Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By radoznala
Kakva su vam iskustva sa kissingom? Jel' ste u globalu zadovoljni ili je bilo vise losih pokusaja? I koliko vam je bitno to da se neka 'doticna' osoba dobro ljubi? Meni jako. Ajde nesto o tome, bilo sta...
Korisnikov avatar
By unic0rn
huh, pa nije presudno, ipak je debilno reci sikter nekome jer se ne ljubi prema nashim merilima ali tu dolazi edukacija..

palachanje jezikom ili nekoriscenje jezika se ne prihvataju :glupan:

bar je tako kod mene koji obozhava da se :kissing:
Korisnikov avatar
By Delete
Obozavam da se ljubim i u mom slucaju je poljubac manje-vise od presudnog znacaja, ako neko ne zna da se ljubi na nacin koji meni odgovara...pa pokusam ostati sa tom osobom u prijateljskiom odnosima.:spin:
Korisnikov avatar
By Zoe
:kiss: to mi je uzasno vazno.......naravno, postoji i `edukacija` ali se desi ponekad da upravo zbog te needukovanosti (tj.situacije kad nam se ne svidja neciji poljubac), ne osetimo one leptirice u stomaku pa ni ne nastavimo sa nekim........ali, naravno, ne mora da znaci, nema pravila........:kissing:
Korisnikov avatar
By Oziris
Jako mi je bitan, i ne mogu tek tako da se ljubim naokolo jr je meni poljubac jedan od najbitnijih emocionalnih ekspresija. I jako mi je bitno da se partner ljubi makar na slican nacin onome koji volim,jer, sto rece OneGirlArmy, onda izostanu leptirici. :)
Korisnikov avatar
By Rei
Ljubljenje rules!
Ako neko ima loshu tehniku to mi nije toliki problem koliko neke druge stvari koje bash bash ne volim - ako je jezik hladan nekome onda ne mogu da se ljubim sa njim, preodvratno mi je, i ako su nekome usne izuzetno mekane i gnjecave, to mi je odbojno. :)
Korisnikov avatar
By IriS
mislim da moj nick dovoljno govori o tome koliko mi je ljubljenje bitno... :blush:
i složila bih se sa Oziris u slede?em:
Originally posted by Oziris
Jako mi je bitan, i ne mogu tek tako da se ljubim naokolo jer je meni poljubac jedan od najbitnijih emocionalnih ekspresija.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hm...mnogo mi je vazno...ali ne smatram da postoje ljudi koji ne znaju da se ljube...mislim da se neki ljudi jednostavno ne uklope..prosto to suvise drugacije rade...
..e a sad totalno kurvanjska fora "jeben se s kim god hocu ali se ne ljubim bas sa svima"..mnogo izlizana fora ali mi se pokazala kao vrsta zakonitosti u mom slucaju...
Korisnikov avatar
By bigirl
Nebitno mi je kako se ljubi dok god ja "vodim poljubac".
Korisnikov avatar
By Val
Ljubeljenje je presudno! :volinevoli:
Naravno samo, ako tu osobu zelim i imam "ozbiljne" namere. A ako je ta osoba samo za sex, ne ljubim je nikako... :bljak:
Korisnikov avatar
By tramp
jako bitno, ako me poljubac ne napali ili ako me ohladi nista od bilo cega dalje na seksualnom planu a time i na veznom planu
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
naravno da mi je bitno, poljubac je (kako re?e tramp) samo po?etak puta. ako to ne funkcioniše, u mom slu?aju, ne?e ništa. dakle, ja ne prezam da dam otkaz zbog lošeg ljubljenja. na svu sre?u, to mi se dogodilo samo jednom. :kissing:

btw, POSTOJE ljudi koji veze s vezom nemaju kad je u pitanju ljubljenje. tužna istina. :no:
Korisnikov avatar
By radoznala
@ REI
Hladan jezik! :lol:
To me je podsetilo na jednog decka koji je imao odvratan poljubac, ne "hladan jezik", ali me to nesto asocira na njega. O boze, kakvo je to "obaranje balvana" u ustima bilo :drama:
Mislim da se bi i gay muskarci se bolje ljube od hetero
Korisnikov avatar
By m..
Pa dok nije Hilty, Black and Decker ili Mulinex, sve je u redu. U sustini u stanju sam da se prilagodim, mada ne volim da mi se vrsi inspekcija krajnika, luta po zubima, da me se grize ili krlja zubima, ni da mi neko izbalavi veci deo lica. Mada 85% osoba koje sam poljubila su prirodno umeli lepo da se ljube, vecina ostalih je hvala bogu bila fleksibilna, ostale nikad vise ne poljubih. I ne volim kad mi neko gurne jezik onako odmah, dzizs, pusti me da malo prostudiram te usne, goddamn. Mislim kao follow the vibe.
Korisnikov avatar
By m..
Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi kad me ljubi, jezikom me ubi.

slucajno se setih :roflmao:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by m..
Pa dok nije Hilty, Black and Decker ili Mulinex, sve je u redu. U sustini u stanju sam da se prilagodim, mada ne volim da mi se vrsi inspekcija krajnika...

:smeh:

Bitno mi je dal neko zna da se ljubi, mada nije od presudnog znacaja. Desavalo mi se da mi (ko sto rece m...) bivsi decko vrsi inspekciju krajnika, zbog cega mi je par puta doslo da povratim.:yes:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by m..
Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi kad me ljubi, jezikom me ubi.

slucajno se setih :roflmao:
Pazi ovo:
Usne vrele kao zaAAar, da li je to s neba dar... :peva:

@ bigrl :domino:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by radoznala
@ bigrl :domino:
:flasher:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by radoznala
@ REI
Hladan jezik! :lol:
To me je podsetilo na jednog decka koji je imao odvratan poljubac, ne "hladan jezik", ali me to nesto asocira na njega. O boze, kakvo je to "obaranje balvana" u ustima bilo :drama:
Mislim da se bi i gay muskarci se bolje ljube od hetero
Pa da, onako kad izmedju dva poljupca drzhi otvorena usta i dahce pa mu se vrh jezika od sveg tog dahtanja o'ladi pa onda opet krene ljubljenje meni bude muka, kao da ima neku ljigavshtinu u ustima a ne jezik. :)

Kao shto rekoh, sama tehnika nije bitna koliko i ovo, sa vecinom u stvari uspem da se sinhronizujem pa bude ok. :)

PS lol@avatar :lol:
Korisnikov avatar
By Draco
Jako mi je bitno i nisam bas tolerantna prema neuspesnim pokusajima. :ostrisekiru: Ako vidim tj. osetim da to nije to, odmah lepo zavrsim pricu. :gitara: Svi koji me znaju hejtuju da smaram/o jer se sa zenom mi mojom non-stop ljubim i posle 9 meseci isto kao i prve nedelje veze.:yes:
Korisnikov avatar
By Pipin
I meni je poljubac mnogo važan, ali nije sad nešto od presudnog zna?aja. Doduše, ja sam dosad imao sre?u da sam samo dvaput naleteo na nešto što bi se moglo oceniti kao loš poljubac.

Ina?e mnooogo volim da se ljubim i mazim i tako to. :jumphug: :kissing:
Korisnikov avatar
By m..
Sinoc sam poljubila troje ljudi (i nesto vise ako se racuna bez jezika) i svi su se dobro ljubili, s tim da ej velika ralika kad poljubis cicu i ortaka. LOL. Moracu da smanjim alkohol.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by REI
Ljubljenje rules!
Ako neko ima loshu tehniku to mi nije toliki problem koliko neke druge stvari koje bash bash ne volim - ako je jezik hladan nekome onda ne mogu da se ljubim sa njim, preodvratno mi je, i ako su nekome usne izuzetno mekane i gnjecave, to mi je odbojno. :)
Hehehe, slazem se skroz.
Jos ako neko ima duplo veca usta od tebe, pa ti ljubi sve osim usana, to jest ono sto je van njih, onda stvarno dolazi do problema:misli: :sw: :hyper:
Korisnikov avatar
By radoznala
Najgore od svega je sto ne izvaljujem sto me neko iz cista mira ljubi i kulira :rafal:
Izjasni se :wtf:

@REI Reci da je dobar :kiss:
Korisnikov avatar
By alekzandar
Evo, ja imam veliki problem.. uvek kada se ljubim sa deckom, divno je. Ali, kada krenem kuci, provalim da me zaboli jezik... dal' zbog mojih ostrih zuba, ili njegove tehnike, ali uvek je tako...
Mada, zovite me mazohistom, ipak nista ne bi menjao... :klap: :bic:
Korisnikov avatar
By alekzandar
Ne znam, mozda mi je mali jezik, pa ga isteglim, ili on previse vuce dok me ljubi... U svakom slucaju, jednom smo morali da se suzdrzavamo celo vece, jer sam imao problema od dan pre. Ali, i to je bilo super, jer su onda radili samo oni sitni poljupci, najslaði... :)
ps- koji je djavo sa ovim smajlicima, uopste ne mogu da ih stavim.. :(
Korisnikov avatar
By Laika
Uglavnom dobra iskustva sem necega iz osnovne skole...

Enivej, kad se budem poljubila zatvorenih ociju bicu jako zaljubljena. Valjda ce to znaciti da ce doticna da mi drzi paznju duze od mesec dana.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!