nadam se da funkcionisu
sa devojkom iz Irske se kuckam jos od novembra 2008... pocele smo preko tagged-a, sa nekim otrcanim porukama, "wow, you are so hot" i slicno

sad me sramota kad se toga setim, nikada nisam mislila da ce tako daleko otici
ozbiljnije razgovore smo krenule ove godine februara meseca, prvo smo krenule msn, pa poruke, pa skype, pa pozivi...
bilo je sve super dok nisam dosla u situaciju da dobijem mail od njene keve u kome me moli da prekinem kontakt sa njom, posto joj je cerka zbog mene batalila ceo zivot, sve joj se pocelo svoditi na posao i dolazak kuci sto pre kako bi komunicirala sa mnom...
mislila sam da veza na daljinu nema perspektivu i da cu je preboleti kad tad, sa razmisljanjem da je tako najbolje za obe...
nisam izdrzala ni mesec dana bez nje, posto mi je ona konstantno slala poruke, mailove, zvala me, i onda smo resile da idemo na kartu sve ili nista...
dosla je cak iz Irske u beograd samo da bi mene upoznala, provele smo prelepih 3 dana zajedno i shvatile da su se sve suze, svo cimanje i cekanje isplatilo
ja vec kujem planove da odem u sto skorije vreme u Irsku, a ona je vec rezervisala let da mi dodje na rodjendan krajem septembra i onda ce ostati minimum nedelju dana
uzasno je tesko, pogotovo nocu kada se gledamo preko kamere i proklinjemo svaku milju koja nas deli. nikada ranije nisam bila u takvoj vezi i uvek sam pricala da je to nemoguce... ali kada upoznate osobu koja vam u svemu odgovara, i psihicki i fizicki... koja je uspela preko tastature da shvati koje su vam mane i kako disete, i da vam posle toga ipak kaze "you are worth waiting for" onda znate da daljina nije prepreka i da se uvek moze moci nacin da ljubav pobedi.