Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 100820081988
Ok, situacija je sledece: skoro vec dve nedelje, i to svaki dan se srecem sa jednim, totalno i uzasno zgodnim tipom.
Posto vidim da nema te sanse da ce on nesto progovoriti ili, boze me sacuvaj, prici, shvatio sam da je taj "teret" na meni.
Opet, sa druge strane, ja se totalno pogubim i izgubim u SVAKOM smislu i tako prolaze vec dve nedelje!
Ajde ljudi, dajte kakve konstruktivno kreativne predloge!
By Çâðê_DUP
Raspitaj se malo o njemu, pa mu onda opusteno pridji. nista ne mozes izgubiti, samo dobiti.:snob:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da je Angelinin "opušteni" predlog najbolje rešenje. :klap:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Izbacila sam rec "opusteno" iz upotrebe, cak i kada nije rec o socioletskom fazonu.
Pridji mu... 'nako! :D Osecaces se rastereceno i zadovoljno.
Korisnikov avatar
By Laika
jaoj, pa nisi spomenuo gde ga sreces, dal u prodavnici, u kraju, na poslu... od toga dosta zavisi, kao i od toga da li mozes biti siguran da decko nije strejt...
kako god, priblizi mu se, nemoj odmah da krenes napadno, nego ga pitaj nesto (zavisno od situacije u kojoj ga sreces), uspostavi neku komunikaciju, budi opusten i sarmantan.
meni se desavalo da me dosta napadno startuje devojka na skroz nekom strejt mestu i da se pogubim i pobegnem samo zato sto me zbuni :nope:
zato, ako se on prilikom prve komunikacije ponasa malo neobicno, budi strpljiv i nemoj da odustajes.
Korisnikov avatar
By Val
Rekla ti je Angelina sve. Go for it! :zastava:
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by Val
Rekla ti je Angelina sve. Go for it! :zastava:
:yes:
Korisnikov avatar
By 100820081988
Necete verovati, ali srecem ga u biblioteci ( samo sto danas nije dolazio :zavist: (!
Korisnikov avatar
By Val
Pa nishta lakshe. Pitaj ga neshto vezano za knjige... a decko ako je ok, odgovorice ti . E sad je na tebi da vidish kako dalje... :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Jel on uopste gay?

Mada meni to nije problem ako mi se bas dopada.Par puta sma startovao str8 tipa. :D Bilo mi je malo neprijatno , ali nista strasno.

Pokusaj, ako ne upali promijeni biblioteku.:D
Korisnikov avatar
By blenta
biblioteka?
koja bilblioteka???
da nisi ti mene video :sweet: trep trep trep
Korisnikov avatar
By ns.happy
pobogu! :nokti: pa mislim maco, pitanje je zasto ti ne pridje on? svaka dama ceka da dzentlmen prvi zapocne konverzaciju:perezube:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!