Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ^RAY^
Paki?E,u:pljuje:materinu!
Na putu sam ka njoj ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Swanheart
Desankina poezija nije pateticna :shamar: Desankina poezija je lepa i emotivna nikako patetichna:drama:
Ne dozivljavam je tako.

Obecala si da ces biti vecna... a nisi... bu hu!
Ako je dovoljno naivna da poveruje u to... pre ce biti da je glupa nego pateticna! :lol:

Bilo kako bilo, ja sam tu pesmu doziveo kao patetiku, ne kao duboko emotivnu pesmu...
Ali kao sto rekoh, uopste nisam ljubitelj poezije, tako da ne bih previse kenjao na tu temu.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Madame de Rosemonde: I'm sorry to say this but those who are most worthy of love are never made happy by it. Do you still think men love the way we do? No... men enjoy the happiness they feel. We can only enjoy the happiness we give. They are not capable of devoting themselves exclusively to one person. So to hope to be made happy by love is a certain cause of grief.
Korisnikov avatar
By IceBerg
dve i po godine... i patnja je postala deo mene... :)
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
zavisi od veze. onog puta kad je bila prava ljubav... hm... pa prvo je bio jednogodisnji on/off period, a zatim jos jedna i po godina samoce... pa ti izracunaj :)

mada ja u principu uzivam kad imam takva osecanja, ipak je daleko inspirativnije i daleko vise ispunjavajuci osecaj voleti nekog nego biti voljen, bar u mom slucaju. tako da to ne bih nazvao preboljevanjem.jednostavno, u zivtu sretnes neke izuzetne ososbe koje ti uvek ostaju u srcu i glupo pokusavatai da ih izbrises ili
, jos vise, vratis. jer i kad ne znas, one su zapravo tu.
Korisnikov avatar
By tea92
jedno 5 meseci....pa sam jedno vreme prestala, a sad kao da me sve nesto pecka, a imam los predosecaj.....mozda opet krenem da patim... :drama:

nouuuu :placko:
Korisnikov avatar
By anchez
Originally posted by tea92
jedno 5 meseci....pa sam jedno vreme prestala, a sad kao da me sve nesto pecka, a imam los predosecaj.....mozda opet krenem da patim... :drama:

zasto bi opet patila??? koja je svrha toga? bilo je davnooooooooooo!!!!! :tornado:
Korisnikov avatar
By Deksi

:mazi: Vreme leci sve...samo je pitanje koliko ces dugo patiti,najbolje bi bilo da sto pre predjes preko toga....mada neke stvari mogu jako dugo da te tiste....znam,veruj mi. :friends:
Korisnikov avatar
By anchez
. . . . . . . . .
?????????????????
Korisnikov avatar
By Paki
Poslednje dve veze (ne računam jednoipomesečno jebanje jebanja radi sa M.) su me naučile tako mnogo toga da ću zapravo posle nekog vremena shvatiti da će osećaj zahvalnosti tim dvema osobama biti neuporedivo duži (čitaj večan) nego što će trajati (ili je trajalo) osećanje kojim se bavi ova tema. :paki:
Korisnikov avatar
By Mahoney
proces patnje (posto je nestao PREKO NOCI) je poceo pre tacno godinu dana.
bilo je uzasno. mislio sam da je pocetak ludila ili samoubistva.

korak po korak, antidepresivi, psiholog, prijatelji, muzika, duvka, opijanje... i sve je nekako postajalo lakse.

sada sam okej. ali jos uvek ne CEO.

(srecno u tome sto prozivljavas. saveti? pozitivno razmisljanje, druzenje, priroda, putovanja, muzika...)
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
UF !
Za mene to moze biti bas zesci problem.Ja tesko nalazim partnere,jer imam neke uvrnute kriterijume,koje nekad ni ja ne razumem.I onda kad se rastanem sa njim uvek to dozivim kao da necu nikad naci boljeg,ali posto mi nije svojstveno da pravil trule kompromise ,rado cu produziti sam ,nego ostati u vezi zbog nekog straha od samoce.Mislim da kad se vezem za partnera mogu jos dosta dugo biti zaljubljen,pa me to strasno opterecuje.Mada uvek zavisi od partnera do partnera.Neke lako "prezivim",a za neke treba vremena.Sto je nekako i normalno...... :)

:hmm:
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Deity Marduk
UF !
Za mene to moze biti bas zesci problem.Ja tesko nalazim partnere,jer imam neke uvrnute kriterijume,koje nekad ni ja ne razumem.I onda kad se rastanem sa njim uvek to dozivim kao da necu nikad naci boljeg,ali posto mi nije svojstveno da pravil trule kompromise ,rado cu produziti sam ,nego ostati u vezi zbog nekog straha od samoce.Mislim da kad se vezem za partnera mogu jos dosta dugo biti zaljubljen,pa me to strasno opterecuje.Mada uvek zavisi od partnera do partnera.Neke lako "prezivim",a za neke treba vremena.Sto je nekako i normalno...... :)

:hmm:
Moram da se slozim sa tobom, ja takodje imam neke kriterijume koji su uvrnuti. Takodje jako tesko dajem svoje srce nekom. Kod prvog raskida jedne ozbiljne veze, trebalo mi je dve godine da pronadjem osobu koja ce potisnuti osecanja prema tom decku. Sto se tice poslednjeg raskida koji je bio letos, mislim da ce mi trebati mnogo vise vremena da se saberem.
A da prosirim malo temu, da li smatrate da do patnje dolazi zato sto obicno jedan partner u vezu ulazi srcem, a drugi iz interesa, koristi i sl. Ja sam npr.uvek ulazio u vezu srcem i nesebicno ga davao, a kasnije sam obicno bio povredjen od strane partnera koji odleprsa kao leptiric, tj. nadje bolju priliku.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by leobg
... da li smatrate da do patnje dolazi zato sto obicno jedan partner u vezu ulazi srcem, a drugi iz interesa, koristi i sl. Ja sam npr.uvek ulazio u vezu srcem i nesebicno ga davao, a kasnije sam obicno bio povredjen od strane partnera koji odleprsa kao leptiric, tj. nadje bolju priliku.
Ne mora da bude apsolutno iz interesa, može da mu taj neko bude, recimo, simpatičan, da mu se strašno mnogo dopadne "što je taj neko jako dobar prema njemu"..... A onda jednog trenutka shvati da se "odljubio", ali i da bi bilo dobro održati vezu zarad nekog interesa od vitalnog značaja... i onda ne zna kad je dosta, onda ne vidi da povređuje svog partnera...
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by beli_tigar
. . . . . . . . .
?????????????????

ne zelim da odgovorim....

...jer, svima je lako kad imaju nekoga, pa mogu da pricaju, cemu patnja, nacices i ti neku drugu, bla bla bla..... to sam i ja pricala dok me nije snaslo to sto me je snaslo....i sad sve ovo ne znam cemu vodi.....i nisam ni trebala da dopustim da se u meni probudi nada da ce tu biti nesto vise . . . . .
ma bolje da cutim, ne znam ni sama sta sam pocela da lupetam....ko shvati razumece......
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by Deksi

:mazi: Vreme leci sve...samo je pitanje koliko ces dugo patiti,najbolje bi bilo da sto pre predjes preko toga....mada neke stvari mogu jako dugo da te tiste....znam,veruj mi. :friends:

:sweet:

:hug:
Korisnikov avatar
By anchez
Originally posted by beli_tigar
. . . . . . . . .
?????????????????

ne zelim da odgovorim....

...jer, svima je lako kad imaju nekoga, pa mogu da pricaju, cemu patnja, nacices i ti neku drugu, bla bla bla..... to sam i ja pricala dok me nije snaslo to sto me je snaslo....i sad sve ovo ne znam cemu vodi.....i nisam ni trebala da dopustim da se u meni probudi nada da ce tu biti nesto vise . . . . .
ma bolje da cutim, ne znam ni sama sta sam pocela da lupetam....ko shvati razumece......
:up: :gric:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ovde mi neke izjave vise zvuce kao povreda sujete nego kao patnja.
Korisnikov avatar
By zboO
nisam nikada patila za ex vezama...ex je ex...to je nesto sto sam imala a sada vise nemam....ne vredi okretati se i kukati za nechim sto je bilo pa proslo. Mozda se i ponovi ko ce ga znati, zasto onda patiti?! :dance:
Ali sam zato uvek patila za ljudima koje nisam imala a zelela sam ih. To valjda tako ide...uvek zamisljam kako je moglo biti (a kada nesto zamisljate tu je onda uvek sve savrseno...ne moze biti bolje). Ta patnja zna da potraje, ali ok i njoj dodje kraj posto se uvek pojavi neko nov pa tako sve u krug.

a i nekada dobijem sranje igrachkicu u kinder jaju pa se moja patnja i nerviranje okrecu ka toj igrachkici! :trep: :trep:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by zbunjena
i nekada dobijem sranje igrachkicu u kinder jaju pa se moja patnja i nerviranje okrecu ka toj igrachkici! :trep: :trep:
carice !
:smeh:
jel to jaje od kindera ?
Korisnikov avatar
By zboO
jes ba naravno. Trenutno je moja patnja usmerena prema koka koli..missim imam samo jedan jebeni chep sa JELKICOM, kako da skupim josh 4 ta i onaj jedan razlichiti kada ne pijem to sranje, a po svaku cenu zelim jednu onu figuricu i to onu sto onom malcu stoji jelka posred glave.

i aj sad ti meni reci pored svega ovoga kako i kada ja da patim za nekim, nemam ja vremena za ta zemaljska sranja...
Korisnikov avatar
By EYA
potpuno te razumem :mazi:
By Swanheart
zbog ovakvih komentara sam obozavala da citam zbudzenine postove kad sam se tek registrovala na forum :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Adenim
Ovde mi neke izjave vise zvuce kao povreda sujete nego kao patnja.
ye
a to mi je tako ruzhno:bljak:
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Originally posted by leobg

A kad neko ode bez pozdrava, objasnjenja?

To je jedan od najgorih nacina za raskid. Mogu da zamislim kako se osecas. Dusa kao neupokojen duh luta, bez odgovora. Ljubav naizgled ne moze da se zavrsi, ne moze da se stavi tacka na sve. Potrebna je velika snaga i volja da se sve ostavi iza, i okonca.

Mislim da sam pre par nedelja pomogao nekome da zaboravi nekoga, ko je na isti nacin otisao, bez pozdrava. Nadam se da je ta osoba, posle nekih saznanja shvatila da je kod ove druge volela samo ideju o toj osobi koju je projektovala na nju, volela je nesto sto nikada nije bilo tu, bar ne kraj nje.
Preispitaj sebe, da li je mozda to i tvoj slucaj?

Iznadji snagu da nastavis, zaljubis se ponovo, nadjes nekog ko ce te zasluzivati. Probaj da uzivas u danu, u obicnim stvarima, ne dozvoli da prolazis kroz mrak zivota, zbog nekog ko sigurno nije tuzan kao ti...

Zelim ti sve najbolje!;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!