Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ovako..

prosle godine sam upoznao jegnog tipa, zvacemo ga Kubanac(fasciniran je Kubom), i druzili smo se par nedelje, a onda je on otisao u Srbiju, jer je tamo zavrsavao srednju skolu. Mislio sam da je prica zavrsena, i nisam se nadao da cu ga opet sresti..
i..
prije par noci sam bio sa drugaricama na kafu, i vidio sam preslatkog tipa, pa sam zablenuo u njega kao tele, na sta mi je ovaj mahnuo i slatko se osmijehnuo. totalno zatecen, i sam se nasmijesio, te nastavio da cavrljam sa drugaricama, s vremena na vrijeme ga gledajuci.. i onda skontam da je to Kubanac! Ipak, kako nisam bio siguran, i bilo mi je malo glupavo, nisam mu prisao da se javim kako dolikuje...
elem, vec sjutradan je moja drugarica koja radi u istom kaficu iscimala njegov broj, posto se znaju iz vidjenja, i mi smo se sreli sinoc, slatko se smijali tome sto ga nisam prepoznao, popili pice, i setali do 3:30 ujutro...

ali..

kao prvo, nisam 100% siguran da je gay, iako je to vise nego ocigledno,ali mu ne mogu tek tako lupiti pricu o tome..
zatim, nisam siguran da mu se svidjam, i da nije setao sa mnom samo zato sto mu se setalo...
ne znam kako da napravim sledeci korak, i ne umijem da protumacim cinjenicu da je i u lokalu i tokom setnje bio vidno nervozan..
bojim se da ga ne uplasim ako budem suvise direktan, a i ne znam da li da malo sacekam..

totalno sam zbunjen...

pricajte!.. :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Sa?ekaj malo... Ali ga ne "ispuštaj iz vida"... :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
baci koji nevin-ali-jasan duboki pogled pravo u ochi, malo pipkanja (ne za kitu, aman!) pa gledaj da li odgovara, ako odgovara - dovati ga - neces valjda opet da ispustish shansu?

disclaimer: unic0rn se ne nalazi odgovornim za bilo koju telesno/emotivno/duhovnu povredu koja moze nastati koriscenjem njegovih savjeta :D
Korisnikov avatar
By Delete
Izadji sa njim jos koji put, kad si mogao cekati do sada, mozes jos malo, ako je gay sam ce ti to nekako staviti do znanja, a i to da li mu se svidjas. Samo bez ishitrenih poteza.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
sad cu i ja da napravim sapunicu, ako ste raspolozeni da je gledate :)

poslao sam mu poruku:
"ciao, jesi se naspavao i domorio od kasne setnje? spreman za jos jednu? :) "
nista mi ne odgovara...

ocajan sam :crkla:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by CokoladnaBananica
sad cu i ja da napravim sapunicu, ako ste raspolozeni da je gledate :)
Mnogo zanimljivije od drame u lokalnom LDP ;) :pinknaocari:

(sto si izbacen sa ogame-a?)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well.prvo nova epizoda..
posaljem ja ipak jos jednu poruku, i pitam ga da nije ljut, i hoce li da setamo..on mi odgovori da nije, naravno, ali da seta sa drugaricama.
kasnije ga sretnem(zaista je bio sa drugaricama) i on se sav pogubi, uznervozi..cak me nije kako treba ni upoznao sa curama...
danas idem kod svojih za weekend, ne znam da li da mi se "chisto onako" javim prije nego odem, ili da cekam, pa da mu se javim sjutra vece...mada mi nesto glupo da ga treci put za redom zovem u setnju?

offtopic: igrao sam sa cimerom sa istog compa, i javio kretenima da dijelim IP, i slozili se, pa me ipak banovali...ne odgovaraju mi na mail.idioti!
By жњ
ta nervoza mi je ipak najcudnija
Korisnikov avatar
By bigirl
Nemoj da ga gušiš, bre! Daj de?ku malo vremena...
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa neeeeeeeeeeemooooooooooojjjjjjj!!!!!! Daj mu dan, dva...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao.... sad sam zavrsio razgovor, uljudno ga pozvao na jednu trance party, ali mi je on rekao kako ide ...nemam pojma gdje, ogluvio sam na momenat, sludjen ljepotom njegovog glasa..
mislim da me izbjegava...

elem, izgleda da ce ova serija ipak imati tuzan(ne daj Boze, tragican!) kraj...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by bigirl
Pa neeeeeeeeeeemooooooooooojjjjjjj!!!!!! Daj mu dan, dva...
pa pobogu, dao sam mu skoro 3 dana od zadnje poruke...
Korisnikov avatar
By Kittrie
poQpi nekog, kressni, i porazmiSSli j'opet ...
aj bre, niko niJe vridan nerviranja, iLL tak neceg...

u preFodu, ak hoce - htece !! i ti isto :lol:
no, no pressure over coffee :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
u pravu si, samo sto mi u ovoj fazi zaista treba neko sa kim cu posle sexa OSTATi.. ne zelim vise ONS,hocu decka..

a sto se tice ovoga..ma i tu si u pravu..skrew them, ne vredim ja ni trunku manje od njega, pa se cimam..
ya ya ya, you're damn right!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Awww, mora da jos nije ni sebi jadnicak priznao :sigh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Joj, ja pokusao par puta...
Ne bih ti preporucio :zacepi:
Korisnikov avatar
By Pipin
Pa nemojte sad stati sa pri?om.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by CokoladnaBananica
mada mi nesto glupo da ga treci put za redom zovem u setnju?
Ovo me podseca na jedno letovanje pre nekih 15 godina. Bili ja i jos dva drugara u Sutomoru. I sad jedan od njih dvojice macce samo takvo. I tu neka cica. I njih dvoje "izadju". I on nju seta i seta i seta i tako satima i nista drugo ne radi. I na kraju njemu ona: "Je l' to neka vasa carapanska svalerska fora? Iznurite devojku, da ne moze da se brani?" :) Posle su se jebali celi odmor.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!