Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Billy boy
Originally posted by KgCS3
Lepo je sto mislis na druge ali sebe najvise treba da volis :)
a onda sam sebican, a to nije u mojoj prirodi. nema veze mogu ja da pretrpim mnogo toga, meni je mars u biku .... :ninja:
e, meni je jupiter u biku. Brate mili, koja je to gnjavaza...
Korisnikov avatar
By Billy boy
to je fina pozicija za jupiter, daje uspeh sa novcem, bankarstvom, neko dobro nasledstvo itd. meni je u ribama :)
Korisnikov avatar
By Billy boy
hm ne moze to da ponishti, venera u strelcu znaci vezu sa strancem, ljubav sa strancem, ljubav ce ti biti covek druge nacije, cak i religije mozda i pola (zezam se :) ) ali mogu da se planete sukobljavaju ako su u kvadratu , sto znaci nesrecu u ljubavi ili u opoziciji kada ce biti padova i uspona, ali tako duboki padovi, od kojih emocionalno necesh moci da se oporavish.

meni je venera u raku u trigonu sa plutonom u skorpiji zato ja imam duboka osecanja , prema celom svetu :invalid:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.
verovatno ne bih. ne bih mogao da podnesem cinjenicu da povredim familiju koju volim, samo radi svoje srece. to je onda vrlo sebicno, a to nije u mojoj prirodi. na kraju krajeva ja cu nekako i propatiti i preziveti.....
a familija nece?
pa da ali ako ja uradim nshto takvog kalibra onda pati vishe osoba. a i ja mogu te osobe da ubijem ako uradim neshto toliko loshe, sav taj stres i sve to. zivot je jedan, ionako cu ga ja proziveti, s tim da sto manje drugi propate zarad mene. :testerica:
Ti bi svoju porodicu ubio ako bi otisao negde sa covekom koga volis?

Ako je to tvoj izbor i zelja i sreca, kako bi ih to unistilo :wtf: ?
Korisnikov avatar
By Billy boy
pa ja imam starije osobe u porodici i oni bi mogli da umru od tolikog stresa. Zamisli ja kazem svojoj babi e cao idem ja za mushkarcem koga volim u svet, zdravo, necemo se vishe nikad videti. Pa zena bi na mestu pala mrtva. A ne da johs kazem prabbi, pradedi, pa mami, tati, itd. Pa nisam valjda toliki klipan to da radim, ne jednom nego 10+ ljudi

i ne samo to, nego bih verovatno razocarao i ljude koji me vole po gradu, staricu kojoj idem u prodavnicu, staricu sa golubovima, slepog starca koji prosi, komshiluk itd. to je previshe ljudi. :grom:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
I u sobi na belom jastuku,
i u sumi pokraj starog panja
svi pod obraz il' sapu il' ruku,
doslo vreme da se lepo sanja..

laku noc, laku noc, laku noc...
By sense
kako sam lud, bih, momentalno :)
Korisnikov avatar
By LittleRed
Recimo da sam ostavila sve jednom, jer smo tako htele i planirale, i da sam spremna da to ucinim ponovo kada dodje vreme za to. Jedino mi je vazno da verujem u ono sto pokusavamo da izgradimo zajedno, kao i da ista zelja i spremnost postoje i kod nje..a ako je za realizaciju zajednickih planova neophodna promena scenografije, ja sam uvek za :) Cak iako jednog dana stvari ne ispadnu bas onako kako smo ocekivale...
Ono sto u zivotu smatram najvrednijim, a to su ljudi koje volim, nikada zapravo i ne ostavijam...
A sve se ostalo da ponovo izgraditi.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Sanguine
Mislim da je postavljanje takvog ultimatuma glupo.
:up:
Korisnikov avatar
By Blady
Zaista ne znam.... verovatno sam odgovarala i na ovu temu...
Ali, sad se mislim, da nisam dosla u takvu situaciju, nije mi padala na pamet u skorije vreme....
zaista sam neodlucna oko nekih stvari pa bih sigurno bila i oko ove...
U svakom slucaju, ne bih se odrekla sebe, sto mi je vrlo bitno, a sad nekih drugih stvari, jesam i bih... dok nekih koji su deo mene ne bih... toliko ;)
Korisnikov avatar
By Neca
Uvek.
A chega bih morao da se odreknem?
:happysmoke:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Pobeci sa nekim ne znaci da ga volis, to se moze uraditi u afektu, bez ikakvog razmisljanja i nekih velikih emocija prema toj osobi.

Mislim da je mnogo veca stvar ostati i suociti se sa problemima.

:alexis:
Korisnikov avatar
By horus.
nekada davno, sigurno bih... sada, naravno da ne bih... :nokti:
Korisnikov avatar
By Val
Pre cju se odreknem osoba koje volim! :iskusenje:

:neznam: Dovoljno luda jesam da se odrichem, al´ ne znam da l´ umem da volim...!
By iWanna
Zakljucak:

KO JE NAPISAO "NE" TAJ NE ZNA DA VOLI ILI JOS NIKOG NIJE VOLEO.

slobodno, gadjate me paradajzom!
Korisnikov avatar
By Dina
Ili ipak malo vise voli sebe nego sto voli druge ;)
By iWanna
ja ne priznajem ljubav prema sebi... to je sebicnost
Korisnikov avatar
By Dina
Ja opet mislim da bez ljubavi prema sebi nema ni ostalih, bar onog sto ja smatram pod ljubavlju. A od ljubavi prema sebi moze mozda da bude veca samo ljubav prema detetu, sve ostalo je zavaravanje sebe ili drugih.
By iWanna
istina... taj deo za dete...
ali onda ja ne znam da volim... mislim da taj tvoj stav kod mene pije vodu sam u extremnim situacijama tj. recimo kao u filmu "Saw" kad ona devojka zivom momku raspori creva da bi nasla kljuc tj. spas za sebe. Jes; da je diskutabilno koliko je tu bilo ljubavi :shrug:
ali da ne smaram i offtopicarim vise, javicu se kad budem doziveo uzvracenu ljubav
imam stav ali nije ispitan u realnoj situaciji tako da :skola:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Dina
Ja opet mislim da bez ljubavi prema sebi nema ni ostalih, bar onog sto ja smatram pod ljubavlju. A od ljubavi prema sebi moze mozda da bude veca samo ljubav prema detetu, sve ostalo je zavaravanje sebe ili drugih.
:up: :up: :up:

volim mnoge, ali sebe volim najvise...

:love: jaaaaa... :ogledalce: :love:

:lol:
Korisnikov avatar
By Winter
hmm.....svi prde kao vole sebe, a onda na drugim temama kukaju kako nikog nemaju i kako ih niko ne voli.....slozila bih se s onim sto je neko vec napisao da je ljubav prema sebi vazna, jer bez da cenis i postujes sebe ( a sami tim i volis), tesko da mozes voleti,ceniti i postovati nekog drugog.....mislim da je spoznaja o samom sebi jako vazna....mozda cak i najvaznija jer uz nju, dolazimo do spoznaje i o drugima i o tome koliko name znace ili ne znace....elem, da odgovorim i na samu temu...ne znam, bila sam spremna ostati u tudjoj zemlji zbog nekog koga u sustini dobro ni ne poznajem.....znala je, odbila je....rekla bih hvala joj, ali opet ne znam....neke stvari vredi probati, jer uvek se mozes vratiti kuci...valjda....
By iWanna
Originally posted by Winter
prde
:smeh: :lol: :smeh:

:beba:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Pffff očekivao sam mnogo drastičnije odgovore na temu. Mnogo ste mi nešto mrtvi dragi moji i drage moje :nokti: :lol:

Spreman sam na mnogo više od jednostavnog odlaska u nepoznato sa njim kada jednog dana budem dovoljno siguran da je to to.

Istina je da se mnogo isprdelo po ovoj temi o tome kako svi vole sebe, ali ako se od tebe traži da se odričeš nečega što si ti, onda TO NIJE TO (iliti: traži dalje nekog s kim ćeš da bežiš) :jazzva:
Korisnikov avatar
By horus.
to su ta deca mentalno zaostala u razvoju... :nokti:

:jazzva:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Dina
Ili ipak malo vise voli sebe nego sto voli druge ;)
Josh samo taj deo da nauchim...! :federi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!