Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Hugo
Sto bi nas narod rekao: SLEP PORED RODJENIH OCIJU....Izuzimajuci ljubomoru,koliko vidite ili ne,koliko prastate neke SITNICE kod vaseg partnera dok ste u vezi,neki zalutali pogled na trenutak,malo jaca ljubaznost prema nekome ili vec nesto slicno,slatko upakovano, dovoljno da oslepite na trenutak,a sa druge strane ne?????
Da li to uvazavate kao SITNICU ne tako vrednu,odmah reagujete,ili se upustate u postolovinu da slepi od ljubavi niste stigli da vidite neku od osobina vaseg partnera pa je to vredno istrazivanja???::leviathan:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Valjda to zavisi od sigurnosti u kvalitet vasheg odnosa.

Ukoliko je odnos kvalitetan mozhe da radi shta god hoce jer cu znati da to radi iz nekih totalno drugih motiva - zezanje, prijateljski odnos, w/e.

Kad se javi sumnja znachi da vam odavno ne shtima neshto u tom odnosu i pomazhe pricha. Ako se ispostavi da je neshto shto ti ne odgovara -> razlaz.

Samo, najbitnije je shvatiti da ne posedujemo drugu osobu ni zakonski niti cemo ikad a kamoli njena razmisljanja, osecanja, postupke.

I shta fali ako idesh s dechkom i komentarishesh druge momke?
To shto imash nekog ne znachi da su svi ostali najednom postali bezlichni ili su pak isparili.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma.......nema tu sta da se prasta, neka gleda gde hoce, i bas je fino kad je neko ljubazan........treba zdravo razmisljati i ne traziti u svakom gestu nesto ruzno........
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Iskren sam do bola, lazem samo neprijatelje. Ako me pogadja da svakako cu reci, ipak bitne su sitnice.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ako sam povreðen, ne?u ?utati. Možda ne?u odmah raskinuti, ali ?u biti ljut .. ipak, ako sam zaljubljen, teško raskidam ... il mi se bar tako ?ini.
Korisnikov avatar
By Delete
Dok traje zaljubljenost (ona slepa) ni ne obracam paznju, a posle obracam paznju na svaku sitnicu i ukoliko mi nesto smeta obavezno to devojci kazem, ali ako se neke stvari ponavljaju precesto uprkos skretanja paznje na to, obicno dodje do raskida.
Korisnikov avatar
By Dina
Imam dobar dar zapazanja i ne zavisi od zaljubljenosti, sto mi je ponekad zao (cak je tad i izostreniji jer obracam paznju)... To ne znaci da cu praviti scene, niti zelim da ih trpim, niti priredjujem. Svako ima pravo da svoj zivot organizuje kako on misli da treba... Onda kada mu ukazem na neko ponasanje tada sam vec prilicno sa sobom nacisto - ili moze promena ili :putnik:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma ja sam uvijek sumnjicav..ali treba biti oprezan.Nema kod mene cutanja, cim mi nesto smeta, kazem.Nikad nisam toliko zaskijepljen da ne primjetim neko vrdanje, skrivene poglede i sl.:balon:
Korisnikov avatar
By bigirl
Nikad nisam toliko zaljubljena da ne vidim šta radi i gde gleda. E sad, od toga koliko sam zaljubljena zavisi da li ?u re?i ili ne. Ako sam mnogo, a on gleda... Ima odmah da mu saspem to. A ako nisam zaljubljena... Onda me zabole.
Korisnikov avatar
By Tweety
apsolutno mi ne smeta kada pogleda nekog dobrog tipa, kada se muva sa nekim mi je slatko... ja se isto ponasam i mislim da tu nema niceg loseg, flert je prirodna stvar... znam da samo mene voli i tu se zavrsava svaka sumnja!
Korisnikov avatar
By tramp
ja gledam stalno i super mi je kad i ona gleda a najbolje kad gledamo zajedno
Korisnikov avatar
By Val
Nikada nisam toliko slepa da ne vidim shta ona radi. Pa ipak...zashto bi mi smetalo da gleda?
Naravno da cu da joj kazem ako mi neshto zasmeta, ali znam da me voli i ne smeta mi to "obicno" gledanje "u prazno". Naprotiv. Ne zelim samo mene da gleda. Neka ide kroz svet otvorenih ociju. To ce joj pomoci da uvidi i one ne tako lepe stvari.

E sad, ako primetim, da to gledanje nije tek tako...pa onda neka bira. Zna shta ima i shta moze da izgubi. Ali ne zna, shta je ocekuje. Pa ako je toliko radoznala, neka izvoli. Povratka nema.

I sledeca opcija bi bila da gledamo zajedno...ali to bi vec bilo na sexualnoj osnovi. Zajedno gledamo, zajedno biramo i zajedno uzivamo... No, to je vec drugo pitanje. ;)

Mislite li zaista da to gledanje u druge znaci, da vas ta osoba ne voli, da zeli nekog drugog? Ja ne...
Pa jbt, ne moze samo mene da gleda...oslepece na kraju, smoriti se i otici svakako. Zato, neka gleda gde god hoce. Tim pre ce da primeti shta ima pored sebe i da ceni to "dobijeno". ;)

I da...ljubavi, ovo ne znaci da imash "propusnicu" za sve ... :love:
:D
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Morgan Le Faye
Iskren sam do bola, lazem samo neprijatelje. Ako me pogadja da svakako cu reci, ipak bitne su sitnice.
jap, samting laJk det.
samo iMam tendenciju dA inicijaLno cutiM oko Nekih stFari (ako koNtam da osoBa moze neSStou i sama shvatiti da mi smeta), mogu se i duriti, alI i puci i ono, sFE u lice.
ako neSSto ceniM u medjuljudSSkim odnoSSima, to je iskrenoSSt - kaD preSStanem biti iSSkrena , onda znAci da me boli tuKi. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Val
Slika I'm never blind.
Korisnikov avatar
By Zibro
niko nije savrsen a koliko mana ces biti spreman da progutas zavisi iskljucivo od toga da li postoji kompenzacija u obilju drugih lepih stvari ... svi smo mi uvek svesni samo ponekad namerno zelimo da se pravimo slepi i gluvi
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa nije da bas nista ne vidim prvih mesec dana... :D Ne mogu reci da bas hladne glave bivstvujem kad sam zaljubljena, ali uglavnom vidim sve ono sto bi moglo da mi smeta... Doduse, tek kasnije pocnem da sitnicarim oko toga :D
Korisnikov avatar
By Mortis
Moj stav je da mi nije vazno.
Veza ne bi smela da bude ekskluzivna od samog starta... u prvom periodu sam OK s time da druga strana vidja druge ljude... Samo kad se dodje do faze veze kad se oboje slozimo da smo 1 na 1 i nema niceg sa strane, dolazi do izrazaja pitanje da li sam slep kod ociju... Ali zaljubljenost je do tada prosla. Zrelo? Ili nebulozno?
Korisnikov avatar
By Adam*
JA sam potpuno slep kada sam zaljubljen ali ne na te stvari:"dali nekog gleda"....Jer mi to ne smeta!Cak volim da pricam sa voljenom osobom o dobrim frajerima/ribama...i uvek iskomentarisem kada na ulici idemo zajedno i prodje neko dobro "meso"......Ajojjjjjjj...obaveznoi....kako je lep ili lepa!!Mmmmmmm!!
Nije mi to problem uopste....pa nisamo nas dvoje jedini lepi ljudi na svetu!!!Ja sam veliki esteta tako da je to i skroz logicno ponasanje kod mene a ako se nekome ne svidja neka ne bude samnom.....zar ne??
Sto se tice prevare tu sam potpuno samouveren jer tesko ko moze da zadovolji nekoga kao ja(bez sranja) jer sam previse u tome i jako mi je sex vazna stvar u zivotu....otprilike nema sta nisam probao i nema sta ne znam da nekome godi ili ne!!!!Tu sam "Magistrirao" tako da neka ljubomora u tom pravcu je kod mene nemoguca......Waaaa kakva samouverenost!!!Hahahahahaha!!!
Ali Fucking je tako ....................
Pozdrav!!!!!
Korisnikov avatar
By Laika
Ako mi ashikuje pred nosem otvoreno i bezobrazno
ja se distanciram tiho ali neljubazno.

Ako mi ashikuje pred nosem podmuklo i slepachki
isprozivam je und ispljujem nabadachki,
pa tek ondak
shutnem onako, bas da zaboli i bas bezobrazno.

Am I poet, or wot... :doh:

(razredna, izvini)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!