Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Slažem se sa QueerQue oko priče o mazohizmu. Ima tu nečega...

Ali, objasnite mi sada ovo... Zašto uvek više patimo za nekim ko nas je manje voleo od neke druge persone (a sigurno i od "svake" buduće)?

Zašto se kada nas "neko neće" naložimo kao mladi majmuni još više? Šta... Sindrom "zabranjenog voća"??? Pa to voće nije zabranjeno jednostavno neće, ne želi... A mi onda patimo još više i više i više i treba nam mnoooogoooo vremena da shvatimo te "neću" stvari...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nikada ne potceniti moc sujete!!! secam se da nam je jos u gimnaziji psiholog pricao kako je najbolji nacin da nekom skrenes paznju, da mu otvoreno kazes da ti se dopada a onda prestanes da obracas paznju na njega....hm....
By Çâðê_DUP
Originally posted by bigirl
Zašto uvek više patimo za nekim ko nas je manje voleo od neke druge persone (a sigurno i od "svake" buduće)?
zavisi koju smo personu vise voleli. (ako to moze da se "meri") patnja zavisi, po mom misljenju, od jachine nase ljubavi, strasti i nevezana je s tim "koliko" nas je neko voleo. mislim da to sto nas ta osoba "nije volela", nema veze sa nasim osecanjima. ona postoje i kad ljubav nije uzvracena, ako su prava. ali, vremenom, izblede. svaka druga ljubav, po meni, jacha je ljubav.
Zašto se kada nas "neko neće" naložimo kao mladi majmuni još više? Šta... Sindrom "zabranjenog voća"??? Pa to voće nije zabranjeno jednostavno neće, ne želi... A mi onda patimo još više i više i više i treba nam mnoooogoooo vremena da shvatimo te "neću" stvari...
kako je lepo rekla hlaefdige, a ja da se slozim, kad gadjas u ljudsku sujetu, nikad neces promasiti, sve i da hoces. :opatica:
Korisnikov avatar
By bigirl
Hmmm... Sujeta. Uopće mi nije palo na pamet... :eureka:
Korisnikov avatar
By d` Winter
[quote]Originally posted by bigirl

Ali, objasnite mi sada ovo... Zašto uvek više patimo za nekim ko nas je manje voleo od neke druge persone (a sigurno i od "svake" buduće)?

..............

jer je u toj vezi sve nekako napetije,neizvesno,hiperekscitirano...tada su i emocije snaznije,ostavljaju dublji trag u nasem emotivnom mozgu,vecu energiju da se sve to racionalizuje,sto je naravno nemoguce...nemoguce je to prevesti u svesno ma koliko se trudili...zato i patimo,jer ne razumemo...izgleda da je to neki artefakt i da se svako bori sa tim na manje vise neuspesan nacin...naravno kad vreme prodje i nema vise stimulacije tih sinapsi patnja nestaje...zato se kaze vreme leci sve...ja bih dodao uz snagu volje moze i pre
By Çâðê_DUP
Originally posted by d` Winter
Originally posted by bigirl

..............

jer je u toj vezi sve nekako napetije,neizvesno,hiperekscitirano...tada su i emocije snaznije,ostavljaju dublji trag u nasem emotivnom mozgu,vecu energiju da se sve to racionalizuje,sto je naravno nemoguce...nemoguce je to prevesti u svesno ma koliko se trudili...zato i patimo,jer ne razumemo...izgleda da je to neki artefakt i da se svako bori sa tim na manje vise neuspesan nacin...naravno kad vreme prodje i nema vise stimulacije tih sinapsi patnja nestaje...zato se kaze vreme leci sve...ja bih dodao uz snagu volje moze i pre
sto znaci da, ako hocu (ja, bilo ko) da mi osoba uzvrati ljubav, da napravim strategiju maltretiranja dotichne? ok. razmislicu. :mete:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!