Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
posle jedne poruke koju sam dobio sinoc zapitao sam se "why even bother?"...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ukoliko vidim da ne stima, svim silama pokusam (ukoliko mi je dovoljno stalo do te osobe) da vezu izvucem iz lose situacije.
Cak i ako moram sam sve da radim, ali ukoliko i posle mog nekog napora se stvari ne promene, koliko god me bolelo, uvek sam ja taj koji kaze kraj.

Sto bi rekla Emina "I da sam jaaa onaaa koja ostavljaaaa..."
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Pa bas mi je "prosla" veza tako pukla.Jebiga,trudio sam se da ispravim,cak i potencirao da razgovaramo.Ali ne mozes nekog da nateras da slomi zid i otvori se ako on to ne zeli.
Ja sam taj koji je prekinuo ono sto je druga strana prekinula jos ranije (u svom mozgu).Sad se trudim da ostanemo barem prijatelji,ali i to slabo i tesko funkcionise....sta znam.

Generalno gledano,da trudim se.Jer spadam medju one koji tesko nalaze odgovarajuce partnere.Tj.imam neko cudan izbor koji ni sam ne razumem.Tako da kad ga vec nadjem pokusavam koliko je to u mojoj mogucnosti.Ali sve ima svoju granicu.

:deda:
By Sixto
Ne trazi razloge da ides, idi slobodno
jer srce mi odavno na tugu naviklo...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Deity Marduk
Pa bas mi je "prosla" veza tako pukla.Jebiga,trudio sam se da ispravim,cak i potencirao da razgovaramo.Ali ne mozes nekog da nateras da slomi zid i otvori se ako on to ne zeli.
Ja sam taj koji je prekinuo ono sto je druga strana prekinula jos ranije (u svom mozgu).Sad se trudim da ostanemo barem prijatelji,ali i to slabo i tesko funkcionise....sta znam.
Kao da sam ja napisao :zastrasujuce:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by horus.
Ljudi su ponekad svesni svega, ali nastavljaju sa cimanjem, jer im osoba X Y znaci isuvise...
pa onda nisu svesni svega. jedno isključuje drugo.

ne.
mesas racio sa iracio.

radi se o tipu licnosti, sistemu vrednosti, etc.

p.s. primer ti je svakondevno ljudsko ponasAnje tipa- svestan sam toga da danas ima bitne vezbe na faxu, ali se NECU pojaviti jer sam neopiSIvo smorena (nebitan razlog).

licnO, truDIm se. nikaD ne mozes biti 100 % siguran u nesto. sem toga, ok je izracionaliZOvati situaciju (redoviTO analiziram, preVIse mozda), ali tO ne meNJA mojA oSEcanja. u takVIm situacijaMA me, moZDA i na zalost, EGO ne piCI skoro uopSte. ili zaVaravam sebe jeR se voLim igrat i mazohista sam. ko CJe li ga znat?
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Kittrie
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by horus.
Ljudi su ponekad svesni svega, ali nastavljaju sa cimanjem, jer im osoba X Y znaci isuvise...
pa onda nisu svesni svega. jedno isključuje drugo.

ne.
mesas racio sa iracio.

radi se o tipu licnosti, sistemu vrednosti, etc.

p.s. primer ti je svakondevno ljudsko ponasAnje tipa- svestan sam toga da danas ima bitne vezbe na faxu, ali se NECU pojaviti jer sam neopiSIvo smorena (nebitan razlog).

licnO, truDIm se. nikaD ne mozes biti 100 % siguran u nesto. sem toga, ok je izracionaliZOvati situaciju (redoviTO analiziram, preVIse mozda), ali tO ne meNJA mojA oSEcanja. u takVIm situacijaMA me, moZDA i na zalost, EGO ne piCI skoro uopSte. ili zaVaravam sebe jeR se voLim igrat i mazohista sam. ko CJe li ga znat?
Bravo! Zaista odlicna analogija!
Korisnikov avatar
By m..
Nemam pojma, saznacu popodne.
U wsvakom slucaju, ako ta osoba misli da nece biti srecna samnom, ne misli da mozemo da resimo te neke problemcice, ili odbija da o tome prica, onda je pustim da ode. negde ocenim koliko to sve ima smisla i koliko je i druga strana u stanju da ucini neki napor da bi to funkcionilsalo, ako nije, jebiga, necu sama da kotrljam kamenje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!