Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Mageocekujem da ne budes stereotip, kad vec tako žarko tvrdis da nisi.
Originally posted by PopeyeŠta očekuješ? Pobogu živimo u Srbiji...
mene ipak najvise bode u oci stereotip pedera koji nisu out, dakle ormaruša. njih je, bez konkurencije, najvise.
Ne kazem da nema fem ljudi koji su outovani iz principa ali daj...Sto onda tolika masa fem ljudi hrli u BGD iz raznih budzaka po Srbiji...da vidis dalje od batajnickog puta, shvatio bi da naprosto van BGD nema ZURKI, a samim tim ni nacina da se upozna neko nov (tek za lezbejke da ne govorim...)
Originally posted by Simor
Ne mogu. Trenutno sam u maminim haljinama, hodam kroz kuću sa svećom, recitujem i zamišljam da sam Emily Dickinson (što je svakako bolje nego da umišljam da sam Sylvia Plath pa da na kraju šetnje stavim glavu u svoj Gorenje štednjak).
Originally posted by Lonisuper mi je kad ormaruše preko tudjih out ledja slave svoj kukavicluk.
Kad cujem za toliek batine pomislim da ormarizam i nema alternativu,
ali naravno ormarizam prema strejt svetu.
Originally posted by PopeyeJa baš za sebe mislim da ne pripadam gay stereotipu. Šta bi po tebi ja trebao da uradim? Da se out-ujem celom svetu?
Originally posted by Mageocekujem da ne budes stereotip, kad vec tako žarko tvrdis da nisi.
Originally posted by PopeyeŠta očekuješ? Pobogu živimo u Srbiji...
mene ipak najvise bode u oci stereotip pedera koji nisu out, dakle ormaruša. njih je, bez konkurencije, najvise.
![]()
Originally posted by Mageda.
Šta bi po tebi ja trebao da uradim? Da se out-ujem celom svetu?
Originally posted by PopeyeWhy does it rain, rain, rain
Originally posted by Mageda.
Šta bi po tebi ja trebao da uradim? Da se out-ujem celom svetu?
Originally posted by PopeyeTo nije hrabrost, to je ludost i nepromišljenost. Teši sebe da si hrabar kada jednom ostaneš bez bubrega ili vilice. Treba u životu biti pametan, a ne naivan i glup.
realnost je da si gay stereotip - pičkica koja ne smije biti out. takvih je najvise.
Originally posted by Popeye
realnost je da si gay stereotip - pičkica koja ne smije biti out. takvih je najvise.
Originally posted by Popeye
Originally posted by Ulix
Mage, nemoj da se pravdaš. To da li ćeš se autovati ili nećeš tvoja je lična stvar i tvoj izbor.
Suština je samo u tome da ne moraš onda da histerišeš kako su fem momci nekakav stereotip, jer, vidiš, i ti možeš biti uglavljen u neki stereotip i biti doživljen kao odvratan ili odbojan ili ne znam kako si već nazvao fem momke. Judge not lest ye be judged, kako je već napisano u onoj kupusari.
Originally posted by UlixPa nekima sam sigurno i odvratan i odbojan
Mage, nemoj da se pravdaš. To da li ćeš se autovati ili nećeš tvoja je lična stvar i tvoj izbor.
Suština je samo u tome da ne moraš onda da histerišeš kako su fem momci nekakav stereotip, jer, vidiš, i ti možeš biti uglavljen u neki stereotip i biti doživljen kao odvratan ili odbojan ili ne znam kako si već nazvao fem momke. Judge not lest ye be judged, kako je već napisano u onoj kupusari.
No taj krug bi trebalo svakom da se pojavi tek oko 10. godine.Ili bolje, na svakih 10 godina da se pojavljuje krug! Ovo me podseti na scenu iz INGLORIOUS BASTARDS!
Originally posted by Magebas kao sto je feminiziranost licna stvar feminiziranih?
U pravu si, nemam razlog da se pravdam, to jeste moja lična stvar.
Samo sam hteo određenim ljudima da razvejem iluzije kako bi svi trebalo da su out.iluzija jest da ce se svi outatil, jer je vecina ljudi poput tebe, mali mravi koji ce radije puzati pred ugnjetavanjem, ali nije iluzija da bi se svi trebali outati. bi.
Mada vidim da nema poente... ljudi veruju ono u šta hoće da veruju i niko tu nije više ili manje u pravu.tipicno: kad nisi u pravu - relativiziraj!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!