Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Planovi za buducnost...

Sve dogovaram samo sa devojkom/deckom
4
21%
Moja buducnost je samo moja
6
32%
Planiram sam/a, ali ponekad i nju/njega pitam za misljenje
7
37%
Nemam planove za buducnost
2
11%
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by SUNNY GIRL
Originally posted by Val
Originally posted by SUNNY GIRL

sada, jedino sto planiram, jeste kako da nahvatam ekipu koja ce da me odvuce do prve kafane da zajedno proslavimo dan kada vise nista nije bitno...... :( :no: :( :no: :( :no: :( :no: :( :no: :( :no:
:placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:
:cut: :cut: :cut: :cut: :cut: :cut: :grom: :grom: :grom: :grom:
:grom: :radosnice:
Daj ne bedaci bwe! U kafani neces naci devojku, koja ce s tobom u Singapur, veruj mi!

Nije propast sveta. :kiss:

devojku ne trazim ni u kom slucaju - u kafani posebno - a posebno ne onoj sa braon stolovima i drvenim klupama na kaldrmisanom putu negde u centru bgd-a.....

nema vise singapura....to ne moze sa svakom, pogotovo ne sa bilo kojom, moze samo sa jednom, a posto ona ima pametnija posla, onda cu ja singapur da spakujem u koferce pa na poslednju policu , neka ga, neka se penzionise, ionako se nece vise on pominjati u kombinaciji.....

naravno da nije propast sveta, hvala, ali saxija ima rupu.....

p.s. ne treba mi nijedna devojka, dobro, mozda jedna.....

:cut: :cut: :cut: :cut: :cut: :placko: :placko:
mala, nemo' ti mnogo tu da, jel.... kofere pakuj slobodno i sredjuj pasose po dogovoru.... a kafanu u centru mi ne diraj!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Draco

mala, nemo' ti mnogo tu da, jel.... kofere pakuj slobodno i sredjuj pasose po dogovoru.... a kafanu u centru mi ne diraj!

Otisle vas dve na letovanje? :camac:
Korisnikov avatar
By V25
Moj partner učestvuje u svemu što se tiče moje budućnosti, on jedini ima pristup svemu u mom životu (jer mi je i prijatelj i dečko)... Ja sam ponekad iluzionista pa zamišljam situacije šta bi bilo, kad bi bilo... Ipak, mislim da svaka ozbiljna veza treba da teži nečemu još ozbiljnijem... Ako već brak nije moguć ili pak poželjan, zajednički život ipak dosta da znači...
Korisnikov avatar
By V25
post sadrži suvišno "da" u poslednjem redu.
Korisnikov avatar
By Dina
Moja buducnost je samo moja - za to sam glasala.

Nije oduvek tako, ali vremenom je postalo... Posto sam zakljucila da to sto sa nekim planiram ne znaci da ta osoba to i misli ili ako to misli u tom trenutku ne znaci da ce misliti i sutra, to nemam vise nameru sa drugima bilo sta planiram. Tacnije, ja otprilike znam kojim pravcem zelim da moj zivot ide i to cu gledati da ostvarim a ko moze da uklopi svoje planove sa mojima dobro jeste, ko ne moze opet je dobro...
Korisnikov avatar
By Shmi
Volim da planiram sa njom,ali nekako kod mene je to uvek bilo neizvodljivo tako da planiram sama... a ako se zadesi da neko bude usao u moj zivot i bude uz mene kao i ja uz nju onda je to dobitna kombinacija. Sada mi je jednostavno najbolje da mislim na sebe i da ne izgubim sebe pored nje...
By жњ
A pa pazi.. Moja buducnost je samo moja i zivot je samo jedan... i necu dozvoliti mogucnost da nesto propustim zbog necije usporenosti!

A kada bi se nekakvim slucajnim spletom okolnosti dogodila neka statisticka greska pa da se i ja zaljubim, onda bi... moja buducnost bila i njena buducnost... tj. bilo bi bas onako kako ja kazem!! Idemo tu i tu, radicemo to i to, itd itd... i bices srecna!! :bic:

A mozda se bas potrefi da to bude moja devojka iz snova, koja ce izgledati bas onako kako ja zelim i voleti iste stvari kao ja i pricati mi samo ono sto zelim da cujem, donositi mi pivo iz frizidera dok gledam utakmicu... da da ... jeeestee... onda cu i pomisliti da se zaljubim :volinevoli:
By Ulix
Pre nego sto sam upoznao sadasnjeg decka, nisam imao ama bas nikakve planove, vec sam ziveo od danas do sutra, sto i nije bilo narocito fino, ali je to neka druga tema. Sada imam planove. Ili je bolje reci: imamo planove, jer smo ih zajedno stvorili i zajedno cemo ih sprovesti u delo. Buducnost je i dalje moja, ali je neraskidivo povezana sa njegovom.
Korisnikov avatar
By Seaman
Jednom sam sa jednim deckom bio isplanirao cijeli zivot.Znali smo se nekoliko dana, a u planu je bio put za Tursku, preseljenje u Beograd, znalo se ko ce da pegla, ko ce da kuva i sl.Posle par mjeseci sve je poslo do djavola.

Vise puta sam planirao preseljenje u Beograd i nista nije bilo od toga, medjutim desilo se kad sam se najmanje nadao, bez ikakvih planova.

Mislim da bih ponovo mogao da pocnem da planiram svoju buducnost, sa momkom kojeg vidjam u poslednje vrijeme.
By dion_de_courbel
Originally posted by Val
Koliko tvoj partner sme da ucestvuje u planiranju tvoje buducnosti i koliko zajednicki planirate vasu buducnost? (Ako se uzme u obzir, da ta buducnost vec sada pocinje)
Nakon koliko "zajednickog zivota" pocinjete zajedno da planirate i da li uopste?

Slika

I koliko uvazavate izreku: ""dogovor kucu gradi" ?
moze jako puno da utice....samo treba da bude iskren i maksimalno objektivan.....ja volim sve da resim uz razgovor...smatram sebe pametnim i sklonim kompromisima - ako neko iam argumente da me ubedi u nesto, sigurno cu poslusati.......da, tacno je da dogovor kucu gradi....pozz
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!