Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
veceras se desilo nesto sto me je rasplakalo od srece...
sta radite kada vam se dogodi ili ste svedoci neceg prelepog sto se desi ? pricajte o svojim iskustvima kada mislite da ce vam srce izleteti iz grudi a vi poleteti...

:grouphug:

Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
i jos, da li vam u tim trenutcima nedostaju neki dragi prijatelji da im prenesete tu energiju... ? :yay:
Korisnikov avatar
By horus.
Kada imam overload emocijama, de facto imam potrebu da to podelim sa dragim ljudima...
Korisnikov avatar
By Sutekh
na srecju imam kome da prepustim te emocije.. no, obzirom da sam 'ladna, frigidna i nadasve bezosecjajnja k@chka, to se retko dogadja..
:nokti:
Korisnikov avatar
By Egon
shalim se, naravno ...

paaaa ... deshava mi se ... i to vrlo vrlo chesto ...

taj iznenadni nalet osecjanja koji ne mogu da obuzdam i ne zhelim

obichno vezano za neke meni drage osobe

ali i sluchajno, nenadano ... kad ispratim neku emotivno nabijenu situaciju isput ...

ulepsha mi dan ...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa... desava mi se. ja obicno tada volim da sam sam. To su rijetki momenti prirodne ekstaze, i volim da ih dozivim bez spustanja sa strane.
sebicno.
Korisnikov avatar
By Egon
ali to "sa strane" moze biti i podizanje ... dodatni stimulans ...
Korisnikov avatar
By Egon
ljudi mogu savrsheno da pune pozitivnom energijom, a da pritom toga nisu ni svesni .... i chak i kad se trude da urade suprotno ....
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Egon
ecstazy?
:cheer: Why yes, ofcourse! (pishe se extasy, iliti xtc) :alexis:

Ja punim ljude oko sebe pozitivnom energijom, ali retko kad ja osetim taj talas. Ima par ljudi koji me bash oraspolozhe svaki put kad pricham sa njima..
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Emocije su energije, predivan je osecaj biti toliko srecan, a uzasan biti tuzan...jedan i drugi osecaj troshe energiju.
Da bi osoba postala besmrtna ona mora nauchiti da nikada ne oseca niti srecu niti radost, jer je to prirodna forma bogova i svih vishih inteligencija, totalno odsustvo emocija.
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Morgan Le Faye
Emocije su energije,
... i lepo je igrati se njima .... (?)

ali to je vec neka druga tema ...
Korisnikov avatar
By KiWi
dešava se .... kad se desi, u startu sam zbunjen i euforičan ...kasnije samo euforičan :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
prirodna forma bogova i svih vishih inteligencija, totalno odsustvo emocija.
ja ne zelim biti bog...b
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by ns.happy
prirodna forma bogova i svih vishih inteligencija, totalno odsustvo emocija.
ja ne zelim biti bog...b
Ovo je super receno!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Emocije su energije, predivan je osecaj biti toliko srecan, a uzasan biti tuzan...jedan i drugi osecaj troshe energiju.
Da bi osoba postala besmrtna ona mora nauchiti da nikada ne oseca niti srecu niti radost, jer je to prirodna forma bogova i svih vishih inteligencija, totalno odsustvo emocija.
ne bih rekao da su u pitanju energije.. pre bih rekao da su u pitanju samo hemikalije u mozgu.
Korisnikov avatar
By blenta
nemam overloadove
nikakve vrste
:predaja:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Negde sam cuo da je i SRECA STRES!

Meni kada se bilo koja desi, RAZVIJEM osmeh na desetku i gadjam istim sve moguce koji mi se nadju na putu! Posebno jer ZNAM da ih to privlaci i da ja na taj nacin to delim sa mnogima... pogotovo sto sam svestan mnogih namrgodjenih i sprcenih faca i ono... koliko im to prija ili u najmanju ruku dodje neobicno...

Zovem prijatelje, glasan sam, govorim o svemu i svacemu, ali sa pozitivno-shaljivom notom...

Sto se ljubavi tice, kazem partneru: "Sad si ga najeb'o!(od ovoga ili onoga sto cu mu uciniti)

Mada sam cuo da, konkretno kod ljubavi... postoji taj neki hormon u nama koji luci ovo ili ono i onda kad se previse luci i brzo istrosi - nastaje ono cuveno zasicenje i slicno njemu...

No, o tome nije rec, ali it croossed my mind :katemoss:
By Swanheart
ne desava mi se...to je za slabice :smiling:

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Desava mi se, i volim te momente da podelim sa dragim ljudima. Najcesce sa onima koji su me do overloada i doveli.

:mama:
Korisnikov avatar
By anche
pa meni se ovih dana desava da se smeskam ulicom. dakle umereni load, bez over :wink2:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ooooooo, da :sreckovicka:

overload od sugarbabes mi je jedna od pedeset himni :D

ali proporcijalno, isto tako, dramim, ako slucajno ne dobijem ono sto zelim :lukavi:

pa onda sve ispocetka :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!