Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by KiWi

A zašto laž? Kako laž ako su obojica svesni da im pored ljubavi treba i sveže seksualno iskustvo?

Zašto ljudi tako usko vezuju ljubav i seks?
Да ли сматраш да је "свеже сексуално искуство" нормална ствар у вези двоје одраслих људи!?

:slinavko:
By Hans
Ali danas niste IN ukoliko ne varate,zar ne? :dancing:
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
prvo mi je rekao da me '''voli'' a onda je to povukao i otisao. I ajd se ti sad ponovo vucaraj s nekim... :drama:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Hans

Ali danas niste IN ukoliko ne varate,zar ne? :dancing:
Нажалост тако је...

Ако си нормалан, по дифолту си луд...

:foto:
Korisnikov avatar
By Stripi
Čitajući tekst nisam načisto sa jednom stvari - koji je točni postotak?
U naslovu je 95%, pa je onda 90%, pa na kraju teksta opet 95% i sad sam sav u nedoumici :drama:
Korisnikov avatar
By nsc
u stvari je 69, ali pst, nemoj da mu kazes, nek zivi u neznanju :minibouncing:
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Originally posted by *STATUS*

Поједини припадници геј популације су толико одвратни, прљави ментално и физички да ми се некада гади и сама помисао на те људе а камоли било шта друго....

:shrug:
Takodje. :up:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by *STATUS*
Moj stav: 95 posto veza su velika LAZ!
pa sta
i vise od 50 % brakova sklopljenih iz velike ljubavi se razvede zbog prevare
c'est la vie :odrasti:
By milanmarink
Mislim da je cela ta prica o (ne)vernosti u gay vezama ipak individualna stvar.Ono sto sam ja primetio za mojih 100 godina gay zivota:) je da se ulazak u vezu ovde vise dozivljava kao neka vrsta drustvenog priznanja....Po principu ja sam uspesni gay jer sam u vezi za razliku od onih koji su single...Na kraju cemu to stalno potenciranje ljudi da su u vezi sa nekim?tTakodje je veliko i pitanje sta se pod vezom i podrazumeva.Neki moji prijatelji su 2 kresa smatrali strasnom vezom i padali u nesvest prilikom raskida(nemanja treceg:))Sve u svemu sexanje sa strane je samo dokaz da nesto ne funkcionise u odnosima medju ljudima ali avaj ipak bitno je da ne budem percipiran kao loser koji sedi sam u nekom kafeu ili klubu...
Korisnikov avatar
By Sunce
Moj stav: ne treba mi veza. Srecan sam da mi se neko dopada, to mi je dovoljno.
Korisnikov avatar
By nsc
ali meni se mnogo njih dopada :jelka:
By Kragi
milanmarink napisao:Mislim da je cela ta prica o (ne)vernosti u gay vezama ipak individualna stvar.Ono sto sam ja primetio za mojih 100 godina gay zivota:) je da se ulazak u vezu ovde vise dozivljava kao neka vrsta drustvenog priznanja....Po principu ja sam uspesni gay jer sam u vezi za razliku od onih koji su single...Na kraju cemu to stalno potenciranje ljudi da su u vezi sa nekim?tTakodje je veliko i pitanje sta se pod vezom i podrazumeva.Neki moji prijatelji su 2 kresa smatrali strasnom vezom i padali u nesvest prilikom raskida(nemanja treceg:))Sve u svemu sexanje sa strane je samo dokaz da nesto ne funkcionise u odnosima medju ljudima ali avaj ipak bitno je da ne budem percipiran kao loser koji sedi sam u nekom kafeu ili klubu...
Tu i tamo se slazem.
Ovde se i pokusaj veze od mesec dana tretira kao mnogo 'moralnija' stvar od ons i sl neobaveznog kresanja. :lol: Ipak je to VEZA.
Uopsteno mislim da ovakav stav (mislim na temu) moze da ima osoba sa manjkom samokriticnosti i koja ne uspeva da uspostavi zeljeni odnos. Ona 'romeo fora': -Ja sam fin i divan al' me svi nasanjase. :roll:
Himna ljubavi

Ako jezike čovečije i anđeoske govorim, a ljubavi nemam, onda sam kao zvono koje ječi, ili praporac koji zveči.

I ako imam dar proroštva i znam sve tajne i sve znanje, i ako imam svu veru da i gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam.

I ako razdam sve imanje svoje, i ako predam telo svoje da se sažeže, a ljubavi nemam, ništa mi ne koristi.

Ljubav dugo trpi, blagotvorna je, ljubav ne zavidi, ljubav se ne gordi, ne nadima se,

Ne čini što ne pristoji, ne traži svoje, ne razdražuj se, ne misli o zlu,

Ne raduje se nepravdi, a raduje se istini,

Sve snosi, sve veruje, svemu se nadaj, sve trpi.

Ljubav nikad ne prestaje, dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati.

Jer delimično znamo, i delimično prorokujemo;

A kada dođe savršeno, onda će prestati što je delimično.

Kad bejah dete, kao dete govorah, kao dete mišljah, kao dete razmišljah; a kada sam postao čovek odbacio sam što je detinjsko.

Jer sad vidimo kao u ogledalu, u zagonetki, a onda ćemo licem u lice; sad znam delimično, a onda ću poznati kao što bih poznat.

A sad ostaje vera, nada, ljubav, ovo troje; ali od njih najveća je ljubav.

Tako da kucaj i otvoriće ti se. :)
Korisnikov avatar
By IMPACT
Sanja Steppenwolfin napisao:no risk = no fun

Ништа није савршено...Мене нико није варао а нисам варао ни ја...

Последњи ме није варао а годину дана од две проведосмо скоро без икаквог секса...
Фрустриран он, фрустриран ја. Чим би раскинули а то се десило једно 10 пута, док смо те ''break-ове'' правили, одмах се карао са неким, ја не...

Пре њега био сам у слободној вези такође две године, нисмо се варали, договорно смо се сексали заједно или одвојено са другима. Та ми је веза била успешнија од ове последње и остала ми је у успомени као врло леп период мог живота.
By Hans
Popeye napisao:zelim umrijeti nesretan i sam, a ne nesretan i u vezi.
Pa u čemu je problem? :neznam:

I hoćeš!! :mazi:

ont:
Bio sam prevaren u vezi i to me je prevario sa jednom od većih radodajki na beogradskoj gay sceni. Svi ga znate verovato, a zapravo vrlo abitan lik. :roll:
A dotle je došlo jer nisam imao toliko vremena da budem stalno i svaki dan tu jer on ne podnosi bilo koji vid samoće. :roll:
Uglavnom, posle skoro dve godine veze i skoro pa zajedničkog života ostavio sam ga zbog sasvim drugih stvari a za taj prejeb sam saznao post festum.
By Hans
Popeye napisao:prestani osjecati nesto u vezi mene, bas si naporan. :D
'u vezi sa mnom' ;)

OK, idem u Društvo i politiku, tamo ću da se istresem nad tobom ali ne kako biH ti to voleo. :lol:
By Hans
The Misfit napisao:
Hans napisao:skoro pa zajedničkog života
'gotovo' pa zajedničkog života.

čisto da vidiš koliko je to nebitno na forumu. ;)
Mešaš. :mazi:

'skoro i gotovo podjednako su pravilni oblici: skoro ceo sat, skoro sasvim nov dobro je kao gotovo ceo sat, gotovo sasvim nov.

Klajn, Ivan, Rečnik jezičkih nedoumica, Beograd, 2006. str 163.
Korisnikov avatar
By Misfit
^ 'skoro' je vremensko. kao što postoji i razlika izmešu toplota/toplina, osećaj/osećanje, itd. ako ćemo već da budemo picajzle. :D

taj Klajn je takva radodajka. kod njega sve može. u svakom slučaju je nepravilno.
By Hans
The Misfit napisao:^ 'skoro' je vremensko. kao što postoji i razlika izmešu toplota/toplina, osećaj/osećanje, itd. ako ćemo već da budemo picajzle. :D

taj Klajn je takva radodajka. kod njega sve može. u svakom slučaju je nepravilno.
Koje su ti reference? Potreban mi je neki izvor.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!