Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by ...
Ja mislim da bi jedna lepo srocena prica o Zibru i njegovom momku, objavljena po medijima, ucinila daleko vise za promenu nacina na koji ljudi ovih krajeva gledaju na gej populaciju nego sve pederske organizacije Srbije.
Dakle, nazvacemo i novinare kada Zibro and his spouse budu krenuli na put oko sveta (ili u Vrnjacku Banju, sve zavisi od toga koliko budemo skupili novca).
Zbog vas, i zbog pedera koji su sada jos deca, stedite ovih meseci i ustedjevinu uplatite na racun onih koji su se deset godina voleli. A onda, jedna lepa medijumska kampanja...
Ako se lomi izmežu Vrnjačke Banje i prekookeanskog krstarenja- evo ja ću da načnem svoj (napaćeni) budžet za putovanja i da dadnem 10 evara. (ako se uzme da Zibra a ni dragog mu u životu video nisam- dosta je)
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Marvin
Originally posted by ...
Ja mislim da bi jedna lepo srocena prica o Zibru i njegovom momku, objavljena po medijima, ucinila daleko vise za promenu nacina na koji ljudi ovih krajeva gledaju na gej populaciju nego sve pederske organizacije Srbije.
Dakle, nazvacemo i novinare kada Zibro and his spouse budu krenuli na put oko sveta (ili u Vrnjacku Banju, sve zavisi od toga koliko budemo skupili novca).
Zbog vas, i zbog pedera koji su sada jos deca, stedite ovih meseci i ustedjevinu uplatite na racun onih koji su se deset godina voleli. A onda, jedna lepa medijumska kampanja...
Ako se lomi izmežu Vrnjačke Banje i prekookeanskog krstarenja- evo ja ću da načnem svoj (napaćeni) budžet za putovanja i da dadnem 10 evara. (ako se uzme da Zibra a ni dragog mu u životu video nisam- dosta je)
I ja Zibra i tog njegovog nikada video nisam. Ali glasam za to da dadnemo svoje usatedjevine za putovanja. Ja se mozda lisim letovanja zbog njih, ali pod uslov da se slikaju za novine pre putovanja, i da nakon putovanja naprave reportazu (nek' samo kazu gde zele da im se slicice pojave, izlobiracemo mi to)... Dakle, mi njima lovu, oni medijima slatku pricu o gej paru koji se srecno voli 10 godina i srecno putuje... Tek da bi se ovde malo, bar malo promenilo misljenje o tome kako pederi zive, i sta im i koliko ljubav znaci...
By Paris
Ni ja Zibra nisam nikad videla. I moji sponzorski zahtevi su skromni! Treba samo da nose majcu sa natpisom: "We love Paris!":lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!