Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Pffff... S obzirom na to da se već drugo veče rasturam od praziluka, čisto sumnjam da bih nekog ili nešto mogla da privučem. Možda nekog sa težom kijavicom ili kakvim sličnim respiratornim problemom.

Šta ja znam, ako posedujem nekakav zavodnički potencijal, onda baš i ne umem da ga koristim ili to jako retko i trapavo činim, pa stoga i ne bivam svesna da su to neki zavodnički pokušaji.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
uhuhuhuh, uh.

/m..modeon/iskreno?/m..modeoff/

pre bih to sto ja jesam nazvala prijemcivoscu ili dopadljivoscu.
a samoj sebi sam privacna na trenutke, jesam. mozda i drugima, ne znam (tj kad dodjemo do toga meni nista nije jasno, jer su meni ljudi onako, bas onako -celi lepi-. i ma koliko recita bila ne polazi mi za rukom da objasnim zasto me neko, bilo ko- privlaci).
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Myself

Da li sebe smatrate privlacnom/nim?

Da odgovorim odma'. Ja mislim da ni intelektualno (zeza me poreklo), a ni fizicki nisam neka ribudza (ovaj izraz se mnogo dopada nekim mojim prijateljima). Eto.
Mene ne zeza poreklo :D Rekla bih da sam intelektualno solidna, a fizicki nesto manje.

Radi se i na jednom i na drugom pa ce valjda biti bolje :hiphip:
By alexandermagic
Moli se izvjesna osoba koja je dala odgovor na temi da prestane sa samoomalovažavanjem, jer jeste privlačan. Ako ja tako kažem, onda je bespogovorno tako i nikako drugačije. :smug:

OnT: Jesam, posebno ženama, koje za mnom trčkaraju kao štenad. Vjerujem da bi brojni str8 muškarci dali štošta kad bi imali isto dejstvo na njih.
Korisnikov avatar
By Kittrie
po mojim mentalno/karakterno/fizickim kriterijumima jesam.
e sad, ko sta voli trazi u nekom momentu je druga stvar.

ali sigurno nisam neprivlacna,
ne bi mi 'prolazilo' i 'dolazilo' ono sto je da nisam.

imala sam kog sam htela,
meni je to dovoljno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne znam, sebi nesto i nisam. A praksa kaze drugacije.
Korisnikov avatar
By crni90
Originally posted by Myself

Da li sebe smatrate privlacnom/nim?

Da odgovorim odma'. Ja mislim da ni intelektualno (zeza me poreklo), a ni fizicki nisam neka ribudza (ovaj izraz se mnogo dopada nekim mojim prijateljima). Eto.
Nisam privlačan tipovima i niko me neće od istih. Mene hoće samo zagoreli fosili :shmi: .
Kod devojaka sam veoma tražena roba, al šta mi vredi kad sam derpe...
Tako da je moj odgovor ne (tipovi) i da (devojke)
Korisnikov avatar
By Kejt
Originally posted by Kittrie

imala sam kog sam htela,
meni je to dovoljno.
pffff po tom kriterijumu nisam nikako

sta znam....nisam hard to look at, a imam i po koju mudru da prozborim :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nekada se sebi svidjam, nekada ne, zavisi... Sto se drugih tice, pa imala sam ok prodju do sada, sta znam.. :misli:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kakvih ima, nisam loš, ali drugi me doživljavaju mnogo više privlačnim nego ja sebe, oduvek.
Verovatno zato što većina mojih mana nije vidljiva na prvi, drugi ili treći pogled... ali na duže relacije sam teško podnošljiv.
Korisnikov avatar
By badu
Štajaznam. Smatram se, ajde. Kao.
Mindeđ.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nažalost nisam sposobna da se sagledam na taj način. Samosvesti nikad na odmet.:tegovi:
Korisnikov avatar
By 2kune
paaa, čini se da jesam... agenti privatnih staračkih domova jako me gotive zbog obiteljskih nekretnina... nikako da ih se otresem... hi hi hi... :lepeza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!