;)

Naravno da je sloboda u vezi jako bitna. :D

(p.s. ne mislim na slobodu u smislu.... ...... ustvari, ne mogu opet da obajashnjavam :lol: .. samo je bitno da se razjasne dve stvari: slobodna veza i sloboda u vezi :D )
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!