Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Snow_Crystal
Sto volim da iskopavam neke teme pa to je prava poslastica...
Ajde da je malo ozivimo,mozda su se neka razmisljanja promenila od tada...

Nisam pristalica veza na daljinu jer mislim da brzo propadnu i vec u startu nemaju nikakvu sansu. U najboljem slucaju se sve svodi na sex i to je to mada ako ti je bas do toga mozes ga imati i u svom gradu...Dakle veza+razdaljina= No way...
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by FireGox
Da li ste pristalica kilometarskih veza?
Da.

Ljubav u pismima je najviša forma erotike.

(a to što ćete zbog takve "veze" stalno kukati - tražili ste, ko vam je kriv :hvala: )
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by deželaš

Ljubav u pismima je najviša forma erotike.
tzv papirnati hiperseks :) (sad bi valjalo citirati barta)
Korisnikov avatar
By m..
probala 2x, treci se zenuti necu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by bojandjo
jesam:radosnice:
to je dobar poduhvat ali moraju mnoooooooge koordinate da se poklope kako one intelektualne tako i one horizontalne a i dijagonalne nisu na odmet
Ovo je jako tacno :up:
Generalno, pejn in da as..a individualno? Sta da radim, tako je kako je, i pored bola koji prouzrokuje razdvojenost, ne bi se nikad menjala sa devokicom koja nije svesna postojanja takvog bica kao sto je ona. Ma kako bilo, ma kako se zavrsilo:yes:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by devokICA
Originally posted by bojandjo
jesam:radosnice:
to je dobar poduhvat ali moraju mnoooooooge koordinate da se poklope kako one intelektualne tako i one horizontalne a i dijagonalne nisu na odmet
Ovo je jako tacno :up:
inače, ja sam ovde mislio na dugoročnu vezu a ne na long-distance vezu. ali od samog početka teme ljudi su odgovarali onako kako su razumeli uvodni post :) a moguće da se ove koordinate koje pominjem lako odnose i na long-distance vezu :)
Korisnikov avatar
By deželaš
at bojandjo[/i]

"Sanjam te ponekad, piše on Nori, u sramotnim pozama. Zamišljam stvari koje su toliko sramne da ih neću zapisati sve dok te ne vidim kako pišeš."
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by bigirl
(Elem, problem kod takvih veza je IDEALIZACIJA osobe s kojom si. Kako se ne vi�ate dovoljno, ipak se i ne poznajete dovoljno, a kad se vidite jednom u mesec dana, uglavnom pokazujete sve svoje pozitivne osobine i trudite se da voljenoj osobi idete niz dlaku (jer zaboga, ipak imate samo par sati zajedno, ne?ete se valjda sva�ati).

Nezgodno je kada na kraju shvatite da ta osoba koju ste zavoleli ustvari nije osoba sa kojom ste, ve? ste zavoleli osobu kakvu bi ste �eleli da imate... (Valjda neko razume ova moja filozofiranja.)

Sve u svemu, ljubav na daljinu... Been there, done that... never again...
:up:
Sve sto pise gore s tim sto bih ja ponovo usla u takvu vezu.
By srbija
max 80km.....ostalo swe otpada :seljache:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!