Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Naravno, i obratno vazi... idealna kombinacija... vencanje odmah :venchanje: :kolo:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
mikka
jarac: nisam imao previse iskustva sa njima, zato sto me nikad nisu ni privukli. Po mom iskustvu, hladni, distancirani, racionalisti, operisani od emocija, sto je sve za mene turn off, no, ipak, veoma pouzdani prijatelji.
Apsolutno se vidi da nisi imao iskustva!!! Sve netacno :durenje: , sem poslednje recenice :yes: . Javi se kad budes znao o cemu pricas :lol: .
Dina
Naravno, i obratno vazi... idealna kombinacija... vencanje odmah :venchanje: :kolo:
Jao, divno!!! Da li ti, kao osoba koja je dovela do ovog idealnog spoja i predlozila :venchanje: pristajes da budes kuma :trep: ? Proslava dogadjaja bi se mogla odigrati u prostorijama kafica "Dina & Seaman", naravno ako ih izdajete :) . Drugog mladozenju necemo ni o cemu izvestiti, neka se iznenadi :) .
:venchanje: :kolo:
NOX
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Nocturnal
mikka
jarac: nisam imao previse iskustva sa njima, zato sto me nikad nisu ni privukli. Po mom iskustvu, hladni, distancirani, racionalisti, operisani od emocija, sto je sve za mene turn off, no, ipak, veoma pouzdani prijatelji.
Apsolutno se vidi da nisi imao iskustva!!! Sve netacno :durenje: , sem poslednje recenice :yes: . Javi se kad budes znao o cemu pricas :lol: .
Ma sve je tačno :evil:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
:lol: :lol: :lol:

Cuti ti, niko te nista nije pitao :testerica: . Mozda si TI takav jarac (ako se dobro secam tvog hor. znaka), ja nisam :durenje: .
NOX
Korisnikov avatar
By Dina
Dina
Jao, divno!!! Da li ti, kao osoba koja je dovela do ovog idealnog spoja i predlozila :venchanje: pristajes da budes kuma :trep: ? Proslava dogadjaja bi se mogla odigrati u prostorijama kafica "Dina & Seaman", naravno ako ih izdajete :) . Drugog mladozenju necemo ni o cemu izvestiti, neka se iznenadi :) .
NOX
Divno!!! Naravno da pristajem :yay: Postala sam kuma :peva: Napravicemo svadbu iznenadjenja u kaficu... Verujem da ce drugi mladozenja biti odusevljen...
:kolo: :kolo: :kolo:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Dina
Divno!!! Naravno da pristajem :yay: Postala sam kuma :peva: Napravicemo svadbu iznenadjenja u kaficu... Verujem da ce drugi mladozenja biti odusevljen...
:kolo: :kolo: :kolo:
Jupiiii!!! E, super, sad jos da nadjemo drugog kuma, deveruse, 2 para svekrva i svekra, starog svata, popa, matichara :lol: :lol: :lol: ... E da, i apsolutno cutanje o ovom venchanju, hocu da bude tajna i iznenadjenje :lol: :lol: :lol: .
NOX
Korisnikov avatar
By Nocturnal
@gorane
Ma vadi me podznak, topli, mali, blesavi vodolija. Ti si duplo rogato pretpostavljam :P ?
NOX
Korisnikov avatar
By Dina
Evo krenula sam da organizujem svadbu u kaficu "Dina i Seaman"... Ne brini sve rodjake koji fale mozemo da nadjemo medju kaficanima... cak i rezervnog mladozenju ako treba! :lol:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ma moze i drugi mladozenja, ali mora da bude Lav/Rak :D .
NOX
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Evo krenula sam da organizujem svadbu u kaficu "Dina i Seaman"... Ne brini sve rodjake koji fale mozemo da nadjemo medju kaficanima... cak i rezervnog mladozenju ako treba! :lol:
Prvo meni da nadjes pa onda drugima. :tuc:

:lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Ako svi forumasi... ili hajde skoro svi krenu u kafic "Dina i Seaman" pospajacemo vas nekako... sve po horoskopskim znacima i podznacima!

Za tebe je idealan Ovan sa podznakom u Devici...
By spf 3000
lakse mi je poverovati u cold fusion negoli u zodijak :ninja:
Korisnikov avatar
By Dina
Pa da Ovan/Devica Mazo... Na tom chatu odmah pitaj je li ta kombinacija, ako nije odmah dalje :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam Riba za mene su najbolji Rakovi i Skorpije jel da? :nerd:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Savrsheno_nesavrshen
dakle za Lav/Raka koja kombinacija mi pashe:)
Dina
Savrseno nesavrsen,
po nekoj zabavnoj astrologiji idealno bi bilo da je Jarac/Vodolija.
Ovde Jarac/Vodolija :D . Jel to dvosmerno, ta zabavna astrologija? Meni odgovaraju Lavovi/Rakovi :trep: :trep: :trep: ?
Savrsheni, gde si ceo moj zivot :drama: :drama: :drama: ?
:sesir:
NOX

evo me dragi,sad te uochih :) ja i zaboravio da sam postovao ovde dok me Dina nije posetila,tan tan ta taaaa tan ta taaaaaaa :vencanje::misli:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ma moze i drugi mladozenja, ali mora da bude Lav/Rak :D .
NOX

molim? :sekirica: ja sam nezamenljiv! ne zvao se ja Savrsheno_nesavrsheni! a i ne zovem se takooo :njanja:

Ipak sam saznao sa ovo tajno venchanje,kuma nije mogla da mi ne nagovesti :D :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
DEVICA / VAGA...negde DEVICA/DEVICA al uglavnom ovo prvo:)

Dobro se slazem sa devicama....drugarstvo,ljubav,sta god:) Znak koji mi najvise odgovara:)

Sa muskim bikovima se super slazem,zenski su bikovi zlotje,al ih volim:)

Inace devica i bik su idealan par:D

Blizanci nikako...uvek me zeznu :lol:

Sa rakovima iz krajnosti u krajnost, ili ih obozavam ili mrzim... :D

Sa jarcevima se slazem dobro na intelektualnom nivou,ista talasna duzina :)

Strelcevi...znam ih puno,najbolje drugarice su mi strelcevi,oni znaju da me smire...:mazi:
By Kragi
Inace devica i bik su idealan par:D

:smug: josh jedna devica da to potvrdi :)
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Dina
Ako svi forumasi... ili hajde skoro svi krenu u kafic "Dina i Seaman" pospajacemo vas nekako... sve po horoskopskim znacima i podznacima!

Za tebe je idealan Ovan sa podznakom u Devici...
sreća pa ima nas nevaspitanih ali iole normalnih! :) pa se to nikad neće desiti. :smug:
By Kragi
Ovan - Korektni i fini za druzenje :P
Bik - Najbolji ljudi, lojalni, verni, iskreni, pragmaticni. :love: :fuckbed:
Blizanci - :mete:
Rak - :up: nezan i osetljiv i emotivan ali mi na qrac ide egzibicionizam, narocito u krevetu. Sve u svemu :sweet:
Lav - Poprilicno mi leze, ok jeste da su malo vise ponosni i puni sebe ali ako ne prigovarate puno umeju da budu poprilicno fer i korektni. :D
Devica - nanjusim ih na 100 km :) nismo savrseni ali smo dobri ljudi ;)
Vaga "Visoke kriterijume" koje vaga postavi jedino Bred Pit moze da zadovolji ( :smeh: ), no umeju da budu jako dobri prijatelji :)
Škorpija - prija posesivnost i ljubomora u nekim manjim dozama :D Strastvene i drage :)
Strelac - Pa mozemo da pricamo i to onda kada zelim monolog :smeh:
Jarac - Samo da su malo manje tvrdoglavi i da su malo manje stipse :D Sve u svemu mi se dopadaju :D
Vodolija - Drage, ali moras da im pokazes da nisu uvek u pravu :P Inace sjajni prijatelji :dance:
Ribe - Fatalne :roll: , vecito nesto muljaju i tako ... :doh: a meni jadnom interesantno da analiziram i istrazujem :smeh: Ne znam zasto me uvek fizicki privuku ... Vecite zrtve :roll:

Ovo je bila generalizacija naravno, nemam toliko predrasuda bas :D
(neka se niko ne nadje prozvanim) :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!