Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by odskoraBI
Vi bas ne mozete sebi da priznate da nisu svi koji vole tipove tetke?
Jedno je kad ti s vremena na vreme pozelis da budes sa deckom, a drugo je kad neko voli kitu vise nego 'leba da jede...
A ti kao ne voliš?:smeh:
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by Angelina777
Pa ja rekoh: martinke, al ajde
Lako je provaliti devojke i momke koji ganjaju neki sterotip i furaju imidz lezbejke i pedera-OGRANICICU SE NA NAUCENO PONASANJE I NA ODECU :D
pederi: vrcav hod, feminizirani pokreti, mindjusice, nakit, torbica, graciozni zenski pokreti, prekrstene noge, pucenje usana
lezbejke: hod Klinta Istvuda (teza varijanta), raskrecene noge, ruke padaju preko kolena dok sedi, nosi pantalonice do kolena, tetovaza na ramenu ili na ruci, tetovaza anywhere, pirsing na obrvi ili jeziku, i obavezna flasa piva, tekme i vikanje u glas, histerija kad su lezbejke u jednoj sobi. ima jos, ali moja opsesija mi ne dozvoljava da se setim .... kompulzija me tera da zavrsim post ...

biseksualke lako prepoznajem, one se nekako uvek same nabace (kod njih ide ono "s pogledom", lezbejka je fol nezainteresovana, a svaka za sebe misli da je zesca riba), interesantno primetila sam da mali vroj devojaka ima pune usne, ali i generalno mali broj zena na ovom podrucju ima pune usne, tako da to njet bas merodavno :)
obicno kratka kosa, ali nedefinisanog oblika)
na "zurkama" nekad ide i kravata, koja je na mpj uzas prikacena na obicnu majicu ( s rukavima ), i pantalone na pruge, muske

dalje, biseksualke obicno sa sobom vode decka i vrlo diskretno i vaspitano ti se nabacuju. ja nisam out, pa ne znam zasto mi se nabacuju, ali verovatno je to zato sto se i ja njima nabacujem ili ih samo proucavam (ako mi se ne svidja, sto je cesci slucaj)

muskarci biseksualci su, pa skoro strejtoliki, njih ne prepoznajem uopste, mozda oni koji naginju metroseksualnosti i vode previse (za Balkan) racuna o svome izgledu, a glavne su baje u gradu i oko njih krsh riba (sto strejt, sto biseksualki)

:lol:

lezbejke idu po grupama, kao carlijevi andjeli

(ovo se , naravno, sve odnosi na izlaske)

za dnevnu varijantu, ne usudjujem se da kazem, bice mnogo :seronjo:
Hostia, veo que tú eres experta en eso de reconocer quien es maricón y quien es bollera:cita:
By Çâðê_DUP
Originally posted by donquijote
Originally posted by Angelina777
Pa ja rekoh: martinke, al ajde
Lako je provaliti devojke i momke koji ganjaju neki sterotip i furaju imidz lezbejke i pedera-OGRANICICU SE NA NAUCENO PONASANJE I NA ODECU :D
pederi: vrcav hod, feminizirani pokreti, mindjusice, nakit, torbica, graciozni zenski pokreti, prekrstene noge, pucenje usana
lezbejke: hod Klinta Istvuda (teza varijanta), raskrecene noge, ruke padaju preko kolena dok sedi, nosi pantalonice do kolena, tetovaza na ramenu ili na ruci, tetovaza anywhere, pirsing na obrvi ili jeziku, i obavezna flasa piva, tekme i vikanje u glas, histerija kad su lezbejke u jednoj sobi. ima jos, ali moja opsesija mi ne dozvoljava da se setim .... kompulzija me tera da zavrsim post ...

biseksualke lako prepoznajem, one se nekako uvek same nabace (kod njih ide ono "s pogledom", lezbejka je fol nezainteresovana, a svaka za sebe misli da je zesca riba), interesantno primetila sam da mali vroj devojaka ima pune usne, ali i generalno mali broj zena na ovom podrucju ima pune usne, tako da to njet bas merodavno :)
obicno kratka kosa, ali nedefinisanog oblika)
na "zurkama" nekad ide i kravata, koja je na mpj uzas prikacena na obicnu majicu ( s rukavima ), i pantalone na pruge, muske

dalje, biseksualke obicno sa sobom vode decka i vrlo diskretno i vaspitano ti se nabacuju. ja nisam out, pa ne znam zasto mi se nabacuju, ali verovatno je to zato sto se i ja njima nabacujem ili ih samo proucavam (ako mi se ne svidja, sto je cesci slucaj)

muskarci biseksualci su, pa skoro strejtoliki, njih ne prepoznajem uopste, mozda oni koji naginju metroseksualnosti i vode previse (za Balkan) racuna o svome izgledu, a glavne su baje u gradu i oko njih krsh riba (sto strejt, sto biseksualki)

:lol:

lezbejke idu po grupama, kao carlijevi andjeli

(ovo se , naravno, sve odnosi na izlaske)

za dnevnu varijantu, ne usudjujem se da kazem, bice mnogo :seronjo:
Hostia, veo que tú eres experta en eso de reconocer quien es maricón y quien es bollera:cita:
:u2u:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by odskoraBI
Originally posted by Paki
Jel se tebi dopadne ?ovek (de?ko) ili ti se dopadne gay, bi, ne�to tre?e...?

Morao bi dosta da poradi� na razbijanju svojih predrasuda, stereotipa i zabluda. Ne izgledaju svi gejevi isto (ne "furaju isti fazon" pona�anja, odevanja, izgleda), kao �to to nije slu?aj ni sa biseksualcima niti heteroseksualcima...
Mislim da definitivno nisam ja taj koji treba da poradi na razbijanju svojih predrasuda...

ma ne nerviraj se ti odskoraBi zbog tih podjebavanja...

mene biše brine taj tvoj avatar sa otkopčanim Al Paćinom. gde baš Taticu nađe? za godinu dana, imaćeš lover-a od 40 ljeta koji će te šminkati po telu i zibzibat te na ruskom.

ma šali se deželaš :kakodane:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by taurus
Pitas ga: Je l' si ti gay? I na nacin na koji kaze NE sve ti bude jasno.
pa dobro nekad ne možeš ni da pitaš... mene nešto drugo interesuje (sad i ne, ali pre 10tak dana mi je trebao jedan vražje dobar savet, jbga):

šta ako neko kao, kaže da NIJE i da NE bi hteo/la, a svakom svojom reakcijom ili implicitno poziva ili se, jebiga, izdaje? dakle ne pričam čak ni o latentnima, već bukvalno neiskusnim-neodlučnim (a 40% voljnim)... šta biste vi uradili, opalili

a) šamar i ž....lu po faci :shamar: :spank:

ili nešto tu kao ubeđivali, pa svirali k..cu, pa muvali?

:sesir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!