Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Deity MardukKao da sam ja napisao :zastrasujuce:
Pa bas mi je "prosla" veza tako pukla.Jebiga,trudio sam se da ispravim,cak i potencirao da razgovaramo.Ali ne mozes nekog da nateras da slomi zid i otvori se ako on to ne zeli.
Ja sam taj koji je prekinuo ono sto je druga strana prekinula jos ranije (u svom mozgu).Sad se trudim da ostanemo barem prijatelji,ali i to slabo i tesko funkcionise....sta znam.
Originally posted by 2Q2Bstr8Originally posted by horus.pa onda nisu svesni svega. jedno isključuje drugo.
Ljudi su ponekad svesni svega, ali nastavljaju sa cimanjem, jer im osoba X Y znaci isuvise...
Originally posted by KittrieBravo! Zaista odlicna analogija!Originally posted by 2Q2Bstr8Originally posted by horus.pa onda nisu svesni svega. jedno isključuje drugo.
Ljudi su ponekad svesni svega, ali nastavljaju sa cimanjem, jer im osoba X Y znaci isuvise...
ne.
mesas racio sa iracio.
radi se o tipu licnosti, sistemu vrednosti, etc.
p.s. primer ti je svakondevno ljudsko ponasAnje tipa- svestan sam toga da danas ima bitne vezbe na faxu, ali se NECU pojaviti jer sam neopiSIvo smorena (nebitan razlog).
licnO, truDIm se. nikaD ne mozes biti 100 % siguran u nesto. sem toga, ok je izracionaliZOvati situaciju (redoviTO analiziram, preVIse mozda), ali tO ne meNJA mojA oSEcanja. u takVIm situacijaMA me, moZDA i na zalost, EGO ne piCI skoro uopSte. ili zaVaravam sebe jeR se voLim igrat i mazohista sam. ko CJe li ga znat?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!