Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ne samo dovoljna, već potpuno overwhelming.
ἀγάπη rules <3
Richard has improved. You are right,” said Sally. “I shall go and talk to him. I shall say goodnight. What does the brain matter,” said Lady Rosseter, getting up, “compared with the heart?”
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2333720#p2333720]Galateja napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2333714#p2333714]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]razlike u stavovima koji se ticu zivota.
Evo jedno pitanje, ako nisam suviše indistrektna. :D Ako smatraš da zadirem u intimu, ti me iskuliraj. Koje razlike u shvatanju života, konkretno, mogu da utiču na budućnost veze?
hmm.. pa eto npr. koji su moji prioriteti.. cemu tezim, kako vidim sebe za par godina.. koliko je ta osoba spremna da se meni adaptira (naravno i ja njoj)..
u kakvoj sam trenutno fazi, i u kakvoj cu fazi biti kroz par nedelja (konkretno, trenutno su mi najbitniji posao i ucenje i za vezu zaista nemam ni volje ni vremena, a mozda kroz par nedelja kada zavrsim sa tim obavezama budem imala potrebu da sa tom nekom osobom provodim 24 sati dnevno)
ne bih definitivno ulazila u ozbiljnu vezu sa osobom koja se cvrsto drzi stava da ne zeli decu i porodicu, ili sa osobom koja zivi od danas do sutra i za koju su najvece mudrosti zivota prepricavanja o tome kako se napila ili nadrogirala proslog vikenda..
ima tu jos stvari, poslednjih par meseci analiziram sebe i ovako bih mogla da nabrajam u nedogled :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
nope. thinking that is was, i blame it on my education.
Korisnikov avatar
By Pauceti
I belive that we can achieve
The love that we need
I belive, call me naive
Love is for free
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!