Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Preselio sam se u mali grad. Ovde jako tesko mogu doci i do seksa, a kamo li do ljubavi. Primecujem da ne umem da fukcionisem kada nisam zaljubljen. Neprestano trazim, njuskam, ali nikoga nne nalazim, cak sam i neke sajtove okrenuo naglavacke, ne bih li nasao LJUBAV. Tuzan sam i depresivan. Kako da resim svoj problem? NApomena> Nemam kinte jos uvek, da se vratim u BG, pa ni da odem van.

Zato jos jednom citiram jedan bend koji cete verijem, prpoznati: "I can't live this life wthout you by my side. I need you to survive. So, stay with me..."
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Da li ti znaci nesto ako ti kazem da sam Blizanac/Rak ili jos bolje OSMICA sa opozitivnim delovanjem dvojke i setice istog intenziteta?
Ja i zivim sam.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mislim da je generalno ta astrologija bs tako da i da se razumem ne bi mi znachilo.

U svakom sluchaju kad si vec u takvoj situaciji vremenom dodjesh do stadijuma gde ti je svejedno, tacnije sam si pa si sam, s nekim si pa si s nekim.

To je cak mozda i preporucljivo generalno ljudima koji mahnito traze partnera.

Jebiga, realnost je takva da ni u BG cesto ne mozes da nadjes nekog kamoli u malim mestima.

Eto ja sam nekad bio pod manijom da mi treba neko, da bolje funkcionishem kad sam s nekim, i doshao sam do stadijuma kad mi je samim sa sobom super pa ako naidje neko naidje, ako ne naidje, njegov gubitak :) )

A ako imas dovoljno snage i volje, jachi si od bilo kakve zvezde, energije, boga, cega god u shta verujesh.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Hvala na ovakvom odgovoru, dopao mi se. Da i ja imam stadijume kada mi je neophodna samoca, ali i ovaj drugi. Bolje funkcionisem kad sam zaljubljen, bolje reci kada imam ljubav. Verujem da svi mi bolje funkxionisemo tada. A govorio sam o svojoj prirodi. Ljudi su razliciti....
By fazza
Nemoj da budesh toliko opsednut idejom da ti je neko potreban. Zaboravi
malo na to, uzivaj u nekim drugim stvarima.

Beograd je veliki grad, zivim u njemu, pa opet nisam u prednosti u odnosu na
tebe. Nemoj na to da gledash tako. Mozda su i vece shanse da nadjesh
nekog ok u manjem gradu.

Ako si tuzan i depresivan, jedino shto preporuchujem je shto vishe spavanja. :doktor:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ponekad...ako neshto zelimo, a to nedobijemo, i chitava ta situacija moze da ispadne puka sreca. Za sve postoji razlog - je rechenica kojom uspevam da uteshim druge, ne i sebe.
Nada je prevrtljiva, tako da se vishe i netreba nadati.
Kada sam "zarovljen" i ne znam shta cu, ja rizikujem i to na veliko, sve materijalno i sve duhovno, na jedan okret ruleta, i tada obichno dobijem.
Znash moju prichu Ivane, zbog "igre" s zivotom vishe nego jedanput se desilo da zamalo ne izgubim glavu, al moja filozofija je ako se zivot igra s mnom, i ja cu s zivotom...
Be brave, be strong...
Ljubav se ne cheka, ako ti je ista potrebna onda je trazi, slabici je chekaju....
Nazalost trenutna situacija mi ne dozvoljava da ti pomognem vishe od ovih rechi, `ebiga stigla me losha karma:povez:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ivanazuh
Preselio sam se u mali grad. Ovde jako tesko mogu doci i do seksa, a kamo li do ljubavi. Primecujem da ne umem da fukcionisem kada nisam zaljubljen. Neprestano trazim, njuskam, ali nikoga nne nalazim, cak sam i neke sajtove okrenuo naglavacke, ne bih li nasao LJUBAV. Tuzan sam i depresivan. Kako da resim svoj problem? NApomena> Nemam kinte jos uvek, da se vratim u BG, pa ni da odem van.

Zato jos jednom citiram jedan bend koji cete verijem, prpoznati: "I can't live this life wthout you by my side. I need you to survive. So, stay with me..."
Prestani da neprestano trazis, za pocetak.
Iz licnog primera ti navodim da se stanja najvece zaljubljenosti i ljubavi desavaju bas kada ih nismo trazili.

A sto se seksa tice, well, to ti ne verujem da ne mozes da nadjes, jer su oglasi prepuni ponuda i potraznje sa svih podrucja, pa sigurno i iz kruga koji tebi odgovora.

Licno znam jednu lezbejku koja je iz mesta u kojem se trenutno nalazis.
Korisnikov avatar
By Moa
@Ivanazuh - kad cemo opet da citamo tvoje predivne price?
Korisnikov avatar
By Val
A kako bi bilo, da se ti malo opustis i svoje misli usmeris u drugom pravcu? Mislim, da se necim zanimas...A ne da dangubis i celo to slobodno vreme razmisljas o ljubavi. Ljubav se svakako desi, kad se najmanje nadas.
Mislis, da si jedini koji se tako oseca? Ali, ako nemas druga zanimanja u zivotu, brzo ce to depresivno stanje da ode u radnju, kupi konopac i okaci ga oko vrata. I sta onda...???
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Moa, moje price vec citate...
Debi, ovo je Jagodina...
Val, svakako imam druga zanimanja u zivotu. Morao bih o ovome puno pricati, ali kao i svaki bliznac, brzo izgubim volju (vaolju za ljubavlju nikako da izgubim)...

Nekom drugom prilikom, a sto se konpaca tice protumaci sledece: Karma je CUDO koa se ne moze izbeci.
Korisnikov avatar
By waterlily
Tvoja prica me podseca na onu besmislenu klauzulu kada ljudi citav zivot ponavljaju recenicu `Ja samo zelim da budem srecan` i isti im u tom ponavljanju i prodje jer ne smognu snage da dignu pogled i srecu nadju u malim stvarima. Tu je ljubav i desice se i bez da je cekas, a sto se seksa tice, slozila bih se sa denijem.

PS I ja sam blizanac/rak, ali na srecu ne verujem u horoskop:lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by waterlily
Da pogotovo sto ivanazuh napisa `Preselio sam se...` iz cega izvlacim zakljucak da je muskog roda :doh:
:yes:
Jes vidio Deni, ha?
I trijezni ljudi vide....
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by waterlily
... prodje jer ne smognu snage da dignu pogled i srecu nadju u malim stvarima. Tu je ljubav i desice se i bez da je cekas

PS I ja sam blizanac/rak, ali na srecu ne verujem u horoskop:lol:
Uglavnom sam sama, ali u nekom konstantnom stanju zaljubljenosti (ne u neku konkretnu osobu). Slazem se sa watelily da cekao ti ili ne-desice se.
A sto se cekanja i trazenja ljubavi tice-citirala bih sa jedne razlgednice:
"Ljubav je kao senka, ako trcis za njom-nikada je neces stici, ako joj okrenes ledja-sledice Te!"

Btw, nije do vere u horoskop nego do vere u sebe.
Korisnikov avatar
By zboO
.... ne verujem u horoskop....(onaj "emotivni" rak jebe stvar)....

...Ne veruj u te gluposti.....sve zavisi od tebe samoga. I ja sam Gemini(rak) i nekako sam navikla da funkcionisem sama....( i nervira me svaka povreda mog prostora)...sto opet ne valja, ali eb ga niko nije savrshen...nemoj srljati....naici ce neko kada se najmanje nadash,trust me!! :wink: i nemoj nista na silu, to je najgora kombinacija....nauchi da uzivash u samoci ( ne tuguj)....znamo se, i znam da mozesh funkcionisati kada si sam...ali morash u tome uzivati celim svojim bicem....ljubavi dolaze i prolaze, i tako u krug......ali sve na kraju dodje na svoje mesto!!

:kiss:
Korisnikov avatar
By Val
Joj zbunjena, pa i ti rak??? E sad mi je sve jasnije. :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Val
Joj zbunjena, pa i ti rak??? E sad mi je sve jasnije. :lol:
samo u podznaku...nista vishe.....lool....ja sam "podvojena" osoba rak je tu, samo da zakomplikuje ono sto je vec iskomplikovano!!
Korisnikov avatar
By Val
Ma kome pricas bwe? Ja kao RAK to najbolje znam. ;)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
"There is no laugter without teaars..."

"Where is it written in the stone that any child should walk alone?"

"Summer time has come and past, the inosent can never least, wake me up when September ends!"

And what more to say???
By Simor
Ma daj, nije tako strasno biti sam. Ja sam svoj period duze samoce (u smislu veza i seksualnih odnosa) koristio da definisem sebe. Kada sam konacno spoznao svoj seksualni idenitet, onda sam uletao iz veze u vezu, mislio da me definise onaj ko je kraj mene, a onda sam se u periodu samoce (koji je prvo bio iznudjen, a kasnije dobrovoljan) malo prisabrao, definisao svoj zivotni prostor, i poceo bolje da funkcionisem, prestao da gubim sebe. I ja sam blizanac, pa kada sam ja uspeo..... :)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Mora da sam bio pijan!

No, kako god okrenem. Mislim da sam ljubav nasao i da cu vrlo brzo odleteti do nje! :D
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Da u malim gradovima kao shto je npr. KG je jako teshko naci bilo shta!! Izadjesh uveche u neki klub i primetish da te neko gleda ali ne sme da pridje, a ti njemu da pridjesh, hm, nisi siguran da li je uopshte gay ili bi. E onda ili rizikujesh (shto se ne preporuchuje) ili se bacish na chat i sajtove (shto je po meni josh gore)

So welcome to my nightmare
By Swanheart
:hmm: da mali gradovi su "propast"...to sam mislila i ja...i onda sam prosle godine u ovo vreme jedva cekala da krenu predavanja i da se preselim...a onda...eee...onda sam se preselila i vec punih 8 meseci sam sama...zasto - pa tako mi odgovara...upoznala sam prvo sebe,shvatila sta zelim...kao sto je Simor napisao "definishesh sebe"...
a horoskop...sta ako ti kazem da sam ja dupli rak (zlo i naopako :lol: )...na svu srecu pa u isti ne verujem...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Swan, ti si dupli rak??
Javi kad te stignu sentish ili "I wanna feel place like home" momenti.... ;)
Iako znam da "u isti ne verujes", uticaj planeta na nas je cudo :govorimizsopstvenogiskustva: :predaja:
By Swanheart
hehe...jednom mi je neko lepo rekao :"rakovi su emotivni i osecajni - ti si greshka "
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Zaista, ili ti je to imidz??? ;)

Salim se ja malo, sve to zavisi i od rasporeda, polozaja i konstelacija ostalih planeta & zvezdica... :zvezdice:

Sto se situacije u malom gradu tice, i ja sam iz malog grada, iako sam sada vec pet godina u Beogradu... Istina je da u malom gradu ljudi mozda teze prilaze jedni drugima (da li je tako??? :misli: ), ali mozda se moze preko drugarstava, a kasnije i prijateljstava doci i do neceg dubljeg.... Mali grad ipak daje mogucnost za intenzivnije i cesce druzenje.... :peca:
By Swanheart
Originally posted by vanillapuff
Zaista, ili ti je to imidz??? ;)

;)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by MetalHeartedBoy
Da u malim gradovima kao shto je npr. KG je jako teshko naci bilo shta!! Izadjesh uveche u neki klub i primetish da te neko gleda ali ne sme da pridje, a ti njemu da pridjesh, hm, nisi siguran da li je uopshte gay ili bi. E onda ili rizikujesh (shto se ne preporuchuje) ili se bacish na chat i sajtove (shto je po meni josh gore)

So welcome to my nightmare
been there done that:bljak:
Znam sve... i sve si u pravu...
samo se u jednoj stvari ne slazem
nije ni net uvek tako los
jer
nebitno je kako si sreo nekog vec koga si sreo:molise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!