Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
To je netko pored koga cu prestati da tresem nogu. Koga cu moci tolerirati i dok sam trijezan. Tko nece osjecati potrebu me "spasi". Bilo bi lijepo da me se ne boji, da me ne preuvelicava, mistificira ili idealizira. Ne zelim polovicu, bolju niti losiju. I complete myself all by myself.

Najbitnije od svega, nas odnos mora imati neku poantu vecu od uzajamne narcisoidne masturbacije koju ljudi zovu "ljubav". Pokusao sam mnogo puta, ali jednostavno ne mogu biti sretan samo zato sto netko voli mene i ja volim njega. I zadnji idiot moze da voli i bude voljen. Ne zelim da mi ljubav postane predimenzionirana utjeha za neuspjelu realizaciju sebe kao cjelovitog ljudskog bica. To je jednostavno tuzno.

Nemam previse nekih specificnih, sitnicavih zahtjeva, ali bilo bi lijepo da je u stanju da me jebe dok se spustamo s amfetamina.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Uveren sam da ne postoji idealan partner,nekako je to sada izvan mene,za mene nedostizno,za mene nesto o cemu se ne opterecujem,isuvise sam komplikovan za ljude,uglavnom dozvoljavam da me vode emocije te zbog toga udaram glavom u zid,ali bar sam voleo... :)
Korisnikov avatar
By gossip
pametan,uporan,svestan svojih mana ali bez obzira na to samouveren,jak karakter i naravno da ima smisla za humor...moze i malo da bude bezobrazan :giggle:
Korisnikov avatar
By bern
ne razmišljam o tome, a možda bi trebalo, uz veliku korekciju tog "idealan".
By barni
mislim da je idealan partner onaj partner slican tebi, ako si ti savrsen takav ti odgovara
moras upoznati i prihvatiti sebe da bi nasao idealnog za sebe

veze uglavnom pucaju kada nestane ta slicnost i jedan od partnera prestane liciti na ono sto je ovaj drugi prepoznao u njemu kao nesto "njegovo".

....

ponekad sam siguran da sam bio nasao pravog partnera a ponekad da nisam...uglavnom trazim i dalje :D.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2570080#p2570080]barni napisao:[/url]mislim da je idealan partner onaj partner slican tebi, ako si ti savrsen takav ti odgovara
moras upoznati i prihvatiti sebe da bi nasao idealnog za sebe

veze uglavnom pucaju kada nestane ta slicnost i jedan od partnera prestane liciti na ono sto je ovaj drugi prepoznao u njemu kao nesto "njegovo".

....

ponekad sam siguran da sam bio nasao pravog partnera a ponekad da nisam...uglavnom trazim i dalje :D.
ili se poklopite ili ne,mada to "poklopite se" moze da traje godinama i da posle toga shvatite da nije to to,ne znam ako se meni to desi super a ako ne onda opet super
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nemam ideal, tj. nekakvu sliku osobe koja bi savršeno meni odgovarala.
Korisnikov avatar
By hippo...
Mora ali M O R A da bude duhovita, ali ne onaj ustaljeni humor, provale iz filmova, pričanje već provaljenih viceva, već da bude originalna.
Korisnikov avatar
By Delerium
idealnog partnera nema, uvek ce morati neki kompromis da se napravi. ali, ono sto je bitno da bi moglo da se funkcionise jeste da se moje mane "trpe" sa njenim manama.
Korisnikov avatar
By FlameOn!
Mislim da ne postoji. Svakako je moguce da postoji, ali nijedna veza nije savrsena. U svakoj vezi se mora napraviti kompromis! "Idealan" je neko ko je najslicniji nama samima, samo na drugaciji nacin. Ne verujem u izreku "Suprotnosti se privlace", jer se na kraju uglavnom lose zavrsi. Mislim da je kompatibilnost veoma vazna u svakoj vezi (na nivou emocija, vaspitanja, morala, seksualnosti, interesovanja, itd.)

Moj idealan partner bi bio inteligentan, sarmantan, strastven, da moze da me nasmeje, VERAN i da imamo slicna interesovanja.

A sto se tice izgleda, ovo ce zvucati klise, ali da ima lepe zube/osmeh XD I da bude visok, crnokos i relativno solidno gradjen (ali nemam prevelike standarde, nije toliko bitno).
Korisnikov avatar
By rados85
Bezuslovna ljubav.....to je idealno
ali nemoguce...
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Idealan, idealan...

Da je easy-going, geeky, da razume sarkazam i da ne pusi (pusenje mi je glavni deal-breaker, jbg). Mislim, ima jos gomila stvari ali tih nekoliko su mi glavne. Realno, though, da mentalno bude moj klon.
Korisnikov avatar
By IriS
meni Jessie J :leviathan:

Rihanna je fina, ali je horoskopska riba, a te mi dodje da poubijam u poslednje vreme...pa ono kao, da ne idem u zatvor :lol:

ups ovo nije tema zelje cestitke pozdravi i pokusaji ubistva

idealan partner...hm...
well, neko ko moze da me prati. that's all.
za pocetak, na kraj sveta. bukvalno.
Korisnikov avatar
By Still
posto pricamo o idealnoj osobi, bitno mi je dosta toga:
1. da osoba ima pozitivan stav
2. da je elokventna
3. da ima ok opste obrazovanje
4. da osoba voli da razgovara o razlicitim temama
5. da je spretna
6. da se razume u tehniku
7. da ume da utesi i ohrabri
8. da voli da kuva (posto ja ne uzivam bas u tome)
9. da ne broji kalorije, ali i da ume da kaze 'stop' jelu
10.da voli slicnu hranu kao ja (da ne jede npr. iznutrice, ovcetinu, razlicite specijalitete tipa zabljih bataka i masnu hranu)
11. da ne pije kafu (ne mogu da joj pravim drustvo u tome),
12. da je osoba ambiciozna
13. da nije sujeverna
14. da nije politicki aktivista
15. da nije vernik
17. da ima cilj u zvotu
18. da ima stav
19. da je osoba kreativna
20. da ima neki talenat (crtanje, pisanje...)
21. da voli da izadje na razna mesta
22. na voli da seta
23. da voli zivotinje
24. da voli biljke
25. da voli umetnost
26. da voli da putuje
27. da nije cicija, ali ne i rasipnik
28. da je osoba iskrena
29. da je pismena
30. da vodi racuna o izgledu
31. da nam je kvalitetan sex
32. da je osoba samoaktualizovana licnost
33. da ima svoj identitet i integritet
34. da ne hrče
35. da zeli da nauci novo i nije joj problem da prizna kad ne zna...
36. da nije naivna
37. da ume da se postavi u odredjenoj situaciji na odgovarajuci nacin
38. da nije tajanstvena prema meni
39. da ima siroka shvatanja
40. da ima energiju
41. da mi je i prijatelj
42. da je osoba hrabra
43. da je osoba odlučna
44. da je osoba mladja ili tu mojih godina, moze i starija ali da je mladolikog izgleda
45. da osoba nije alergicna na sve i svasta
46. da je kompleksna osoba
47. da nije prostodušna
48. da je realna, ali su mi povremene fix ideje ok
49. da je stabilna osoba
50. da ume da saslusa
51. da ume da voli
i naravno fizicka kompatibilnost.
Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
Idealno ne postoji, ali neki osnovni kriterijumi koje bi ta osoba trebalo da zadovolji jesu: da je pazljiva, inteligentna (emocionalno i psihicki) kako bismo imali teme za razgovor, ambiciozna, duhovita, i da MNOGO voli zivotinje. Ne bih komentarisala sad fizicki izgled, ali s obzirom da sam visoka (177 cm) bilo bi pozeljno da je priblizno moje visine ili visi/a.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!