Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
kakvog uopste tipa trazite?
upravo me je jedna cura pitala nesto kao "U kom si ti fazonu?kakvog tipa ti pobogu trazis sve vrijeme?!"
ne zelim da ovo predstavim kao temu za upoznavanja, jer mi to stvarno nije cilj,..

u sustini, zelim da kazem, kakav je to tip/cura sa kakvim bi ste ostali duuuugo...pri tome se ne misli na fizicki izgled, on je sasvim irelevantan za ono o cemu pricam...

za mene, pored pocetnog fluida koji se mora osjetiti,to je neko ko ce da ulozi maximum, i ko ce da bude uvijek tu... ne mislim na nekog koga cu da okujem, i vezem uz sebe, vec samo zelim onaj osjecaj da je neko tu, kome mozda svakog momenta mozete zatrebati, i ko uvijek moze racunati na vas. Neko koga cete moci da pozovete u 4 ujutro, i da mu kazete da ste se rasplakali zbog neke pjesme, ili razgovora sa mamom, i da vam ocajnicki treba...i on ce uciniti SVE da se nacrta kod vas, i zagrli vas da se smirite, a nece pokusati da vas smiri preko telefona, govoreci vam kako ste se samo lose istripovali, i kako samo treba da se naspavate i sl. pri tom, opet, ne mislim da je to neko koga cete da cimate i zivkate svaki cas, samo onda kad vam BAS treba..
i da budete spremni da isto ucinite za njega, a da on ima slobodu da vas tako nesto zamoli...

neko ko ce vas ponosno predstaviti svojim prijateljima, kolegam, ukratko, svima koji znaju za njegovu orjentaciju, i ko ce rado upoznati iste sa vase strane...

a opet, neko ko vas nece pogresno shvatiti kad mu kazete da treba da izdjete sa drugaricom, a ne sa njim, i ko ce vam napraviti ljubomornu scenu kad se vratite, pa da se onda slatko mirite....

jooooooj, al sam se ja istripovao...jos cu se i rasplakati...
Spliff, POMAGAJ, ostao sam bez vutreeeeee:farewell:
Korisnikov avatar
By spliff
mislim da sam ga pronashao.... :love:

@ ch. bananica: i ja sam neshto utanjio. bicce neshto za par dana :fige:
Korisnikov avatar
By Skyen
Originally posted by CokoladnaBananica
Neko koga cete moci da pozovete u 4 ujutro, i da mu kazete da ste se rasplakali zbog neke pjesme, ili razgovora sa mamom, i da vam ocajnicki treba...
bilo bi mu/joj poslednje da mi to uradi :budilnik: :rafal:

btw, ne verujem u Rights
nikog ne trazim, super mi je u ovom asex-asocijalnom stanju hibernacije
samo trazim :sunce: da mogu :surfer: :goran:
By жњ
No pattern!

ili ima sve ili nema nish! a to nesh je nevidljivo...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by CokoladnaBananica
za mene, pored pocetnog fluida koji se mora osjetiti,to je neko ko ce da ulozi maximum, i ko ce da bude uvijek tu... ne mislim na nekog koga cu da okujem, i vezem uz sebe, vec samo zelim onaj osjecaj da je neko tu, kome mozda svakog momenta mozete zatrebati, i ko uvijek moze racunati na vas. Neko koga cete moci da pozovete u 4 ujutro, i da mu kazete da ste se rasplakali zbog neke pjesme, ili razgovora sa mamom, i da vam ocajnicki treba...i on ce uciniti SVE da se nacrta kod vas, i zagrli vas da se smirite, a nece pokusati da vas smiri preko telefona, govoreci vam kako ste se samo lose istripovali, i kako samo treba da se naspavate i sl. pri tom, opet, ne mislim da je to neko koga cete da cimate i zivkate svaki cas, samo onda kad vam BAS treba..
i da budete spremni da isto ucinite za njega, a da on ima slobodu da vas tako nesto zamoli...

neko ko ce vas ponosno predstaviti svojim prijateljima, kolegam, ukratko, svima koji znaju za njegovu orjentaciju, i ko ce rado upoznati iste sa vase strane...

a opet, neko ko vas nece pogresno shvatiti kad mu kazete da treba da izdjete sa drugaricom, a ne sa njim, i ko ce vam napraviti ljubomornu scenu kad se vratite, pa da se onda slatko mirite....
Sve to. Ni manje ni više.

I mislim da znam koja je Ona prava za mene. I isto tako znam i koji je On pravi za mene. Samo je pitanje za koga da se odlu?im...
Korisnikov avatar
By Myself
Ja sam mislila da je prava :love: dok mi nije opicila samarcinu. :durenje:
Korisnikov avatar
By bambola
Pa to se ne moze staviti u nekakve okvire... :neznam: S kim god sam bila trazila sam razlicito...ali ajd ako se bas bas JAKO zamislim-mislim da mi treba neko jaci od mene,neko ko ce dominirati nada mnom-pre nego sto bi ja dominirala nad tim nekim...
Korisnikov avatar
By Laika
Uravnotezenu.
Necu je naci, znam, znam...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
u svakoj osobi koju malo pobliže upoznam, a pogotovo u svakoj svojoj vezi, otkrijem neki novi deo sebe, svojih želja i potreba. i samim tim se moje dalja stremljenja menjaju. stoga, ne verujem da bih mogao dati konkretan odgovor na ovo pitanje...
Korisnikov avatar
By m..
Uh, sve manje i manje trazim i sve manje i manje ocekujem i sve manje i manje nalazim. A u sustini ne znam bas sta trazim, valjda u svakom nesto drugo, znam onda kad to nadjem, mada, ocigledno, uglavnom trazim nevolju.
Negde, nekad davno, sam sve to taksativno navela, i dalje vazi, al me mrzi sve to opet.
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, znam. ljubav. Ni manje ni vise.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!