Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Duplo više muškaraca nego žena, oprobali su homoseksualnost
Izvor: Revija92

Slika Na stotine američkih sajtova, nedavno su preneli prve relevantne statističke podatke o seksualnom životu ljudi, dobijene posle istraživanja desetak najeminentnijih instituta na više desetine hiljada ispitanika. Obrađeni na zanimljiv način za medije, i prenešeni preko Američki žurnal o javnom zdravlju, (American Journal of Public Health), i naravno na sijaset internet stranica, oni izgledaju ovako: ljudi su fascinirani brojkama vezanim uz seks, zanima ih ko, koliko, kako, i gde u proseku vodi ljubav ali i kolika je kome dužina, dubina i sve ostalo što se može izraziti brojevima.

Rezultati su pokazali sledeće:
  • dnevno se u svetu dogodi više od 114 miliona seksualnih snošaja
  • pri prosečnom seksualnom odnosu potroši se 360 kalorija
  • prosečni ejakulat ima prilično hranjivu vrednost – pet kalorija
  • ženske bradavice u trenutku seksualnog uzbuđenja mogu narasti čak za 25 odsto
  • u proseku muškarci pri jednoj ejakulaciji ispuste između 2,5 i šest mililitara semena
  • prosečno doba prvog seksualnog odnosa je 16 godina
  • prosečna zapadnjačka žena vodi ljubav 87 puta godišnje ili, 1,7 puta nedeljno, a muškarac 69 puta ili 1,5 puta nedeljno
  • prosečno, seks se konzumira sedam puta mesečno
  • 72 odsto zadovoljno je svojim seksualnim životom
  • muškaraca koji su vodili ljubav s muškarcem ima devet odsto
  • žena koje su vodile ljubav sa ženom je samo četiri odsto
  • žena koje pri svakom odnosu dožive orgazam ima čak 29 odsto
  • procenat žena koje su probale analni seks je 20 odsto
  • procenat muškaraca koji su imali analni seks takođe je 20 odsto
  • muškarac tokom života u proseku proba šest partnerki
  • žena tokom života u proseku promeni samo dva partnera
  • procenat muškaraca koji su imali problema sa erekcijom je 11 odsto a onih koji pate od prerane ejakulacije je 28 odsto
  • procenat žena koje su masturbirale u zadnjih godinu dana je 40 odsto, a muškaraca 60 odsto
  • procenat muškaraca koje je neko oralno zadovoljavao je 79 odsto, a procenat muškaraca koji su nekog oralno zadovoljavali je 77 odsto
  • žene su po tom pitanju mnogo srećnije, njih 73 odsto doživelo je oralno zadovoljstvo. Ali tek nešto manje ih je isto zadovoljstvo poklanjalo partneru, njih dakle 68 odsto.
Korisnikov avatar
By Zoe
A ja sam nekako uvek mislila da su zene u vecem broju probale homosexualnost :nerd:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam opet imala utisak da je vise muskaraca imalo bar neko homoseksualno iskustvo. Ali moguce da uzorak nije bio reprezentativan s obzirom da ja nikad nisam volela one sirove tipove muskaraca ni za vezu, ni druzenje...
By J...
Mislim da su ta istrazivanja veoma nepouzdana. Narocito ona tvrdnja da zene u proseku imaju 2 seksualna partnera u zivotu...:cigareta:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Zoe
A ja sam nekako uvek mislila da su zene u vecem broju probale homosexualnost :nerd:
i ja ...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Ja sam opet imala utisak da je vise muskaraca imalo bar neko homoseksualno iskustvo. Ali moguce da uzorak nije bio reprezentativan s obzirom da ja nikad nisam volela one sirove tipove muskaraca ni za vezu, ni druzenje...
Zato se nikad nismo posvadjali oko nekog muskarca.
Ukusi nam se ne poklapaju. :klap:
Korisnikov avatar
By Dina
Mazo na srecu nam se ne poklapaju :mazi: Doduse moja sadasnja veza je slobodna... ali opet mi je drago da ste vas dvojica samo u prijateljskim odnosima :D

Mada sam ja ovde vise htela da kazem da sirovi tipovi muskaraca (mozda!!!) redje imaju homoseksualna iskustva ali ja to ne bih znala. :sweet:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Potpuno netacno je da zene imaju dva partnera u toku zivota!!!! :alexis:

I ja sam ziv dokaz za to!!:tumble:
Korisnikov avatar
By Zoe
Svi smo zivi dokaz za to :sweet:

Osim toga, govori se o proseku.
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
Originally posted by ForeverYoung

[*]žena koje pri svakom odnosu dožive orgazam ima čak 29 odsto

meni ovo 'cak' ovde deluje katastrofalno uz brojku od 29%.

da je rec o 92% strejt zena pa i da razumem... al' 29!? :shocked:
Korisnikov avatar
By frivolus
govori se o svakom odnosu... tj. svaki treci put u toku sexa ona svrsi.. meni je ok ta brojka znajuci svoje drugarice...

edit: a to za 2 partnera tokom zivota... :doh: who are they kidding :hand:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by ForeverYoung
Duplo više muškaraca nego žena, oprobali su homoseksualnost
Izvor: Revija92

Rezultati su pokazali sledeće:
  • procenat žena koje su probale analni seks je 20 odsto
  • muškarac tokom života u proseku proba šest partnerki
  • žena tokom života u proseku promeni samo dva partnera
  • procenat žena koje su masturbirale u zadnjih godinu dana je 40 odsto, a muškaraca 60 odsto
  • žene su po tom pitanju mnogo srećnije, njih 73 odsto doživelo je oralno zadovoljstvo. Ali tek nešto manje ih je isto zadovoljstvo poklanjalo partneru, njih dakle 68 odsto.

ove stvari su me zacudile
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mislio sam da je manje zena spremno na analni sex...
Takodje, da mushkarci vishe masturbiraju nego shto tu pishe...
:neznam:
By Snow_Crystal
:kakodane: nek urade kod nas ovo ispitivanje pa da vidimo....:trach:
By starter
to je besmisleno izrazavati statisticki...izgleda tako precizno, a u stvari je daleko od preciznosti...jer, kako istrazivac moze da zna ko je probao analni sex, ili homosexualni odnos ili bilo sta....

to je verovatno iskljucivo zasnovano na izjavama ispitanika...a to je toliko nepouzdano kad je su u pitanju tako neke tabu teme, kao sto je sex (na zalost jos uvek)...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!