Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Guion Nerville
Originally posted by Sunce

Odgovor na ovu temu dajem na profilu - odeljak "Biografija". :)
posle senovitog uvoda posvecenja i plasnje u skromnoj sobi, na koji se najezim kao mirne vode molitve poniznim sapatom, saosecam sa tobom dok ti zid muci lice monasko i razmesta mu raspored i sadrzaj, a onda me odnosi iznova i iznova kulminacija, nezaustavljiv vrhunac, forte fortisimo:

"seme sam neproklijalo, monahinja Dormancija, molim se verovatno da suzim, da zaplačem posle dugogodišnje suše. Molim se monsunu suza u ćeliji, centru sveta, hoću da postanem more, hoću potop, hoću sve ispočetka."

Dormancija, bure se pritajile u tihovini tvoje mantije! :sunce:
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by inga

Poslednji put sam plakala u decembru 2004. godine, a sada je druga polovina jula 2010. godine. Mislim da je vreme da pustim neku suzu...
Posle 5 godina, 10 meseci i 5 dana pala je prva suza, a posle prve odmah i druga.
Korisnikov avatar
By elektron84
Samo jednom u javnosti. Bilo jace od mene.

Sad kad zelim da placem, stavim malo paste za zube ispod podocnjaka. Suze teku samo tako :rock:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nikada skoro.. Godinama nisam plakala i nadam se da ce tako ostati...

Placem zbog nepravde, kada padnem ispit, kada raskinem sa devojkom, kada me rastuzi neki postupak.. Uglavnom bih zbog tih stvari mogla da placem svakog dana, ali sam usavrsila tehniku suzdrzavanja suza..
Korisnikov avatar
By VANGEL
Plačem u svakoj prilici ukoliko mi je do plakanja.
Korisnikov avatar
By Blady
Joj, jesam pisala... ne znam ni ja...
Svakako, skoro nikada ne placem.. ali evo da budem iskrena, juce sam plakala.. onako, bas sam plakala...
I kada sam prestala, plakalo mi se.. ja ne znam sto to tako tesko izlazi iz mene
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
retko placem ali bar jednom mesecno imam potrebu za placom iz najbesmislenijih razloga.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja se nekad, kad ustanem rano ujutru, osecam ko poslednje govno i placem tako dok perem zube i spremam se :lood:

al to mi se nije bas dugo desilo.
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Najcesce placem kada sam besna ili kada se osecam nemocnom...
Ali, kada sam nemocna, onda se razbesnim :nesiguran:
To je stanje koje(jos uvek) ne mogu da kontrolisem, ali radim na tome... :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
da, a znam da je to vratiti nece...
Korisnikov avatar
By Azdaja
da mogu isplakala bi svaku kap iz sebe da je vratim...

i molim vas pazite kako vozite, molim vas...mala nepaznja i ode sve sve...

:(
Korisnikov avatar
By sunflower5
Ne placem cesto,i kada zaplacem uglavnom je to zbog toga sto se osecam nemocno(sto neko vec rece).
Ima perioda kada me puno toga rastuzi ili bas jako iznervira,pa mi se omakne i koja suza,ali mi se jos nije desavalo da placem bez nekog razloga.
Korisnikov avatar
By disaster blue
da.. i u poslednje vreme sve cesce...tj.periodicno.. ali uglavnom da placipicka sam
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
malopre mi krenule suze na Azdajinoj temi...

setila sam se situacije od pre par meseci kada su mi javili da je moja (tada jos) devojka zavrsila u bolnici nakon pucnjave i da preko fona ne mogu da dobijem detaljnije informacije..

razmisljam sad kako bi se osecala da su mi javili drugaciji ishod.. ili da mi jave u buducnosti, posto se i dalje bavi istim poslom..
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Jedno vreme sam plakao uz svašta, ali u poslednje vreme mi nikako nije polazilo za rukom, baš dugo... Valjda čovek s godinama sve manje veruje u bilo šta, pa i u to što bi mu izazvalo suze.

Ali večeras, uz blagotvornu pomoć Marize, uspomena na Grčku, alkohola i sitnih noćnih sati, uz kišu, uspeo sam da iscedim suzu-dve.

'Nako, celoga života, i nas, radi.

O, gente da minha terra... :radosnice:
Korisnikov avatar
By Torry
ranije mi je jako tesko bilo pustiti suzu, toliko da sam se pitala jesam li normalna, da me nista ne dotice

ali posle prezivljavanja nervnog sloma, postala sam placipicka, ko sto neko rece gore

koliko sam mogla vise da placem, setivsi se svog emotivnog zivota, mislim da suza vise nemam, odose sve

avaj....pre neki dan slucajno nadjem pismo od bivse...rasplakah se ko kreten
Korisnikov avatar
By Blady
Pocela sam onako.. bas.. bilo je krajnje vreme...
Korisnikov avatar
By Galateja
Presušila. I suzama dosadilo da teku.
:procitajpravilnik:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Da , imam neke teke momoente i onda se isplacem i kao bude mi lakse .
Korisnikov avatar
By Dzi
kad popizdim ali ono bas bas popizdim i to bude uglavnom u toku pms-a, a posle me samo boli glava i manje piskim i sijaju mi oci vise, eto
Korisnikov avatar
By acid drop
juče u autobusu.

vožnja je postala preduga.
Korisnikov avatar
By m..
joj meni ponekad dodje pa ne mogu. onako krene da me gusi a ni suzu da pustim. desava mis e da ne placem po par godina. (pms izlivi se ne racunaju, ima meseci kad sam na rubu psihoze tokom pms-a)

doduse imam trik za plakanje koji uvek upali, al ga primenjujem samo u slucajevima kranje nuzde.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!