Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Gledah neki stupidni film o nekim dzukelama. Film je bzvz. ALi jedna rechenica mi je privukla paznju. Kada glavna glumica pricha sa kerushom.
"Prvo mislish da te nisu dostojni,/govoreci o tipovima/ a onda ti se uvuku pod kozu i vishe ne mozesh bez njih."

Koliko se ta rechenica pokazala tachno u vashim zivotima?

Kada sam bio u vezi, long time ago, sa jednim Loshmijem, veza je startovana u mojim mislima da je on jedno bice koje ce me zabaviti, koji ima ok balans uma i tela, i to je to. Da mogu da nadjem boljeg na svakom koraku, al sam sa njim iz zabave. Vreme je prolazilo, trgoh se i shvatih da ja nisam mogao ni dana bez tog lika. Bez grickanja njegove tetovaze, i lenjog leshkarenja po krevetu. Onda je sve otishlo u qurac, al to nije smisao ove teme.
By жњ
ne znam sta reci... jebiga

mada se ja nikad ne bi petljala sa nekim za koga mislim da mi nije dostojan
Korisnikov avatar
By m..
Kod mene uglavnom biva suprotno. :lol: Jebiga, covek uci dok je ziv.
Korisnikov avatar
By anche
postoji ona narodna: 'i kuce zavolis vremenom'... nimalo ohrabrujuce za kuce :lol:
By Çâðê_DUP
I kreteni se vole.

Veruj mi.
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by Angelina777
I kreteni se vole.

Veruj mi.
:up:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
To je recenica kojom razuveravam sebe, i kojom me drugi razuveravaju... A recenica nije mogla da bude nelogicnija.
By Çâðê_DUP
Originally posted by the1whowished
To je recenica kojom razuveravam sebe, i kojom me drugi razuveravaju... A recenica nije mogla da bude nelogicnija.
Nista nije dovoljno logicno za zivot, a da moze biti ako takvo manje upotrebljeneo nego je ... shvatices , jos si mlada :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kod mene ipak netačna... postoje dva scenarija: ili se raziđemo ubrzo pošto shvatim da stvari ne idu; ili se vukljamo i razvlačimo dok ne postane nepodnošljivo i ne počnem da ga prezirem (da, desilo se, na žalost). u oba slučaja je the end, ali u prvom ima šanse da ostanemo u nekom ok odnosu.
Korisnikov avatar
By Val
Neko za koga mislim da me nije dostojan nema mesta pod mojom kozhom! :odbij:
Korisnikov avatar
By tramp
desilo mi se, upravo tako nekako sto sam se spetljala iz dosade sa osobom sa kojom nisam planirala da provedem previse vremena i koja me privukla nagonski ali ne i intelektualno i onda se zaglavim bas zbog tog nagonskog :drama:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nisam tako postupala, niti cu... Druge ljude uvazavam a ako mi neko nije odgovarajuci ne ulazim u vezu... Ali desavalo mi se da mene potcenjuju u nekim ranim vezama... onda sam se smisljeno "podvlacila pod kozu" i kad procenim da se dovoljno zaljubio, raskinem... :djavo:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dina plagijator!! :D Ovo je ukrala od mene, isto razmisljanje. :)
:tuc:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Dina plagijator!! :D Ovo je ukrala od mene, isto razmisljanje. :)
:tuc:
Nisam znala... Uvek si pricao da si romantican, kad i ti osvetnik... :maljkovic: Vidi se da smo prijatelji :hug:
Korisnikov avatar
By svejedno
Da, desilo mi se to, samo jednom, i sa tom ribom sam ostao godinu i po, nesto jace ;)

Pocelo je sa obicnom (odlicnom) sex kombinacijom, i u principu uvek u pocetku sebe egoisticno smatram strasno vrednim, je li, vrednijim od drugih, prosto mi je kao prirodno da se ljudi oduseve mnome ( ;) ) dakle veoma egoisticnan stav, ali kako je vreme prolazilo i kako sam se vremenom bolje upoznao sa njenom dusom & licnoscu, uhvatio sam sebe da sam, zapravo po prvi put, zaljubljen do usiju.

Od tada sam, verujem, promenio taj ego stav.

Pre te veze sebe nisam smatrao ljubomornom osobom ;)

A desilo mi se i to o cemu prica m.., nebrojeno puta, s tim sto nikada na pocetku ne idealizujem nikoga.

Nisam idealizovao ni ovu devojku, cak ni kada sam se zaljubio, vec sam jednostavno shvatio njene vrednosti & odusevio se preko svake mere.

Bio je period kada zaista nisam mogao bez nje.

To je bio jedini put, ali u potpunosti shvatam o cemu pricas.
By Paris
Originally posted by 2Q2Bstr8
kod mene ipak netačna... postoje dva scenarija: ili se raziđemo ubrzo pošto shvatim da stvari ne idu; ili se vukljamo i razvlačimo dok ne postane nepodnošljivo i ne počnem da ga prezirem (da, desilo se, na žalost). u oba slučaja je the end, ali u prvom ima šanse da ostanemo u nekom ok odnosu.
yup, imala sam i jednu i drugu situaciju sa identicnim krajem.
Korisnikov avatar
By Kupper
ne počnem da ga prezirem
To je nesto najgore sto moze covek da oseti prema nekome. Mrznja OK, pa i sazaljenje donekle...ali prezir je dno, kraj sveta.
By Paris
Originally posted by Kupper
ne počnem da ga prezirem
To je nesto najgore sto moze covek da oseti prema nekome. Mrznja OK, pa i sazaljenje donekle...ali prezir je dno, kraj sveta.
A pocemu je mrznja ok?? A prezir nije?? Mrzeti nekoga sa kim si u vezi je daleko gore nego prezirati ga. Prezir moze nastati jednostavnim uvidjanjem kakva je zapravo neko osoba, trenutak kad ti se otvore oci.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne, nisi me razumela. Mrznja ne mora da znaci lose po onog drugog, prosto je cesto i zdrav osecaj....

Mozemo o tome da raspravljamo ali mrznja sigurno nije losija od prezira. Prezir je kraj, mrznja ne mora da bude. Prezir je gadjenje a to se ne poravlja.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne slazem se.

Mrznja je heavy osecaj, koji se oseca prema npr neprijatelju, osim u bas retkim slucajevima, prezir moze da traje, i predstavlja duboko razocarenje, ili moze da pocne odmah prema nekoj extremno antipaticnoj osobi, bar ja to tako kapiram, mada ga nikada nisam osetio prema nekome sa kime sam bio u vezi.

Mada, mozda ti (Kupper) to kapiras kao osecanje suprotno ljubavi?

Ja kapiram mrznju kao mnogo losu emociju, nezdravu i po osobu koja mrzi, mnogo nezdraviju nego prezir.

Mrznja, poput ljubavi, prozima celo bice.

Prezir ne.
By Paris
Originally posted by svejedno
Ne slazem se.

Mrznja je heavy osecaj, koji se oseca prema npr neprijatelju, osim u bas retkim slucajevima, prezir moze da traje, i predstavlja duboko razocarenje, ili moze da pocne odmah prema nekoj extremno antipaticnoj osobi, bar ja to tako kapiram, mada ga nikada nisam osetio prema nekome sa kime sam bio u vezi.

Mada, mozda ti (Kupper) to kapiras kao osecanje suprotno ljubavi?

Ja kapiram mrznju kao mnogo losu emociju, nezdravu i po osobu koja mrzi, mnogo nezdraviju nego prezir.

Mrznja, poput ljubavi, prozima celo bice.

Prezir ne.
Upravo tako.
Korisnikov avatar
By Kupper
@svejedno - da, ne tvrdim, kazem sta za mene prestavljaju te dve reci (bez besa i ironisanja). Ne kapiram mrznju kako si je opisao, a nisam siguran da ni sam mrzeo mnogo. Kao losa emocija da ali mrznju ili los osecaj, kako god, sam nekad uspevao da prevazidjem. Zbog sebe pre svega. Prezir je za mene ravan gadjenju, osecaju odvratnosti prema nekome. A to ne mogu da popravim.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Kupper
Prezir je kraj, mrznja ne mora da bude. Prezir je gadjenje a to se ne poravlja.
:up: Upravo tako, gadjenje, odbojnost, itd... Osetio to, osecam i dalje, i zivim sa tim... I sta vishe, super mi je sa time...
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa to i ja kazem.

Sto se tice prezira.

A mrznja je nesto sto iako neko zasluzuje mozda, smatram da ne zasluzuje da mu ja posvetim toliku emociju.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by svejedno

A mrznja .........smatram da ne zasluzuje da mu ja posvetim toliku emociju.
Tako covek samo sebi moze da naudi, ne predmetu mrznje. Da.
By pčelica
Sve što sam uradila u životu je bio
moj izbor i stojim iza svakog od njih.
Nikada nisam pljuvala svoje bivše, ma kako i zbog
čega da su se te veze završavale, jer mi niko nije
držao pištolj na slepoočnici i primoravao na bilo šta.
Moj život, moji izbori- a sve ostaje uvek među nama.
Za mene su svi oni deo mene kog nikada ne želim da
se odreknem.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Angelina777
I kreteni se vole.

Veruj mi.
Tužno, ali istinito.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!