Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By just!N
Originally posted by Soldier
aaaa a ja mislio da ce da bude happy end....sta bi breee???? :tepih:
Pa i ja sam tako hteo...ali...nije bas sve islo po planu...u svakom slucaju to je gotovo a sad me neko drugi zanima.. :) :kiss: :mazi:
By Victor
Ukoliko postoji Nobelova, Pulicerova ili bilo kakva nagrada za topic i diskusiju za forumu ja bih je neizostavno dodelio ovoj temi.
By just!N
U svakom slucaju tema moze da se zatvori posto je problem resen, tj. ja ovaj problem vise nemam.... :P
Korisnikov avatar
By ivanazuh
imaš, imaš, nisi obavešten... :)
By just!N
Heheheh...a ko to kaze? :)
By just!N
Pa da cujem primer... :P ...izgleda da ja nisam obavesten a ti jesi.. :meda: :)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Re?i ?u ti u ?etri oka! (Sg ?e po?ne tra?) :budilnik:

Šta ?u kad me mami tvoj potpis! :rida:
By just!N
Oki...a kad se to vidimo? :) Zanima me.... :P ...slobodno mi reci a ja cu da brinem za traceve... :trep: :)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
jednom prilikom kada se budeš budio pogleda?u te u o?i... :)
By just!N
Jednom prilikom? :) Jel to obecanje ili pretnja? :blush: Sad sam zainteresovan....hmmm... :meda: Ako ti tako kazes... :kiss:
Korisnikov avatar
By Val
Eto kako tema spoji ljude. Ale ne one, zbog kojih je tema otvorena. U svakom slucaju nije bila greshka cekati. Jer, nikad se unapred ne zna da li ce rezultat biti pozitivan ili ne.

Moj primer je bio pozitivan, tvoj negativan...shto bi opet znacilo...ne trazi savete na netu, jer svako ima neko iskustvo koje se ne poklapa sa drugim. ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
pa neces valjda menjati svoj zivot tj preseliti se u drugi grad tek tako.a da ga nisi ni video? misli nije izgled najbitniji - znam. ali sta govori protiv toga da se prvo isprave upoznate? ne bi ja to tako.. to ti je moj savet. a ako on nikako nece, pa to bi bilo vrlo cudno...neznas ga ipak, samo preko neta - nemoj da te on zeza il ko zna sta - ili?
By just!N
Hvala na savetima...ja sam na kraju odustao...ali ova tema nije losa za one koji imaju slican problem.. :kiss:
By Soldier
Ostavite mi JustIna na miru....odustao je !!! :mete: I ne dirajte ga vise da ne bi ja intervenisao :okret:
By just!N
Soldier - ...moj heroj i andjeo cuvar..... :) :kiss: :love: :mazi:

ps. jos jednom ti hvala za ono... :blush:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pa sta se sad desilo? Vec pukla ljubav/veza? A bas sam hteo da ispadnem pametan i napisem da puno vode protece za cetiri meseca. :cheer: Moram da ti cestitam na nacinu na koji si ubio jednu od boljih tema u zadnje vreme. :giljotina:
Korisnikov avatar
By Myself
Takodje, kao i operativni, mislim da je ovo jedna od boljih tema na Forumu i da se vecina nas nasla u slicoj situaciji.
Ja sam imala pozitivno iskustvo, odnosno cekanje mi je donelo veliku ljubav, mada je vecina Forumasa u pravu kada kaze da dolazi do idealizacije 'partnera' i ta , za jednu stranu, prevelika ocekivanja donesu i po koje razocarenje.
Ma, uvek su problem ta ocekivanja....

Srecno just!N u novoj ljubavi!
By just!N
Ja nisam hteo da je ubijem... :drama: ..jednostavno se desilo.. ali tema ostaje posto sigurno mnogo njih koji imaju slican problem... Myself u pravu si...najveci problem su ocekivanja.. :meda:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by just!N
Jednom prilikom? :) Jel to obecanje ili pretnja? :blush: Sad sam zainteresovan....hmmm... :meda: Ako ti tako kazes... :kiss:
Obe?anje... :blush: Zainteresovan?! Mmmmmmmmmmmmm...:obraz:
By Soldier
Soldier - ...moj heroj i andjeo cuvar..... :) :kiss: :love: :mazi:

ps. jos jednom ti hvala za ono... :blush:
:sladoled: :mazi:
By just!N
Originally posted by ivanazuh
Obe?anje... :blush: Zainteresovan?! Mmmmmmmmmmmmm... :obraz:
:obraz: :kiss: ...nisi nista rekao za moj novi potpis! Mh? Koji je bolji? :mazi:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by ivanazuh
Obe?anje... :blush: Zainteresovan?! Mmmmmmmmmmmmm... :obraz:
:obraz: :kiss: ...nisi nista rekao za moj novi potpis! Mh? Koji je bolji? :mazi:
Šta re?i... :klap: :klap: :klap:
...Kucaj, kucaj srce moje, kucaj, nemaš vremena za lepe stvari kao što je ljubav, sre?a, požuda...

...Ceo dan, ceo dan ?u spavati, preska?em ru?ak dan i novosti. Sunce mi, sunce mi u mozak udara! Nestajem negde ispod jorgana. Pusti me, posti molim te da presko?im još ovaj dan...
Korisnikov avatar
By Val
Jaooooooo...kako je lepo ovo muvanje stihovima... :)

E deco, kad se smuvate javljajte. :lol:
Korisnikov avatar
By Val
I? Josh nishta? E pih... :bubbles:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!