Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

kako ste upoznali svoju voljenu osobu ???

u klubu
3
5%
u kaficu
2
4%
preko prijatelja/prijateljice
13
23%
preko interneta
29
51%
neki drugi nacin,navedite koji
10
18%
Korisnikov avatar
By Elena
Na poslu, uvalili mi je u kancelariju i tako ... :balerina: davno je bilo ...
Korisnikov avatar
By Koroleva
pre tri godine, mrzela sam narodnjake ali su me drugarice napale da prosto moram ici s njima jer ce biti ludnica od muzike i tipova...
igrom slucaja za separeom spazila sam NJU i smekala je celo vece... posto sam videla da se ne usudjuje da mi pridje vec samo sedi i gleda me (bila joj tu neka matorka odratna tj fancy kurvica koja je izlasla da prevari muza pa joj lakse da docepa ribu jer lik nece posumnjati....!) resila sam da kao damica sednem pored nje, uhvatim kremu za ruke i ponudila sam je kremom, prihvatila je i nasmejala se zadovoljno. Tada sam joj dotakla ruke i zmarci u stomaku su bili neverovatni. kratko smo se ispricale i saznala sam neke stvari o njoj... mmmmmm, divno samo sam uzivala u njoj i od svega zapamtila jednu informaciju i to polovicnu. Kako je noc odmicala ja sam odjednom zaboravila sam na nju i na to da sam je upoznala, ona je to vece nestala, nije se javila a ja je se nisam nikada setila do prosle godine. Stigla mi je iznenado poruka posle dve godine: 'secas me se, upoznale smo se u LV, jesi dobro, rekli su mi da si prehladjena' (videla je moje slike i trazila moj broj lazuci sve da me poznaje odavno i da je izgubila broj) nije rekla svoje ime u poruci ali ja sam znala odmah ko je ona... Tu prica pocinje, prvi izlasci, price... I traje vise od god dana...
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
a gde da smestim preko ex? na drugi način, dakle :D
By Speculum Columbae
Upoznao sam ga u školi.
Prošao je pored vrata mog prvog dana škole. Zvuči kliše, ali ljubav je kliše koji nam pomaže da preživimo život.
Zavoleo sam taj dan svoju školu.
Korisnikov avatar
By Brokeback
Skoro 50% se upoznalo preko neta!
Mene to jako, ali jako nervira..bez uvrede ostalima, ali zaista ne zelim da moja ljubav bude neko ko je "okacio" oglas :)

on- Na faxu :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!