Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Бреее!!!
Sta je za vas strast, kako je dozivljavate, da li delite misljenje poznate izreke:

- Nema slasti bez strasti !

:kiss: :love: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By djo
ma ima, ima, nego je teška tema. zato što ima strasti i strasti. meni je strast toliko dobrog i lošeg u?inila u životu da je više i ne prime?ujem. kad smo kod izreka, za mene važi ona 'muva bez glave'. ne znam da definišem strast:nerd:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ne znam toliko izreka. Iskreno, nikada me nije zanimalo da ih pamtim. Iskreno, ne volim re? slast kada je strast u pitanju...(long story)
Da strastan sam, ponekad ?ak preterano! ?ak toliko da mogu da gušim time! Od kako sam se zaljubio, možeš misliti šta kulja u meni! Samo još da ga se do?epam! :djavo:

:love: :kiss: :cvece: :love: - sve za njega
Korisnikov avatar
By Val
Strast samo uz ljubav! :peace:
Korisnikov avatar
By mirth
Strast... uzasna stvarcica koja ti pomuti razum i oduzme svu kontrolu nad samim sobom.

A ja control freak. :smeh:

Ali i divna stvarcica, ipak... slatka pomucenost... frustrirajuca, ali i uvek pozeljna, ma neophodna cak... :dj:
Korisnikov avatar
By Sedma
Strast... Do pre neku nedelju nisam znala pravo znacenje te reci. I onda je u sobu usao on... uhhh pozelela sam ga odmah ... a jojjj nikad u zivotu nisam osetila nista slicno! Prosto sam bila zatecena tim osecajem....zeljom. A on ima drugu... hmmm ipak ga imam trenutno...samo fizicki ga i zelim( sto je necuveno za moja shvatanja ) :nerd: uzajamno se iskoriscavamo...a do ludila me dovodi njegov miris...i eto skroz mi je pomucen razum!!! :lood: :zvizdi: :nokti: :bouncy:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Breee!!!
Sta je za vas strast, kako je dozivljavate, da li delite misljenje poznate izreke:

- Nema slasti bez strasti !
a je li može to malo konkretnije? ništa ja tebe ne razumem... :blenta:
Korisnikov avatar
By TheTree
..."mozak ima malu ili nikakvu ulogu kada besni strast.."-Gete

I ja se slazem potpuno! :tornado:
Korisnikov avatar
By marvuk
Meni je strast kada toliko razmishljam o njoj da mi nije bitno koliko cu je dugo muvati, kada razmishljam o njoj kako je ljubim ili vodimo ljubav a u stomaku onaj chudan osecaj...

I imam osecaj kako cu poludeti ako je ne vidim, da joj dodirnem makar ruku... da je pogledam u ochi i da pritom ne mogu da izdrzsim da je ne poljubim...

... neodoljiva potreba...
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by TheTree

:up:tacno tako i ja se u potpunosti slazem:trep:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Strast je neshto shto se deshava na mahove sa i bez ljubavi. Mislim da je to "hemija" pojachana dobrim raspolozenjem i nekom hemijom (biraj kojom). Srast je i reakcija tela na ono shto se zbiva unurah hipofize koja se svadja i saradjuje sa svim ostalim zlezdama u telu, mamu im njihovu.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Jelena_Bliss
Originally posted by TheTree

:up:tacno tako i ja se u potpunosti slazem:trep:
:up: I ja se slazem sa Geteom, TheTree i Jelenom Bliss :wink:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!