Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Combo
Ne znam odakle revolucija dildoima.

Nekada su postojali vibratori (znam po stranim časopisima i katalozima robnih kuća). A dildo je to - vibrator bez baterija.

Je li grešim?

da budem iskrena - nemam pojma vise. Nekada su vibratori bili naprave na baterije, duguljastog oblika ali bez slicnosti sa muskim polnim organom.
Slika
Kao ovaj na slici (samo sto preporucuju pogresnu upotrebu :evil: )
Dok bi dildo bio replika muskog polnog organa, sa slicnom anatomijom, ali bez baterija.
Danas je, medjutim, sve izmesano, pa je vibrator sve na baterije, dildo bez baterija i gotovo.
Korisnikov avatar
By Combo
Viđao sam ja po nemačkim katalozima vibratore koji vrlo prate anatomiju penisa. Nemice su mogle da birajiu kako veličinu, tako i boju kože i prokrvljenost. Ali sve su to bili vibratori.

Mora da je revolucija nastala uvodjenem silikona u proizvodni proces.
Korisnikov avatar
By Combo
Čista tehnologija dakle:

A dildo is a sexual device resembling a penis in shape, size, and overall appearance. Some expand this definition to include vibrators

In the 1990s, silicone rubber dildos became more popular, a trend that has continued as the prices have lowered. These are easier to clean and do not have the characteristic plastic aroma of PVC. They were expensive when introduced but are now reasonably priced, making them an excellent choice for the first-time user. Silicone holds body heat well, and is an excellent conductor of vibrations, allowing users to hold a vibrator at one end. Silicone is also a robust material (especially when compared to the cheap, unsafe jelly rubber that many dildos are made of) that can be sterilized by boiling or bleaching (using a bleach solution, diluted: 10% bleach 90% water).
Korisnikov avatar
By Daliborka
Hvala Combo i Mina na ovoj digresiji, koja je malo unela dah novog vremena u ovu vremeplov temu, a uskoro slede nova poglavlja iz moje male seksološke enciklopedije.

:dacaseksolog:
Korisnikov avatar
By Combo
Molim teta Daco.

:)

Hvala vama na svom angažovanju ovde!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Combo
Molim teta Daco.

Hvala vama na svom angažovanju ovde!
Ma ja u tome uzivam, hvala vama na podrsci i sto vam se svidja moj rad na Forumu.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by shut
:dm:
Interesuje me cemu ovaj smajli ovde ?
Kakvu ulogu si mu namenio da tumaci usred ove teme ?
:jelka:
Korisnikov avatar
By Combo
Ne znam ni ja...Možda su mu Deda Mrazevi fetiš, a stidi se da vas direktno pita o tome šta kaže vaša Enciklopedija...
Korisnikov avatar
By *deni*
Naša teta Daca je duševna, mada ne baš krotka žena i zaista nema potrebe bilo ko da se pred njom stidi.
Slobodno možemo da je pitamo sve što nas interesuje i da budemo sigurni da ćemo dobiti praktično upotrebljiv savet .
To je jedna velika žena, majka Tereza ovog Foruma.
Korisnikov avatar
By Combo
Ja se slažem, ali putsti ljude. Ako žele da komuniciraju sa teta Dacom jezikom simbola - neka ih.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Hvala na komplimentima.

Listajuci dalje moju malu seksolosku enciklopediju, stizem i do definicije pojma

USKA RODNICA - to je urodjena ili traumatska mana rodnice. Suzenje moze potpuno spreciti ulaganje muskog polnog uda. Moze se leciti postepenim prosirivanjem, ali najefikasnije se moze izleciti operativno.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ujaaaaaaa....
Samo da vas izvestim da sam dosla u posed jos starije seksoloske enciklopedije iz 1929 godine, pa cu uskoro i iz nje ovde da objavim odlomke....:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Originally posted by Daliborka
Ujaaaaaaa....
Samo da vas izvestim da sam dosla u posed jos starije seksoloske enciklopedije iz 1929 godine, pa cu uskoro i iz nje ovde da objavim odlomke.... :lezkiss:
Jedva cekamo teta Daco.:hail:Vi ste nasa zvezda vodilja kroz seks i seksualni zivot coveka.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Lady Achilles
Originally posted by Daliborka
Ujaaaaaaa....
Samo da vas izvestim da sam dosla u posed jos starije seksoloske enciklopedije iz 1929 godine, pa cu uskoro i iz nje ovde da objavim odlomke.... :lezkiss:
Jedva cekamo teta Daco.:hail:Vi ste nasa zvezda vodilja kroz seks i seksualni zivot coveka.
Seks kroz istoriju u nastavcima...
:surfer: :lezkiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!