Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Istopolni brak

Uradio bih to sa odgovarajucom osobom
30
59%
Ne bih uradio, ali generalno podrzavam
9
18%
Ne znam
6
12%
Ne verujem
2
4%
Ni u kom slucaju, ne, ne i ne
2
4%
Ni u kom slucaju, ne, ne i ne
2
4%
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Uvek. Bez obzira treba li meni brak kao brak ili ne- uvek ce trebati NEKOME. :yay:
Korisnikov avatar
By Paki
Pozvani ste svi... :zvizdi:
By Dionysus
Pa, ono, kao, volela bih. :shy:
By SUNNY B
ma nemam neki preterano odsecan stan o tome, barem ne vise..... pre par godina sam bila vatreni pobornik takvih brakova, dok nisam upala u sopstveni i shvatila koliko to istinski nosi teskih stvari sa sobom. ne znam, mozda sam jos mlada, mozda nisam ja za bas 100% odvajanje i kalupljenje. pa jebote, moja zena dobija ospe od mog nenormalnog zivota. a ja nisam spremna da se potpuno predam odricanju, komplatibilnosti, krajnjoj tolerantnosti i apsolutnoj bahatosti kad sam ja u pitanju. tesko je mene trpeti pored sebe. svakoj bivsoj, a pogotovo sadasnjoj supruzi treba da podignem 4 spomenika za zivota. kako li su me samo izdrzale.... sve te nagomilane masne sudove, prljave carape po podu, kasne nocne dolaske, teska pijanstva, nerazumno trosenje tesko zaradjenih para, paste za zube stisnute na sredini, gomile prijatelja koji zahtevaju gomilu vremena, brze voznje, ulice tuce, neverstva i na kraju krajeva vecito kasnjenje.......

dakle, gay brak, polazeci iskljucivo od sebe - neka hvala.....ali mozda nekome treba.....pa neka im....neka ga lepo iskoriste, kad vec ja ne umem...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Ja ne bih uradila nikakav brak, gej, strejt, grupnobajsekšual... Osim ako mi ne bi bilo o glavu za nekakvo državljanstvo or something.
Korisnikov avatar
By Val
Piiiiiiiiiii...nema opcije "istoplono venchana"!!! :sekirica:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
...Licno, jos uvek nisam sigurna da li bih se odlucila na sklapanje braka... Mada, sto sam starija, ta opcija mi sve cesce pada na pamet, priznajem... :andjelak:
U svakom slucaju, ozenila se ja ili ne, navijam ZA mogucnost sklapanja istopolnog braka, a ono sto je u celoj prici, cini mi se, najbitnije, je da takav brak, kako god se on zvanicno zvao, bude zakonski i simbolicki POTPUNO izjednacen sa brakovima kakvi su trenutno moguci u Srbiji. :zastava:
Korisnikov avatar
By M M and I
Been there....done that...

...istopolni razvod takodje...
Korisnikov avatar
By Draco
Bila sam protiv bilo kakvog braka dugo vremena jer sam ga kontala kao cistu papirologiju i bespotrebnu glupost. Onda, kada sam prvi put gledala If these walls could talk 2, pricu prvu, onda sam se usrala :) Od tada sam za brak.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Draco
Bila sam protiv bilo kakvog braka dugo vremena jer sam ga kontala kao cistu papirologiju i bespotrebnu glupost. Onda, kada sam prvi put gledala If these walls could talk 2, pricu prvu, onda sam se usrala :) Od tada sam za brak.
:lol: i ja sam se živa istripovala posle tog filma...

čak sam uhvatila sebe kako pravim raznorazne planove sa testamentima i tako to :lood:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by Khons
da, cisto radi nekih zakonskih olaksica
kojih? :D

da te ne :bic: a da ti mozes da zahtevas :njami:

LOL :maji: :kiss: & :rrrrrrrrrrr: - ovo jos ne postoji
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!