Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Ne kazem da nema fem ljudi koji su outovani iz principa ali daj...Sto onda tolika masa fem ljudi hrli u BGD iz raznih budzaka po Srbiji...
da vidis dalje od batajnickog puta, shvatio bi da naprosto van BGD nema ZURKI, a samim tim ni nacina da se upozna neko nov (tek za lezbejke da ne govorim...)
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
.. a konstrukcija.. "fem ljudi".. ma ne skidam kapu.. skidam sesir. evo, ovako: :sesir:
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Originally posted by Simor

Ne mogu. Trenutno sam u maminim haljinama, hodam kroz kuću sa svećom, recitujem i zamišljam da sam Emily Dickinson (što je svakako bolje nego da umišljam da sam Sylvia Plath pa da na kraju šetnje stavim glavu u svoj Gorenje štednjak).
:lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Kad cujem za toliek batine pomislim da ormarizam i nema alternativu,
ali naravno ormarizam prema strejt svetu.

Nikad necu shvatiti zelju geja da za njega ne znaju ni drugi gejevi.
Kako ih to drugi gej moze mrzeti sto je gej ako je i on gej?

I svi se po pravilu povode za nekim primerima ucena. Ja 15 godina u Beogradu slusam jednu istu pricu o tome kako je neki ostavljen decko nazvao majku bivem partneru i autovao surovog dragog.
Pa slusam stalno za neke ucene, koje su navodno postojale, a niko ne zna tacno ni kad su bile ni ko je og ucenjivao.
Pa stalno slusam price kako ne treba reci ni geju da si gej jer taj gej ima drugaricu, koja poznaje tvoju drugaricu pa ce se saznati...

Zbog takvih strahova u praksi se desava da upravo strejt lukingashi postnu mnogo mnogo razlicitiji od strejtera nego ovi drugi.

Prosecan strejter ili strejterka voli da izlazi na mestu gde ce biti omiljen, gde ce moci da muva i da bude muvan.
Ormarac ne izlazi na mesta gde bi neko mogao da ga muva ili bude muvan. On vecito izlazi samo na strejt mesta, gde ce biti samo veciti posmatrac.
Prosecan strejter voli da je popularan i omiljen u drustvu, dok ormarc izbegava svaku popularnost. Sto si popularniji ili na visoj funkciji, ljudi ce vise pricati o tebi pa ce neko NESTO i povezati.

Tako u praksi dolazimo da je ORMARAC u strejt drustvu cesto posmatrac i autsajder, a drugo drustvo i nema.
Najgori je u ..gradu'', a ne moze da bude ni prvi u ,,selu'' jer ga nikad ne posecuje.

U praksi im zivot postaje mnogo jadniji, a na duze staze ne dobija nista jer ima dokaza da sredina vise ceni matorca koji je bar uspesan kao gej, nego matorca, koji je dosao do penzije, a nikad nijednu devojku nije imao nit se zenio.

CITIRACU strejt coveka, koji se obratio mom gej poznaniku na 50.rodjendanu - Od kako sam pre par godina saznao da si gej, mnogo te vise cenim. Uvek sam te dozivljvao jadnog. Nikad nijednu zenu da nadjes, a znamo se od skole. Sad kad znam da si sve vreme bio gej i kad se setim nekih klinaca, navodnih sestrica i rodjaka, koje si vodio kroz Beograd, shvatam da si bio i srecan i uspesan u ljubavi i faca. Danas te gledam kao mnogo jaceg, a ne kao osobu za zaljenje.

NARAVOUCENIJE - Ako nemate snage da se autujete kao mladi, to obavezno uradite u starijim godinama da i vas vise cene. He he.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Loni

Kad cujem za toliek batine pomislim da ormarizam i nema alternativu,
ali naravno ormarizam prema strejt svetu.
super mi je kad ormaruše preko tudjih out ledja slave svoj kukavicluk. :roll:
Korisnikov avatar
By Loni
Eh sad.
Ima kukavicluka i kukavicLOOKa.

Ovo prvo je kad je nuznost u pitanju, a drugo bolestan imidz, koji je umislio da je zdrav.
Korisnikov avatar
By Srklet
ne zajebavaj me, popusit cu opet ban ako nastavis sa svojim izljevima. :shrug:
Korisnikov avatar
By Loni
He he, neces ovog puta.
Pao sam na tvoje slike, (imao si srecu da licis na nekoga...) a onda mi se simpatija telepatski ulila u te, te i tebi nesta svakoliki bes.
Osecam to. He.
Telepatski internet jaci je od ovog...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Popeye
Originally posted by Mage

mene ipak najvise bode u oci stereotip pedera koji nisu out, dakle ormaruša. njih je, bez konkurencije, najvise.
Šta očekuješ? Pobogu živimo u Srbiji...
ocekujem da ne budes stereotip, kad vec tako žarko tvrdis da nisi. :trep:
Ja baš za sebe mislim da ne pripadam gay stereotipu. Šta bi po tebi ja trebao da uradim? Da se out-ujem celom svetu?

Znaju oni ljudi koji mi nešto znače u životu: porodica i prijatelji. Mislim da ostali nemaju potrebu da znaju, a nije ni pametno razglašavati to svima.
Korisnikov avatar
By Srklet
realnost je da si gay stereotip - pičkica koja ne smije biti out. takvih je najvise.
Korisnikov avatar
By Mage

realnost je da si gay stereotip - pičkica koja ne smije biti out. takvih je najvise.
To nije hrabrost, to je ludost i nepromišljenost. Teši sebe da si hrabar kada jednom ostaneš bez bubrega ili vilice. Treba u životu biti pametan, a ne naivan i glup.
Korisnikov avatar
By Tungi

:up:

Al' sto tek glume finocu...Pa se neki ni u autu ne bi poljubili,em zbog okolisha koji bi ih slucajno mogao videti,em sto bi sebe doziveli kao kurve...
Korisnikov avatar
By Loni

Realnost je i da su svi oni, koji sve ono manje hrabro nazivaju pichkicama, naseli na mizoginu terminologiju.

Uzgred, iako je idealno da se svi autujemo, ne mozemo to ocekivati od svakog. Ako neko ima oca, koji ce ga izbaciti iz kuce, koji cemu zakinuti pare za skolovanje, ako ima komsije koje ce ga prebiti, majku, koja ce zbog toga dobiti infarkt itd. ili sefa, koji ce mu zbog tog dati otkaz, ne mozes ocekivati od osobe da pristane na sve te zrtve.
Neko je hrabar pa moze, neko ce poludeti.

Sta ako je osoba premlada kao Mage i ima 21 godinu?
Sta ako je u provinciji?

Moguce je i da si ti takav, Badzin dusmanine.

Sta cemo mi, koje priroda nije obdarila takvom sposobnoscu, takvom memorijom, pa ne mozemo da zapamtimo ni sta je juce bilo u ovo doba ni koga smo sreli?
Sta ako nas jedini dobar posao cega jeste onaj koji nam je nabacio tata homofob, kod njegovog najboljeg prijatelja, takodje homofoba?
Ipak je stomak bitniji od i od ponosa.

Mozda je vama u Hrvatskoj nesto lakse. Po nekim statistikama standard je duplo bolji.
Ma kolko da Mage ima nekih predrasuda, ne mozes njega, decka od 21 godinu npadati da je bog zna kakva pizda sto nema hrabrosti da se autuje u jednoj Srbiji.

*** Post izmenjen od strane moderatorke
Korisnikov avatar
By Mage
Strah za svoj život je sasvim normalna i prirodna stvar. Ne želim da se pravdam zašto nisam totalno out, niko ovde nema prava da mi sudi i kritikuje zbog toga. Kao što sam rekao, znaju ljudi koji mi znače u životu i meni je to sasvim dovoljno.

Pobogu... zamisli da me profesori na fakultetu uzmu na zub, ili da ne uspem da nađem posao zbog toga, ili da me isprebijaju negde i završim kao invalid? Moja majka već ima jednog invalida u kući i samo joj još i ja trebam... Kada bi se outovao ne bih samo ugrozio sebe već i celu svoju porodicu. Nije to tako jednostavno kako vi mislite...

Ne mogu svi biti out i onaj ko to ne može da shvati je ili strašno glup i ograničen ili jednostavno bezobziran.
By Ulix
Mage, nemoj da se pravdaš. To da li ćeš se autovati ili nećeš tvoja je lična stvar i tvoj izbor.
Suština je samo u tome da ne moraš onda da histerišeš kako su fem momci nekakav stereotip, jer, vidiš, i ti možeš biti uglavljen u neki stereotip i biti doživljen kao odvratan ili odbojan ili ne znam kako si već nazvao fem momke. Judge not lest ye be judged, kako je već napisano u onoj kupusari.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Ajao Loni, dobra memorija bas i nije pozeljna kod pedera. U svakoj boljoj tetkinskoj skoli se uci da lepo vaspitan decko decenijama ponavlja: "Ti si mi drugi...":friends:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Ulix

Mage, nemoj da se pravdaš. To da li ćeš se autovati ili nećeš tvoja je lična stvar i tvoj izbor.
Suština je samo u tome da ne moraš onda da histerišeš kako su fem momci nekakav stereotip, jer, vidiš, i ti možeš biti uglavljen u neki stereotip i biti doživljen kao odvratan ili odbojan ili ne znam kako si već nazvao fem momke. Judge not lest ye be judged, kako je već napisano u onoj kupusari.
:up:
spliffovski-My sentiments exactly:D
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Ulix

Pa nekima sam sigurno i odvratan i odbojan :lol: I ti si. Svi smo. I to me uopšte ne muči. Ne možeš se svima svideti i ne možeš svima udovoljiti (niti bi trebao).

U pravu si, nemam razlog da se pravdam, to jeste moja lična stvar. Samo sam hteo određenim ljudima da razvejem iluzije kako bi svi trebalo da su out. Mada vidim da nema poente... ljudi veruju ono u šta hoće da veruju i niko tu nije više ili manje u pravu.
Korisnikov avatar
By Loni
Ponekad pomislim da bi najbolje bilo da svi gejevi imaju jedan veliki krug na celu (ne mora ruzicaste boje, moze svake). I onda lepo tacno znas ko je gej ko nije.
Svi smo autovani silom prilika i lepo svi imaju tacan uvid ko je sta.
Nema lazi, nema prevare. Nema podvojenih licnosti, a i okolina bi se pomirila sa sudbinom kad bi videla koliko nas ima.

No taj krug bi trebalo svakom da se pojavi tek oko 10. godine.

Nisi beba pa da te odmah bace u reku il strpaju u dom kad to vide, a nisi ni dovoljno veliki da te izbace iz kuce, a da ih savest ne grize.
Jos uvek imas onaj pitomi decji sarm i kad uzberes cvet u basti das ga svojoj mami, koja te pomazi po kosi, uvek popusti i naravno kupi ti Bratz.

*** Post izmenjen od strane moderatorke
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
No taj krug bi trebalo svakom da se pojavi tek oko 10. godine.
Ili bolje, na svakih 10 godina da se pojavljuje krug! Ovo me podseti na scenu iz INGLORIOUS BASTARDS! :lol:
..
da zaključim, volim feminiziranost kod muškaraca i ženstvene žene (o kojima se u kontextu FEM ovde ne raspravlja, stoga ću se sad malo okrenuti damama i njihovim temama)
Korisnikov avatar
By Dina
Deo postova otisao van fourma zbog iznosenja privatnih podataka.

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Mage

U pravu si, nemam razlog da se pravdam, to jeste moja lična stvar.
bas kao sto je feminiziranost licna stvar feminiziranih?
Samo sam hteo određenim ljudima da razvejem iluzije kako bi svi trebalo da su out.
iluzija jest da ce se svi outatil, jer je vecina ljudi poput tebe, mali mravi koji ce radije puzati pred ugnjetavanjem, ali nije iluzija da bi se svi trebali outati. bi.

a takodjer, vidis kako si potrcao objasnjavati zasto nisi out i kako ti je tezak zivot kada te se napalo, kao sto ti napadas feminizirane. :meduza: now you know how it feels, pa ces mozda ubuduce mucnuti glavom nego se prihvatis tastature. :growup:
Mada vidim da nema poente... ljudi veruju ono u šta hoće da veruju i niko tu nije više ili manje u pravu.
tipicno: kad nisi u pravu - relativiziraj!
Korisnikov avatar
By Mage
Smorio sam se više od ove teme. Aj zdravo
Korisnikov avatar
By Srklet
umjesto da si naucio razmisljati, ti si odustao. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
ajme popaje i ja sam autovana pred celom hrvatskom, u srbii njet.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!