Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Ханс
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2424171#p2424171]acid drop napisao:[/url]Bolje na oči nego iz nosa. Mnogo gadan osećaj.
Amin, sestro ili brate! :lol:

Lepi trenuci...jedan od lepših je bio kada nije masturbirao nekoliko dana pa mi je sve sasuo u grlo na kraju. Those were the days.

Šalu na stranu, jedan od boljih trenutaka je bio svaki u kom on nije isticao to koliko je lep, superioran, moćan iako je visok metar i par želja da poraste. Takodje, svi momenti u kojima je bio zadovoljan onim što smo imali su bili dobri.

Svaki seks je bio dobar. Do poslednjeg.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
skoro se sakrivao u coskove stepenista jer se plasi visine, pa sam morao da ga zagrlim i drzim za ruku dok smo se penjali na stenu
Korisnikov avatar
By gnossienne
Moje bivše bi mogle samo prosipati žuč ovako kao Ханс :vruce:
Nije ih bilo nesto puno, jbg, ali ovi su mi iz nekog razloga najdrazi i najsmesniji.
Sa zadnjim: sedeli smo na klupici u parku, on je bio sav pogubljen, nervozan... Pomislio sam: Jbte koliko je smotan, dajem mu jos sat vremena i ako me ne poljubi moracu ja njega.
I to se i desilo posle sat vremena, poljubio sam ga na sekund. On se ukocio i rekao: Ako nas neko vidi prebicu te...
Ja: Ma ko ce da nas vidi...
Prisao mu blize i poceli da se ljubimo, vatamo i mazimo. Cuo sam korake i video coveka kako seta psa na bukvalno 2m od nas.
Ja: Ide neko!
On onako smotano poceo da se okrece i gleda i kaze: Gde?
Ja sam poceo da se valjam od smeha, posle par sekundi je i on skontao coveka sa psom i poceo isto da se smeje.

sa predzanjim: Krenuo kuci od njega, ispratio me na stanicu, ja krenuo da ga poljubim u obraz, a on u zadnjem trenutku namerno okrenuo glavu i poljubili se u usta. Drugi put me je tako isto ispracao, i pred punim busom i stanicom rekao glasno: 'Da te ljubim!' :* i opet u usta
A ja ga pogledao, nasmesio se i kao pokisao usao u bus.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
svaki trenutak sa njom mi je prelep :love: ne znam sta bih izdvojila..

kada sam je prvi put videla i kada su nam se sreli pogledi, prva misao koja mi je prosla kroz glavu.. "to je devojka mojih snova"

kada me je poljubila prvi put, i to na kvarnjaka kod konja..

kada kaze da oce da se zalepimo jedna za drugu i ne odvajamo ili da se savrseno uklapa u moj zagrljaj..

kada sam shvatila da mene dosad niko nije ovako iskreno voleo..
Korisnikov avatar
By stefan19
Au... Tesko se setiti tih momenata. A i kad ih se setim vishe nemaju isto znacenje koje su nekada imali. Veza se zavrsila, momenat je prosao, svako je otisao svojim putem. Nekad sam verovao u ljubav i vernost pa su i mi romanticni momenti puno znacili. Sad shvatam da su veze prolazne (kao i sve ostalo). Kad se sad setim tih nocnih setanja plazom i gledanja u zvezde, i kako sam naivno verovao ljudima, popizdim na sebe sto odrastam i sto shvatam da "happy ever after" pricha postoji samo u bajkama...
Korisnikov avatar
By Val
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2455786#p2455786]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]svaki trenutak sa njom mi je prelep :love: ne znam sta bih izdvojila..

kada sam je prvi put videla i kada su nam se sreli pogledi, prva misao koja mi je prosla kroz glavu.. "to je devojka mojih snova"

kada me je poljubila prvi put, i to na kvarnjaka kod konja..

kada kaze da oce da se zalepimo jedna za drugu i ne odvajamo ili da se savrseno uklapa u moj zagrljaj..

kada sam shvatila da mene dosad niko nije ovako iskreno voleo..
E 'ajd da izdvojim i pratim ovaj post do 2019 recimo... Chisto da vidim, da l' se text ili devojka menja... :veverica:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
pa i kada bude 2030 (ako tada jos budem disala bez pomocnih aparata) kada me neko bude pitao za tu osobu znam da cu se tih reci secati..

devojke ce se mozda menjati, ali taj osecaj da mi se tako nesto prvi put desilo sigurno necu zaboraviti / potisnuti ili sta god..

ali prati post.. ako 2019 i dalje budemo zajedno, imas pivo od nas
Prvi put kad sam otisao kod njega seli smo na kauc i bili smo na suprotnim krajevima, jer je mene jos drzao stid, i gledali tv. Primecivao sam da me povremeno gleda i na kraj je prisao i nezno me zagrlio...osecao sam takvu toplinu, bio sam u oblacima :)
Korisnikov avatar
By Madonna
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :sweet: :sweet: :love:
Korisnikov avatar
By gossip
kada sam se sa deckom vracao iz apartmana i nije bilo zive dushe u knezu i onda smo se setali kroz knez i drzali za ruke :)
Korisnikov avatar
By Sad Princess
ja pamtim najlepsi trenutak kada smo zajedno otisle do odseka Save u sred noci oko pola 2 ako se dobro secam.Mesec je sijao i obasjavao mesto na kome smo se prvo pogledale,a nda me je ona gurnulla u svoje ruke i oborila na travu..dalje se zna sta je bilo :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da dodam

koala
+
na papiricu mi je ispisala nase bitne datume, posto mi je memorija kao u zlatne ribice
+
juce kako se uspavala na mom kolenu
(dok sam ja stoka "samo nesto da pogledam na netu")
Najlepsi trenutak mi je bio kada sam sa bivsim deckom otisao na Taru, izasli smo predvece da se prosetamo. Usli smo u sumu i uhvatili se za ruke, ljubili smo se, jurili, valjali po liscu i na kraju se izgubili. posto je pao mrak i nista se nije videlo, nismo mogli da se vratimo u hotel jer nismo znali put :) Seli smo uz jedno drvo i celu noc pricali kako ovo nikada necemo zaboraviti. On je inace 7 godina stariji od mene. Pre skoro tri godine smo raskinuli, i svaki je otisao svojim putem. On je nasao devojku koja treba da se porodi ovog meseca.
Pre mesec dana smo se slucajno sreli u jednoj pekari i bas smo se oboje iznenadili, popricali onako skroz pozitivno. Na kraju, kada sam krenuo da izlazim, pitao me je "jel se secas Tare?". Nasmejao sam se i rekao da se secam. Iza toga mi je rekao: "bilo mi je jako lepo sa tobom". Ja sam mu uzvratio i iza toga se vise nismo sreli.
Korisnikov avatar
By Laerem
Najljepsi trenutak je uvijek momenat prije nego sto odlucimo stupiti u vezu. It's usually downhill from there.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481559#p2481559]urke145 napisao:[/url]Uh divna prica... ja se najezim kada ljudi nakon toliko divnih stvari vise ne budu zajedno... ali to je zivot.
To sto bih ja da nadjem nekog i da ga ne pustam do kraja zivota verovatno nije normalno...
Ja sam isto takav, verovao sam da kada nekoga nadjem, da se vise nikada necemo rastati ali eto, desi se. U svakom slucaju, posle svega mi je ostao u lepom secanju.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481604#p2481604]SuperMario napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481559#p2481559]urke145 napisao:[/url]Uh divna prica... ja se najezim kada ljudi nakon toliko divnih stvari vise ne budu zajedno... ali to je zivot.
To sto bih ja da nadjem nekog i da ga ne pustam do kraja zivota verovatno nije normalno...

Ja sam isto takav, verovao sam da kada nekoga nadjem, da se vise nikada necemo rastati ali eto, desi se. U svakom slucaju, posle svega mi je ostao u lepom secanju.

Hehe vidis ja to i dalje mislim. Imao sam decka koji je generalno los covek i veliki manipulator. Cak mi je i jedan njegov drug sa kojim je on bio nerazdvojan ispricao kako se ovaj poneo prema njemu i sada nisu u kontaktu tako da i sa njegove strane imam potvrdu da je los covek... znaci nisam ja pogresno procenio.
Ali...
Vec sam negde napisao da smo raskinuli u januaru i da u poslednjih mesec dana ne mogu da ga izbijem iz glave. Verujem da kada bi se ponovo smuvali bilo bi u pocetku lepo ali da bi verovatno iz te ponovne veze izasao jos vise nasamaren nego predhodni put.
Ali ne .... ja njega hocu ili da puknem........
Pa neka mi neko sada kaze koju dijagnozu imam
:)
^ Nekako sam misljenja da medju gay ljudima ima toliko egocentricnog i samozivog sljama - a jako malo iskrenih ljudi. Na kraju i ti "prevaranti" dodju do granice kada shvate da tako ne ide ali im je cesto vec tada reputacija dovoljno losa da im je mnogo teze da nadju nekoga.

Moje vidjenje je da ne treba ulagati u nesto sto nema perspektivu, jer se tako samo gubi vreme a i zivci.

E sada sam se setio jos jedne dogodovstine sa tim bivsim: jedno vece je ostao da prespava kod mene. Leglismo malo ranije posto je on morao na posao a meni vec pre toga nije bilo dobro. kada smo legli, shvatio sam da dobijam temperaturu. On je zaspao a ja sam se 4 sata tresao od temperature (nisam imao nikakav antipiretik u kuci :zacepi: ) ali nisam hteo da ga budim. Oko 3 ujutro se on probudio i kada me je zagrlio i poljubio provalio je da "gorim". Rekao sam mu da nisam oka sklopio od temperature i da nemam nikakav lek. Na moje iznenadjenje, on je onako krmeljav i snen ustao iz kreveta, poceo da se oblaci i otisao u dezurnu apoteku d mi kupi fervex i toplomer :hiphip: Kad je dosao, dao mi je da izmerim temperaturu a on je spremio fervex. Temperatura mi je bila 38,8. Iza toga nije hteo da legne dok mi se ne spusti temperatura. Posle toga smo legli i zaspali.

Eto, iz tih nekih stvari znam da je dobar covek i nemam nikakvo lose misljenje o njemu. Cak sta vise, zelim mu sve najbolje - a znam da ce svojoj cerki sigurno biti najbolji tata :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
@Urke145, ocigledno je da onda nisi nacisto sa osecanjima ili sta vec. :) Jednom kada se nesto zavrsi - zavrsilo se. :)

Ont:
Nemam partnera/partnerku.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481664#p2481664]SuperMario napisao:[/url]^ Nekako sam misljenja da medju gay ljudima ima toliko egocentricnog i samozivog sljama - a jako malo iskrenih ljudi. Na kraju i ti "prevaranti" dodju do granice kada shvate da tako ne ide ali im je cesto vec tada reputacija dovoljno losa da im je mnogo teze da nadju nekoga.

Moje vidjenje je da ne treba ulagati u nesto sto nema perspektivu, jer se tako samo gubi vreme a i zivci.

E sada sam se setio jos jedne dogodovstine sa tim bivsim: jedno vece je ostao da prespava kod mene. Leglismo malo ranije posto je on morao na posao a meni vec pre toga nije bilo dobro. kada smo legli, shvatio sam da dobijam temperaturu. On je zaspao a ja sam se 4 sata tresao od temperature (nisam imao nikakav antipiretik u kuci :zacepi: ) ali nisam hteo da ga budim. Oko 3 ujutro se on probudio i kada me je zagrlio i poljubio provalio je da "gorim". Rekao sam mu da nisam oka sklopio od temperature i da nemam nikakav lek. Na moje iznenadjenje, on je onako krmeljav i snen ustao iz kreveta, poceo da se oblaci i otisao u dezurnu apoteku d mi kupi fervex i toplomer :hiphip: Kad je dosao, dao mi je da izmerim temperaturu a on je spremio fervex. Temperatura mi je bila 38,8. Iza toga nije hteo da legne dok mi se ne spusti temperatura. Posle toga smo legli i zaspali.

Eto, iz tih nekih stvari znam da je dobar covek i nemam nikakvo lose misljenje o njemu. Cak sta vise, zelim mu sve najbolje - a znam da ce svojoj cerki sigurno biti najbolji tata :cvetduga:
Ovo je bas lepo. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481664#p2481664]SuperMario napisao:[/url]^ Nekako sam misljenja da medju gay ljudima ima toliko egocentricnog i samozivog sljama - a jako malo iskrenih ljudi. Na kraju i ti "prevaranti" dodju do granice kada shvate da tako ne ide ali im je cesto vec tada reputacija dovoljno losa da im je mnogo teze da nadju nekoga.

Heheh... da dobra je prica i iz toga se vidi da je ok covek. Inace za ovo si upravu zaista i ja sam primetio da ima dosta kako ti kazes "egocentricnog i samozivog sljama"... bas si dobro to slozio. Ovaj moj je bio bas takav... uz sve to jos lep, nasmejan, sladak... a manipulator... ni jednog trenutka nisam znao na cemu sam(smo) i sta se desava. I da bas tako.... moglo je da nam bude super.... u malom gradu smo se nasli i skontali ali njemu je izgleda lepse da bude sam i da glumi nesto.

@Over_the_rainbow
e a sta ja hocu sa takvim covekom... pa nije da nisam siguran u svoja osecanja nego sam klasicna budala koje se opece pa se ponovo opece pa ponovo... sve dok valjda i ja ne skontam neke stvari (to da su ljudi neiskreni i da ne postoji ljubav koja traje vecno i tako to), a to valjda ide sa odrastanjem. Mislim da cu za nekoliko godina verovatno skroz drugacije gledati na neke stvari nego sada i da mi likovi poput ovog nece padati na pamet.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Recimo kad me je ucio kako se vozi, pa smo posle isli kod limara zajedno
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
@Urke, pa bice da je onaj okoreli homofob, Bora Corba bio u pravu - Srbin je lud, Srbin je proklet. :lol:

Ont:
Pa eto, izdvojila bih trenutak kada sam jela neku zlj picu sa bivsom u amfiteatru, jer je ona trazila neko mesto gde ima sunca jos..
Jedino s'o me je onaj 'ladan beton ubio u pojam, al' nema veze. :lol:
Zajedno, on i ja u parku.Bila je noc i isli smo kod njega...mene su zabolele noge i seli smo na neku klupu, pocela je da pada kisa a mi nismo imali kisobran..skinuo je jaknu i ogrnuo nas. Nikog nije bilo u blizini. Bilo je tako lelo biti sklupcan zajedno sa njim pod jednom jaknom, smejali smo se a meni je srce lupalo sto na sat, osecao sam njegov topao dah na mom vratu :) i tu me je poljubio (doduse nije bilo prvi put, ali kao da jeste). Iako je napolje bilo hladno ja sam osecao da gorim i to mi je definitivno bio jedan od lepsih trenutaka sa njim...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!