Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by IriS

kuckam se ja preko cheta i foruma sa jednom forumašicom, i sve super, ma fenomenalno... zaljubimo se ko tetrebi, a ni slike ne razmenismo, to je neki osećaj koji ja ne mogu da objasnim.
razmenimo u medjuvremenu slike, šacnem ja da je to jedno super simpa stvorenjce, po spiki i slici, i odlučim da prihvatim live upoznavanje, ali opet, bez nekih prevelikih očekivanja, iako sam se zaljubila, ali ipak sam toliko racionalna, da mogu neke stvari da iskontrolišem :alikako:
i tako, dolazim ja na dogovoreno mesto, a ono tamo žensko čeljade sa kosicom od 2 cm dužine (skoro pa ćelavo izgleda), ženska majica, narandzasta, bez brusa (na šta sam ja, malo je reći, alergična), šorc, sa nekim medama, koji je više izgledao kao donji deo bebi-dola, nego kao šorc, neke božemesakloni patike, sedi na klupi, tj. poluleži, sa podignutim nogama. a ja snob, koji je jednostavno snob (tu nema šta da se objašnjava). krenemo mi jednim putem, a ona priča o nekim kriminalcima, o bivšim ljubavima (alergična na n-ti stepen kad mi neko o tome priča pri prvom susretu)brblja 300 na sat, skakuće okolo dok priča (a sise skakuću u istom ritmu ispod one uske majice,meni žmarci podilaze)... a ja se sve vreme pitam: o majko mila, šta sam ja bogu zgrešila da me ovako kažnjava :rida:

no, takav um, tako osećajna i mazna osoba, puna razumevanja, zrela, dobra, jednom rečju divna. moja osećanja su nadvladala moj snobovski razum, mislim, prvi put u životu.

danas, posle dve godine, pitam se: čime sam ja zaslužila tako divnu osobu koja će me toliko voleti i poštovati :love: :maca: :love:
danas je tačno 5 godina od ovog dogadjaja. :setnja:

ne znam kako, ali još uvek me trpi. :love:
:love: Snobu jedan :oklagija: , divan si! :jerry:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Dante

Moja sestra, kada je upoznala ljubav svog života, događale su joj se čudne stvari tih dana.
Kada su se prvi put poljubili, a bio je vreli jul, sneg je pao iz vedra neba te noći.
vau. Sneg na Ilindan, ili tako nesto?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sunce

kuckam se ja preko cheta i foruma sa jednom forumašicom, i sve super, ma fenomenalno... zaljubimo se ko tetrebi, a ni slike ne razmenismo, to je neki osećaj koji ja ne mogu da objasnim.
razmenimo u medjuvremenu slike, šacnem ja da je to jedno super simpa stvorenjce, po spiki i slici, i odlučim da prihvatim live upoznavanje, ali opet, bez nekih prevelikih očekivanja, iako sam se zaljubila, ali ipak sam toliko racionalna, da mogu neke stvari da iskontrolišem :alikako:
i tako, dolazim ja na dogovoreno mesto, a ono tamo žensko čeljade sa kosicom od 2 cm dužine (skoro pa ćelavo izgleda), ženska majica, narandzasta, bez brusa (na šta sam ja, malo je reći, alergična), šorc, sa nekim medama, koji je više izgledao kao donji deo bebi-dola, nego kao šorc, neke božemesakloni patike, sedi na klupi, tj. poluleži, sa podignutim nogama. a ja snob, koji je jednostavno snob (tu nema šta da se objašnjava). krenemo mi jednim putem, a ona priča o nekim kriminalcima, o bivšim ljubavima (alergična na n-ti stepen kad mi neko o tome priča pri prvom susretu)brblja 300 na sat, skakuće okolo dok priča (a sise skakuću u istom ritmu ispod one uske majice,meni žmarci podilaze)... a ja se sve vreme pitam: o majko mila, šta sam ja bogu zgrešila da me ovako kažnjava :rida:

no, takav um, tako osećajna i mazna osoba, puna razumevanja, zrela, dobra, jednom rečju divna. moja osećanja su nadvladala moj snobovski razum, mislim, prvi put u životu.

danas, posle dve godine, pitam se: čime sam ja zaslužila tako divnu osobu koja će me toliko voleti i poštovati :love: :maca: :love:

:love: Snobu jedan :oklagija: , divan si! :jerry:
Ovo je meni jedan od najlepsih postova na forumu ikad :love: Mislim naravno na ovaj pocetni post od Iris... a da veza traje i danas cini ga jos lepsim :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
jos kad bi mi rekla da me imas na fejsu.... :tuc:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by ns.happy

jos kad bi mi rekla da me imas na fejsu.... :tuc:
evo proverih, nemam te ali mislim da znam ko si... imamo 12 mutual friends ali nismo frendovi verovatno zato sto ja nemam obicaj da saljem requests ljudima koje i licno ne poznajem :stidljiva_lol: ali evo poslacu ti request - specijalan samo za tebe :giggle:

:)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Dina

Ovo je meni jedan od najlepsih postova na forumu ikad :love: Mislim naravno na ovaj pocetni post od Iris... a da veza traje i danas cini ga jos lepsim :)
zaista :sweet:
Korisnikov avatar
By DiablO
Našao sam se sa jednim tipom sa kojim se nisam mnogo kuckao. Pozvao me je kod njega na kafu i pristao sam pošto je delovao ok. Kada smo stigli tu je bilo još 5 tipova. Seo sam na krevet zbunjen dok je lik otišao da mi skuva kafu. Mislio sam da će sesti pored mene i objasniti mi o čemu se radi, međutim sve vreme se zabavljao sa svojim drugarima. Kada sam ga zamolio da me otprati do dole mrzelo ga je, pa je jedva nekako ustao da me otprati do lifta... Još uvek ne mogu da shvatim šta je sve to značilo, ali u svakom slučaju bilo je neprijatno i tim ljudima i meni...
Korisnikov avatar
By Andrija87
uuuu...ja sam imao komediju situacije i psihotriler u jednom filmu :D
uglavnom,to je bilo pre 4 godine...dopisivao sam se sa likom sigurno mesec ,dva i stvarno je sve bilo bas fino...bio je navodno stariji 8 godina od mene...ok,moze :D
lik je poslao i neku sliku ali tada su bili oni retard telefoni sa onim jos retardiranijim mutnim kamerama i na slici je delovao ok...i aj kao da se vidimo...
dogovorimo se da se nadjemo na Slaviji ne secam se vremena ali recimo u 8...u pola 8 on zove vec stigao ,ne moze navodno da se parkira pa da ja direktno udjem u kola...aha,vazi ! :D
kazem mu ja : "opusteno ,imas pola sata da nadjes parking mesto"...
posle 15 minuta zove on i pita me gde si i ja mu kazem da sam krenuo,da sam u njegosevoj i da sam dole za 5 minuta...nije proslo 2 minuta lik zove,u njegosevoj je ! oh,lord !
ja idem sa one strane gde je "prive",ulica prazna, samo preko puta vidim nekog slatkog tipa i nekog coveka na nekih 15ak metara od mene...u tom trenutku iz alekse nenadovica se pojavljuje moja keva koja se vraca od tetke koja zivi u toj ulici..upravo zbog takvih situacija sam i rekao liku da se nadjemo na Slaviji...
vidim slatkog tipa koji pici 200 na sat i coveculjka koji ide ulicom ocigledno trazeci nekoga...ja pretrnuo...ne znam da li sam se vise usrao jer ce keva saznati da sam gay jer tada nije znala ili sto ce misliti da me heftaju matorci !!! :D
pogubljeno sam sklepao dve recenice na fazon "e mama odoh do marije bla bla i protutnjao,vracam se za 2 sata bla bla" i zapalio u alekse nenadovica..
iskljucio sam ton i 3 minuta se sabirao..jbg bio sam klinac,tada je to meni bio drama show :D
kontam ja ,ma mozda lik promasio ulicu ,nema sansi da je onaj covek...zove me tip,on je kod mileta dragica ahhaha vec vidim sebe kako kod mileta ulecem i uzimam pusku ako je onaj gospodin :D
i da ,bio je gospodin ! ja ga gledam upitno ,pogledom koji pita "a gde je onaj super tip?",ma covek me ne zerezuje,kao sve opusteno,takvog me je i ocekivao la la la..ja tebe NOT!
I resio covek da sednemo negde u NJegosevoj pa to ti je..meni samo kroz glavu kako me mama blagosilja preko terase hahahahah Sad bih ga najopustenije napusio i zapalio kad je lazovcina ali sam tada bio previse uplasen i u tripu kako ce da mi kampuje u ulazu zgrade !LOOOOL
Uglavnom nekako smo se zavukli u neki od onih kafica gde su "vesele domacice"...Da ne gresim dusu,dok smo sedeli covek (COVEK!) je bio jako fin,i sve vreme mi objasnjavao kako ljubav ne broji godine,kako se u poslednje vreme jako ugojio,naravno sve vreme se praveci lud o tome da je lagao za godine,izgled,slike....Highlight je bio kad sam shvatio da zadrigli druskan dise kao da ce da se porodi svakog trenutka ! :D
Posle je hteo da me isprati do zgrade (da,da!!),uglavnom ja nekako na finjaka iskulirah i pobegoh glavom bez obzira...i tako se zavrsi to burno vece...qq :D
By Orion
Originally posted by DiablO

Našao sam se sa jednim tipom sa kojim se nisam mnogo kuckao. Pozvao me je kod njega na kafu i pristao sam pošto je delovao ok. Kada smo stigli tu je bilo još 5 tipova. Seo sam na krevet zbunjen dok je lik otišao da mi skuva kafu. Mislio sam da će sesti pored mene i objasniti mi o čemu se radi, međutim sve vreme se zabavljao sa svojim drugarima. Kada sam ga zamolio da me otprati do dole mrzelo ga je, pa je jedva nekako ustao da me otprati do lifta... Još uvek ne mogu da shvatim šta je sve to značilo, ali u svakom slučaju bilo je neprijatno i tim ljudima i meni...
:lol:

Tek sad ovo pročitah i ne znam zašto mi je jako smešno. Kripi.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Bilo je stvarno svega...
Da ne izostavim lika koji je na dejt dosao direkt iz obilaska fruskogorskih manastira i koji se pohvalio da je 'muskarac starog kova' iako je tada imao jedva nesto malo preko 20 godina. Zapravo to i nije bilo tako katastroficno po mene, bilo je samo smesno.
Srela sam se sa ribom koja je govorila toliko tiho da je nisam nista razumela, a sluh mi je sasvim u redu. Govori tek toliko da ne sapuce, i to kad bas mora. Secam se i da je nista pod milim bogom ne zanima, da ni o cemu ne zna nista, sta god da pokrenem kao temu ona nema sta da kaze :retard: Jos mi salje poruku posle dejta (kao da to nije mogla lepo odmah reci) da joj se cini da sam premlada i da ona ne bi vise nista. Odahnuh.
A pridodacu jos jedan biser za blind date horor price... Elem, ja sam na nekom studentskom chatu nabasala na lika koji mi je isprva delovao interesantan, pa smo tako kuckali par dana i on je meni poslao sliku. A na slici decko, malo mrsav, sedi u nekakvoj kancelariji i nosi one fotogrej naocare, pa mu se oci ne vide bas dobro. Rekoh, hajd, mozda je samo pomalo nerdy, ali to ne mora da bude prepreka, jel. Gospodjo Boze, kad stigoh na dejt... tad sam pozelela da mu se zemlja pod nogama izmakne i da lik nestane, nestaneeee... sav kao rahitican, procelav, ljigav, odvratan! A tek price, kakva je on faca, kako on poznaje tako neke razne opasne likove u Novom Sadu, kako je vecerao sa Koletom, sa ovima i onima, kako ga neke ribe smaraju stalno... a on jebeno nedonosce. I non-stop gleda na sat. Ma svaki jebeni minut. Javlja se na mobilni, kuca poruke. Ali hajde, izdrzala sam tu kafu i pozdrav. Zvao je za par dana, ali sam ja izmislila neki razlog zasto necu da se vise vidjamo.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Orion

Tek sad ovo pročitah i ne znam zašto mi je jako smešno. Kripi.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by m..

.

I sednemo mi u taj krsh od 101-a, ispostavi se da desna vrata ne mogu ni da se zatvore, te sam ih drzala sve do Panceva, ali ajde.
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By crni90
cesto su me na dejtovima lagali za godine

ali dejt(ove) iz strave i uzasa nisam imao
Korisnikov avatar
By alfhild

:smeh:
A to mozda cak nije ni bio njegov stan.
Korisnikov avatar
By acid drop
^ možda to nije bio taj dečko. :nesiguran:

pročitala sam celu temu, najjače je ono sa držanjem vrata od stojadina do pančeva. LOL.
Korisnikov avatar
By BabyBlue
super tema :lol:
sreća pa nisam imala horor dejtove :P
Korisnikov avatar
By HalfJack
Neve napisao:Prije par godina sam izašla s jednom curkom koju sam znala iz viđenja. Svidjela mi se jer je hodala kao moja bivša. :lol: Elem. odemo mi kao na kafu u neki shopping centar (što mi nikad neće biti jasno zašto :neisguran: ) .. ugl ova je šutila kao zalivena skoro cijelo vrijeme.. tak da sam priče morala iz pete vaditi, da budu što manje interne.. ugl, poslije toga odem ja na predavanje.. i dobijam poruku "jel ti se sviđam" na što odgovorim sa "jel to retoričko pitanje?".. hmm, cura je mislila da sam ju odjebala.. pa sam na kraju skontala da sam ju ipak eto, odjebala.
Prvi i posljednji dejt.
Prekrasno. :radosnice:

OT: Ne idem na dejtove pa nemam horor priče. Vjerovali ili ne. :merlinka:
Korisnikov avatar
By poliglotmk
Bilo je to pre oko 3 god
upoznao sam tipa na netu razmenili slike i ugovorili susret usput smo se culi na tel ali kada sam stigao na dogovorno mesto tamo je stajao deda od 70ak god, ja inace i volim starije ali ovo je bilo previse
p.s slika mu je bila stara mozda 20 god
Korisnikov avatar
By Azdaja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326665#p2326665]poliglotmk napisao:[/url]Bilo je to pre oko 3 god
upoznao sam tipa na netu razmenili slike i ugovorili susret usput smo se culi na tel ali kada sam stigao na dogovorno mesto tamo je stajao deda od 70ak god, ja inace i volim starije ali ovo je bilo previse
p.s slika mu je bila stara mozda 20 god

da li ste otisli na veceru, picence?

da mi se tako nesto desi, u'fatila bi babiku za ruku i odvela je na veceru - sto da ne :lol: ...iskreno :)
Korisnikov avatar
By poliglotmk
Ovo se nadeavno desilo
posto sam iz Skoplja izvinjavam se za moj srpski, tu i tamo promasim neki padez

Dopisivao se sa jednim tipom oko 50ak godina (volim starije) ali tip je bio onako suvise zatvoren insistirao je da to bude blind dejt, posto sam imao par pozitivnih iskustava na takvim dejtovima resio sam da prihvatim, razmenili smo borjeve dan pre susreta ali se nismo culi samo putem sms-a i dogovorimo se mi da se nadjemo u centru skoplja pored trznog centra, ja kao i po obicaju stignem bar pola sata ranije i onako pratim naokolo, kad ono ispred mene stvori se moj stric (uvek sam se tajno lozio na njega), a ja sam pomislio gde se bas ti tu stvori brate i onako pozdravi me covek i pita me sta ja radim, ja odgovorim da cekam kolege s faxa da idemo na kafu pravim se odjednom kao da mi zvoni tel i kada sam se udaljio par koraka uzmem tel i zovem ovoga ko je trebao doci, kad ono zvoni tel moga strica i on se javlja, okrenem se prema njemu i pogledam ga, pogleda on mene skroz zbunjeno i neocekivano, bilo je zaista neprijatno, posto nije bilo druge, seli smo na kafu i lepo popricali obecali da cemo obojica cuvati nasu malu tajnu i onda se na to i zavrsilo, popili kafu i otisli
ali nikada vise posle toga nisam pristao na blind dejt
Korisnikov avatar
By Azdaja
pozdravljam skoplje :)

bejah na gay festu (sta je vec bilo) pre par godina u skoplju :)

izbegavaj blajnd dejtove... ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326693#p2326693]poliglotmk napisao:[/url]Ovo se nadeavno desilo
posto sam iz Skoplja izvinjavam se za moj srpski, tu i tamo promasim neki padez

Dopisivao se sa jednim tipom oko 50ak godina (volim starije) ali tip je bio onako suvise zatvoren insistirao je da to bude blind dejt, posto sam imao par pozitivnih iskustava na takvim dejtovima resio sam da prihvatim, razmenili smo borjeve dan pre susreta ali se nismo culi samo putem sms-a i dogovorimo se mi da se nadjemo u centru skoplja pored trznog centra, ja kao i po obicaju stignem bar pola sata ranije i onako pratim naokolo, kad ono ispred mene stvori se moj stric (uvek sam se tajno lozio na njega), a ja sam pomislio gde se bas ti tu stvori brate i onako pozdravi me covek i pita me sta ja radim, ja odgovorim da cekam kolege s faxa da idemo na kafu pravim se odjednom kao da mi zvoni tel i kada sam se udaljio par koraka uzmem tel i zovem ovoga ko je trebao doci, kad ono zvoni tel moga strica i on se javlja, okrenem se prema njemu i pogledam ga, pogleda on mene skroz zbunjeno i neocekivano, bilo je zaista neprijatno, posto nije bilo druge, seli smo na kafu i lepo popricali obecali da cemo obojica cuvati nasu malu tajnu i onda se na to i zavrsilo, popili kafu i otisli
ali nikada vise posle toga nisam pristao na blind dejt

Auuu........
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Imao sam i ja slučaj da je na dejt došao lik obučen u šta-koje-pičke-materine boje. Sećam se zelenog jezivog sakoa, crvene košulje i neke kravate....njegovo lice sam zaboravio.
Međutim, ovo mi se desilo pre 3 dana. Dogovorim se sa likom sa Romea da se upoznamo kod jedne naše poznate zgrade. On je prvo rekao da je stigao, a kada sam ga čekao ispred, njega nema, a počela kiša. U principu, ljudi koji čekaju bus se sklonili od kiše, pa tako i ja. Puštam mu sms gde je, a on meni uzvraća kao-Otišao sam, ne mogu to da radim pred onolikim narodom. :iskolacen:
Ja se mislim šta bre da radi. Znam da je tražio diskreciju, ali ovo je bilo previše.
Nekako ga ja ubedim da se vrati, a kiša i dalje pada. Kažem mu da stane gde i ja da ne bi kisnuo, a on kao hajmo u šetnju. Krenuli smo prema pravcu grada gde su samo sjebane fabrike. Stadosmo do jedne fabrike i ja se popeo do stepenica sa nastrešnicom, a on i dalje stoji po kiši. Ja mu postavim pitanje, a on tako tiho priča da to nije normalno. :ninja:
Pošto primetim da je otežan za konverzaciju, pitam ga nešto kao čime se bavi, a on kao-ne razumem zašto je to sad važno. :iskolacen: Osećao sam se kao :luda:
Elem, ukapiram da me smara što se stalno šetkao levo-desno i gledao ko prolazi kolima pored nas i kažem mu da idemo pravo i da s obzirom na okolnosti, je najbolje da svako ode svojim putem. Pružio je ruku i pozdravili smo se.
Ali, na pola puta do kuće meni stiže sms od njega-Stani, pa idemo u istom pravcu. Tako sam ubrzao korak da to nije normalno.
Ljudi, ono je bilo jezivo, a moja sestra je umrla od smeha kad sam joj ispričao.
Ni najgorem neprijatelju ovo iskustvo ne bih poželeo. Razumem diskreciju, ali nemoj je poistovećivati sa paranojom. Paranoja se leči, jbt!!!
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Popaje, reči sam mu klještima iz usta vadio, trebao mi je slušni aparat da ga razumem i stalno se okretao....uh, jezivo. Ono je klasična paranoja!
Ja stvarno razumem diskreciju i jesam za nju, ali ovaj dečko ima neki problem...ŽEŠĆI!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!