Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
mikkaApsolutno se vidi da nisi imao iskustva!!! Sve netacno
jarac: nisam imao previse iskustva sa njima, zato sto me nikad nisu ni privukli. Po mom iskustvu, hladni, distancirani, racionalisti, operisani od emocija, sto je sve za mene turn off, no, ipak, veoma pouzdani prijatelji.
DinaJao, divno!!! Da li ti, kao osoba koja je dovela do ovog idealnog spoja i predlozila
Naravno, i obratno vazi... idealna kombinacija... vencanje odmah![]()
![]()
Originally posted by NocturnalMa sve je tačnomikkaApsolutno se vidi da nisi imao iskustva!!! Sve netacno
jarac: nisam imao previse iskustva sa njima, zato sto me nikad nisu ni privukli. Po mom iskustvu, hladni, distancirani, racionalisti, operisani od emocija, sto je sve za mene turn off, no, ipak, veoma pouzdani prijatelji., sem poslednje recenice
. Javi se kad budes znao o cemu pricas
.
Originally posted by NocturnalDivno!!! Naravno da pristajem
DinaJao, divno!!! Da li ti, kao osoba koja je dovela do ovog idealnog spoja i predlozila
Naravno, i obratno vazi... idealna kombinacija... vencanje odmah![]()
![]()
pristajes da budes kuma
? Proslava dogadjaja bi se mogla odigrati u prostorijama kafica "Dina & Seaman", naravno ako ih izdajete
. Drugog mladozenju necemo ni o cemu izvestiti, neka se iznenadi
.
![]()
![]()
NOX
DinaJupiiii!!! E, super, sad jos da nadjemo drugog kuma, deveruse, 2 para svekrva i svekra, starog svata, popa, matichara
Divno!!! Naravno da pristajemPostala sam kuma
Napravicemo svadbu iznenadjenja u kaficu... Verujem da ce drugi mladozenja biti odusevljen...
![]()
![]()
![]()
Originally posted by NocturnalSavrsheno_nesavrshen
dakle za Lav/Raka koja kombinacija mi pashe:)DinaOvde Jarac/Vodolija
Savrseno nesavrsen,
po nekoj zabavnoj astrologiji idealno bi bilo da je Jarac/Vodolija.. Jel to dvosmerno, ta zabavna astrologija? Meni odgovaraju Lavovi/Rakovi
![]()
![]()
?
Savrsheni, gde si ceo moj zivot![]()
![]()
?
![]()
NOX
Originally posted by Nocturnal
Ma moze i drugi mladozenja, ali mora da bude Lav/Rak.
![]()
![]()
NOX
Originally posted by Dinasreća pa ima nas nevaspitanih ali iole normalnih!
Ako svi forumasi... ili hajde skoro svi krenu u kafic "Dina i Seaman" pospajacemo vas nekako... sve po horoskopskim znacima i podznacima!
Za tebe je idealan Ovan sa podznakom u Devici...
Originally posted by krpicaako hoces da zakuntas
jarchevi su dobri u krevetu![]()
Originally posted by m..
Originally posted by krpicaako hoces da zakuntas
jarchevi su dobri u krevetu![]()
![]()
Originally posted by KgCS3
Vodolija - Drage, ali moras da im pokazes da nisu uvek u pravuInace sjajni prijatelji
![]()
Originally posted by KgCS3ključno!
Lav - ... ali ako ne prigovarate puno umeju da budu poprilicno fer i korektni.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!