Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Pa, prakticnije je da mene neko zagrli s ledja, prvo sto sam bila sitnija od svih redom, a drugo, moj stomak bi mogao da se ispreci.
Anyway spavam u random polozaju, nesto nije ni bitno, dok god se druga strana ne otkotrlja na drugi kraj kreveta....
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by mortisha
Pa zar nije lepsi trip da se menjate.
Ja obozavam da je zagrlim i stavim moju glavu u njenu kosu ..ali volim kad se ona okrene i to isto uradi meni..onda je to stvarno kvalitetno grljenje..ahhh

:gric:mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aha....Totalno jeste trip... :gric:

Mada cini mi se da onda nema nista od spavanja... :B

Onog trenutka kada bih osetila kako me je zagrlila i uronila u moju kosu... :tornado:
Ma....ahm.......................................................................nevermind......:cvece:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Veoma sam sentimentalna i mazna, tako da mi prijaju sve vrste neznosti.
Najvise volim sa ribom da lezim u "guza u krilu" polozaju. Moja guza u njenom krilu.
:meda:
Korisnikov avatar
By donquijote
Ja volim da me grli a da ja njega ljubim. Mnogo volim da ljubim:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
By Melibea
Vojim kada se onako pripije uz menemzagrli i stavi svoju glavicu na moje grudi.Nju uspavljuju moji otkucaji srca a ja joj slusam lagano disanje dok spava.

Moj macak je tad najsladji na celom svetu... :love: i uvek je bubim tad u glavicu....

:mazi: Ova tema me bas nesto raznezila.... ZBUNI bas umes da pogodis temu....
By Korisnica
Da ona mene zagrli, ali onda nista od spavanja...
By dureX
Volim da zapsim kad me neko s ledja zagrli...tj. kad ja zapsim nekom u narucju ali isto tako volim ako se probudim prvi ili u sred noci da ja nekog isto tako obgrlim i ljubim....uspavljujem... :love:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
ja vise volim kada me zagrli i mazi:mljac:volim da zaspim na njenom ramenu:mazi:
Korisnikov avatar
By coka
volim da me grli ali ipak najvise volim kada se grlimo, gledamo u oci i tako zaspimo :friends: :love: :sleep:
Korisnikov avatar
By OldNew
Kako kad...stvar raspolozenja, ali prija mi i jedna i druga opcija
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
volim i jedno i drugo ali mi ipak vise prija da ja nju zagrlim. tako je, cini mi se, vise osetim. :love:
Korisnikov avatar
By anchez
Vise volim da ja nju zagrlim, mada se ne bunim i ako me ona grli ;) :jumphug:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Vise volim da on mene zagrli

BTW, najvise volim kada me zagrli dok radim, za kompom npr.

Sve ja to volim, al` ............. niko me ne grli oviju dana.
Korisnikov avatar
By decko
Ja volim da spavam decku u zagljaju... :meda: ...uvek zaspim za sekund kad je pored mene i tako, zagrli me nezno i sigurno... :love: ...a volim i kad on meni zaspi na ramenu pa ga ujutru ljubim dok se ne probudi! :mazi:
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Definitivno da me zagrli. Jaoj kako je to lepo, modza cak lepse i prisnije od samog sexa.

Dakle, da budem zagrljen i da uzivam u tome.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Butji,butji:saint2: ja vojim da je zaglim..pa mawko da jubim..pa onda....netju da wam kazem:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!