Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by Miss Neznalica
Originally posted by muzika86
Možeš nekada poznati po manirima, glasu, ako nema djevojke, kako se oblači, kako hoda, kako misli, kako govori male stvari često govore mnogo toga... ili po izlgedu itd itd. jedostavno moraš dugo da pratiš tu osobu i saznaješ o njima sve i svašta. a lakše bi bilo da ih pitaš to... mada je to malo teže uraditi.
Ovo je bio prvi konkretan odgovor. Hvala ti! Nije femine po ponasanju, mada je izuzetno cutljiv i povucen. Samo se ponekad nasali. Sav je mistican (a to mi se mnogo, mnogo svidja)! Uvek je doteran. Oblaci sivene pantalone (nikad farmerke), kosulju ili majcu sa kragnom, sako. Koristi tonu parfema! Nista neuobicajeno. Ma, mozda se on mene malo uplasio, posto sam ja uzasno direktna. Ma! Za pocetak mu ne bih dozvolila da se mrdne iz kreveta, bar 48h, i to samo za pocetak! Uplasio se da cu ga previse iscrpeti, posto sam dosta, dosta mladja od njega. :smeh:
Vau, pa ja umem sebe i da utesim!!! :namig2: Katastrofa!
nema na cemu... u mene je "gay dar" jako dobar mogu prepoznati pedere od strejt ljudi vrlo brzo. meni je ponekad smijesno koliko ljudi ustvari ne vide toga sto je pred njihovim ocima. naprimjer kod mene je bilo dosta prilika gdje sam samo tako mogo biti provaljen od neke osobe da sam gej al eto te osobe nisu ukljucile mozak i malo promislile situaciju. mada u neku ruku je to i dobro sto su ljudi tako naivni.

hm kazes da je cutljiv i povucen. pa mozda ima lose (na engleskom self-esteem) mislim na nasem se kaze samopouzdanje. zasto? mozda zato sto je bas gej i ne zeli da bude odkriven pa krije te gej osobine s time sto je povucen. a to sto se lijepo oblaci i drzi do sebe isto tako moze da govori o tome da je gej. dosta gej muskaraca, koje ja poznajem, daje svome izgledu mnogo paznje. odjeca, obuca, parefemi, frizura itd itd ....

prati ga, investigiraj ali pazi da ga nekako ne stavis u nezgodnu situaciju.
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
..jedostavno moraš dugo da pratiš tu osobu i saznaješ o njima sve i svašta. a lakše bi bilo da ih pitaš to....
:shok:

Kako to mislis, da prati tu osobu ?
:spijun: ?

Nemojte se, deco, zajebavati ovde !!!!
:mad:
Korisnikov avatar
By muzika86
ma ne mislim da ga prati, ono da ga prati gdje ide kuci, sta radi i kako radi. nego mora ona pronaci neki nacin da sazna vise o njemu. a to nije tesko ako vam je neko drag, vi cete naci put da sto vise saznate o njemu ili njoj.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Ti ako si resila da ga ne pustas iz kreveta mozda ces ga uplasiti i da je str8 :smeh:

Pa ne znam... mozda ako se bude razvijalo vremenom dodje i do toga... Mada Seaman (pametnica moja samo ga citiram :mazi: ) kaze da i ako gay muskarac zavrsi u krevetu i vezi sa zenom nema nade da ce se odreci muskaraca. Tako da ti dobro razmisli sta zelis u zivotu........
Ma, nema problema! I onako ne bih da ga setam po gradu! "Setala" bih ga, onako sportski, po krevetu, stolu, podu, u autu... UHHHHHHH!
Cica-maca! U slobodno vreme nek radi sta hoce! MIslim, kad ja ne budem na njemu, nek on bude nad kim (ili pod kim) hoce, naravno ako se ikad skinem sa njega!!!
:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :hiphip:
By Miss Neznalica
nema na cemu... u mene je "gay dar" jako dobar mogu prepoznati pedere od strejt ljudi vrlo brzo. meni je ponekad smijesno koliko ljudi ustvari ne vide toga sto je pred njihovim ocima.
[/quote]

MOLIM TE, OLAKSAJ MI MUKE!!! Stvarno cu siznuti zbog njega! Daj mi neki znak. Na sta bi trebalo da obratim paznju? Ako neces javno, bar mi napisi poruku na u2u. Pitala bih ga ja, nije mi frka. Ali, nece mi odgovoriti jer nismo bliski (on to ne dozvoljava!), jer bi tako sebe stavio u nezgodan polozaj.
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
MOLIM TE, OLAKSAJ MI MUKE!!! Stvarno cu siznuti zbog njega! Daj mi neki znak. Na sta bi trebalo da obratim paznju? Ako neces javno, bar mi napisi poruku na u2u. Pitala bih ga ja, nije mi frka. Ali, nece mi odgovoriti jer nismo bliski (on to ne dozvoljava!), jer bi tako sebe stavio u nezgodan polozaj.
Aman zeno, vuces tu svoju ljubavnu problematiku na Forumu vec tri dana, a stvari se ne micu sa mrtve tacke.
Zavrsi vise tu agoniju.
Evo sta ces da uradis:
Uhvati momenat kada budete u cetiri oka i priznaj mu svoje emocije.
Od kud znas da ti nece odgovoriti ? Reskiraj. Zabole te za to da li ce on sebe time staviti u nezgodan polozaj.
U nezgodnom si i ti polozaju svake noci, dok ga sanjas i masturbiras na njega.
Pricvrlji ga uz tarabu i predji odmah na samu STVAR. Ako mu se ud ne ukruti, znaci da je GAY.
:jumphug:
Korisnikov avatar
By muzika86
nema na cemu... u mene je "gay dar" jako dobar mogu prepoznati pedere od strejt ljudi vrlo brzo. meni je ponekad smijesno koliko ljudi ustvari ne vide toga sto je pred njihovim ocima.
[/quote]

ehehe kako da ti ja ublazim muke kada nisam tu? mislim pisala si da ti je neko rekao da je on gej pa ne znam sto bi ta osoba lagala? onda jeste gej za sigurno.
Korisnikov avatar
By spliff
u mene je "gay dar" jako dobar mogu prepoznati pedere od strejt ljudi vrlo brzo.
gaydar je jedna rech (pishe se zajedno)
By Miss Neznalica
Originally posted by spliff
u mene je "gay dar" jako dobar mogu prepoznati pedere od strejt ljudi vrlo brzo.
Mozda se radi o vasem sestom culu, koje mi koji smo strejt nemamo. To je nesto, verovatno, kao kad mi devojke gledamo tipa ili on nas, pa znamo da je zainteresovan.
By Miss Neznalica
Napravila sam gresku u gornjoj poruci. SORRY! Citat nije od spliffa vec su to moje reci. SPLIFF, IZVINI!!!
Korisnikov avatar
By muzika86
hvala na ispravki profesore engleskog. :jezik:
Korisnikov avatar
By Egon

Da li postoje neki znaci po kojima mogu da znam da li je on gej ili ne? On ima oko 40 god, zivi sa nekim covekom, nikada nije imao devojku itd...

:lol:

izvini ... bilo je jache od mene ....
Korisnikov avatar
By Sutekh
Methinks da te on pali samo zbog toga shto znash da ne mozhesh da ga imash :serlok:
By Çâðê_DUP
hvala na ispravki profesore engleskog. :jezik:
GRAMMAR PATROL: :murkan:

kaze se: "hvala na ispravci"

Pridruzhena profesorka srpskog jezika ;)
By Çâðê_DUP
Mozda se radi o vasem sestom culu, koje mi koji smo strejt nemamo. To je nesto, verovatno, kao kad mi devojke gledamo tipa ili on nas, pa znamo da je zainteresovan.
Meni se cini da se gaydar odnosi na raspoznavanje lgbtqi osoba na osnovu nekakvih spoljasnjih/unutrasnjih "preferencija" :D
mada, kad se kaze "proradio mi je gaydar za nju/njega", moze se i tako interpretirati. Imala sam extrasenzorno iskustvo sa bisex devojkom u malom gradu. Nemoguca situacija: ona je obuchena i nashminkana kao prava "str8 dama", a pored nje sedi dechko s kojim se drzi za ruku. Znala sam da je BISEX/LEZ cim sam je pogledala u ochi. To je vec neka neodredjena slutnja. I uvek tachna kad se potvrdi u praksi. A potvrdilo se ;)
By Miss Neznalica
Originally posted by QueerQue
Meni se cini da se gaydar odnosi na raspoznavanje lgbtqi osoba na osnovu nekakvih spoljasnjih/unutrasnjih "preferencija" :D
mada, kad se kaze "proradio mi je gaydar za nju/njega", moze se i tako interpretirati. Imala sam extrasenzorno iskustvo sa bisex devojkom u malom gradu. Nemoguca situacija: ona je obuchena i nashminkana kao prava "str8 dama", a pored nje sedi dechko s kojim se drzi za ruku. Znala sam da je BISEX/LEZ cim sam je pogledala u ochi. To je vec neka neodredjena slutnja. I uvek tachna kad se potvrdi u praksi. A potvrdilo se ;)
Kazem ja da je to sesto culo. Nije cudo sto mi se Egon ceri u facu...
Korisnikov avatar
By mmiki
Ma kakvo 6. culo... Svako od nas za 30% gayeva moze da kaze da je gay sa sigurnoscu od 90%. Za ostalih 60% mozemo samo da naslutimo ili da uopste ni ne pomislimo da su gay...
By Miss Neznalica
Originally posted by mmiki
Ma kakvo 6. culo... Svako od nas za 30% gayeva moze da kaze da je gay sa sigurnoscu od 90%. Za ostalih 60% mozemo samo da naslutimo ili da uopste ni ne pomislimo da su gay...
To znaci da znaci za raspoznavanje ne postoje. To hoces da kazes?
Korisnikov avatar
By mmiki
Napisah 30% i 60%, nepromisljeno... (30+60=90)

Da to hocu da kazem... Postoje za manjinu gay osoba neke vidne karakteristike, npr za Antala u BB-u sam u prvom kadru kad je usao u kucu, video gay-a. Ali mislim da je vecina gay osoba prosecnog izgleda, nema razlika u razgovoru, oblacenju, ponasanju itd. od str8era.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!