Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By zachary85
Bio sam u vezi sa dečkom koji živi u Novom Sadu. Jeste da to nije dugo trajalo ( tri meseca ), ali mi je zaista bilo lepo. Putovao sam iz Bg-a tri do četiri puta sedmično vozom, ili je on nekada dolazio do mene za vikend. Mislim da veze sa osobom koji živi još dalje od vas govori samo o jačini te veze. Nikada se ne tereba ograničavati na neke minorne stvari, kao što su godine, blizina/daljina, horoskopski znak... Jednostavno ako ti se neko sviđa, to je to!!! :)
Korisnikov avatar
By Sing
:superheroj: Sve se moze kad se hoce
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
naravno da moze da funkcionise..vec god i 7 mjeseci funkcionise veoma dobro
By dukkehjem
Originally posted by zachary85

Nikada se ne tereba ograničavati na neke minorne stvari, kao što su godine, blizina/daljina, horoskopski znak... Jednostavno ako ti se neko sviđa, to je to!!! :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Radi, kad ja nisam džangrizava, i kad mi draga nije peder.
Korisnikov avatar
By mOwbid
pa...tesko... ali...obozavam je :blush:
By LeDeNa_
Originally posted by EYA

tesko, jako tesko... ja licno ne mogu tako da funkcionisem, bleyanje na fonu me, uvek se na kraju ispostavi, vise smori nego ispuni... chat i net su mi sastavni deo aktivnosti, ali to mi predstavlja zabavu a ne ljubavni zivot, pa ne mogu nikako da komenzujem zagrljaje ni tim putem... pravi momenti su samo oni koji provedemo zajedno bez zica i kablova izmedju, i uvek me drzi par dana posle, a onda pocinju krize raspolozenja za koje ne nalazim neki drugi razlog sem da mi nedostaje... :sweet:

i vazno je napomenuti psiholoski momenat: vecina ljudi je spremno i na takve veze jer osecaju nesto posebno prema osobi sa druge strane zice, medjutim, tako je veoma lako upasti u razne tripove, izgraditi citavu sliku o toj osobi ili toj vezi, a da zapravo nema prave osnove za to... jer jedno je pricati kako bi ziveli i funkcionisali, a sasvim drugo je to isto uraditi, uklopiti sve svoje potrebe, razlicitosti, zelje i sve one trenutke kada morate biti sami sa sobom iako je tu neko sa kim ste...

i ne kazem da je nemoguce !
postoje osobe zbog kojih vredi istrpeti, sacekati, potruditi se... ali opet sve to mora da vodi ka nekom konacnom spajanju :love:
slazem se u potpunosti :up:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nadam se da funkcionisu :)

sa devojkom iz Irske se kuckam jos od novembra 2008... pocele smo preko tagged-a, sa nekim otrcanim porukama, "wow, you are so hot" i slicno :lol: sad me sramota kad se toga setim, nikada nisam mislila da ce tako daleko otici :sweet:

ozbiljnije razgovore smo krenule ove godine februara meseca, prvo smo krenule msn, pa poruke, pa skype, pa pozivi...
bilo je sve super dok nisam dosla u situaciju da dobijem mail od njene keve u kome me moli da prekinem kontakt sa njom, posto joj je cerka zbog mene batalila ceo zivot, sve joj se pocelo svoditi na posao i dolazak kuci sto pre kako bi komunicirala sa mnom...
mislila sam da veza na daljinu nema perspektivu i da cu je preboleti kad tad, sa razmisljanjem da je tako najbolje za obe...
nisam izdrzala ni mesec dana bez nje, posto mi je ona konstantno slala poruke, mailove, zvala me, i onda smo resile da idemo na kartu sve ili nista...
dosla je cak iz Irske u beograd samo da bi mene upoznala, provele smo prelepih 3 dana zajedno i shvatile da su se sve suze, svo cimanje i cekanje isplatilo :love:
ja vec kujem planove da odem u sto skorije vreme u Irsku, a ona je vec rezervisala let da mi dodje na rodjendan krajem septembra i onda ce ostati minimum nedelju dana :sweet:

uzasno je tesko, pogotovo nocu kada se gledamo preko kamere i proklinjemo svaku milju koja nas deli. nikada ranije nisam bila u takvoj vezi i uvek sam pricala da je to nemoguce... ali kada upoznate osobu koja vam u svemu odgovara, i psihicki i fizicki... koja je uspela preko tastature da shvati koje su vam mane i kako disete, i da vam posle toga ipak kaze "you are worth waiting for" onda znate da daljina nije prepreka i da se uvek moze moci nacin da ljubav pobedi.
By loreenche
Never till the end... Might last for a while... Just like it did for me :(
Korisnikov avatar
By 2kune
ako oba partnera dobro vladaju astralnom projekcijom bitno je lakše... :deda:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by SmallTownBoy_91
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by SmallTownBoy_91

Never till the end... Might last for a while... Just like it did for me :(
:(
ali iskreno, jel to bilo samo zbog daljine?
po meni iste su sanse da "normalna veza" i veza na daljinu puknu... ali ko ne rizikuje, nikad nece znati

Samo zbog daljine, ni zbog cega vise... Svaki dan se culi na Skype... Ali onda shvatismo da to nije to...
:(

"Ako nekoga volis, pusti ga da ode. Ako ti se vrati zauvek je tvoj. Ako ne, onda nikad i nije bio tvoj"

to je jedan od mojih omiljenih citata... zvuci malo okrutno na prvi pogled, ali na neke stvari ne mozemo da uticemo, ma koliko to hteli. Moramo se prepustiti sudbini i sto kazu, bice kako nam je zapisano.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Radi i da se na drugoj strani vaseljene.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ne znam da li radi ili ne - zavisi od osobe do osobe

trenutno, ja bih rekla da meni ne bi radila veza na daljinu.... ali, ko zna, mozda me jednog dana zivot iznenadi....
Korisnikov avatar
By Vespertine
Pozhiveo nam izumitelj skypa josh dugo, dugo, blagosloven bio shto ga je otkrio :D

Mislim da mozhe... Da sam imao skype pre deset godina, sad bih vec bio long gone from here, i uspeshna austrijska snajka, jer bi mi ta jedna veza na daljinu sigurno i opstala. Gubljenje kontakta, povezanosti sa osobom koju volish verovatno ubija celu stvar, medjutim ako se obe strane trude da taj kontakt opstane i da se ta povezanost odrzhi na ovaj ili onaj nachin, mislim da mozhe da funkcionishe...

Trenutno sam u takvoj situaciji, pa kapiram da je i strpljenje bitno, jer svaki put kad se vidimo napravimo spektakl u krevetu nakon svog tog skype drk sexa...

Najbitnije od svega je verovati da mozhe da se opstane, ne gubiti volju i nadu i stremiti shto brzhem sjedinjavanju sa voljenom osobom...
By LeDeNa_
Kao sto je vec receno, ljudi na razlicitim kontinentima mogu biti blizi od dvoje koje dele isti krevet.
Korisnikov avatar
By Galateja
Tolerantna sam maksimalno 99 kilometara sever/zapad/istok/jug i to uz uslov da se često pohodimo. :D
Meni je za vezu veoma važno fizičko prisustvo. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!