Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By BornEnchanter
E ovako... Ako ste citali moj topic naslovljen "Zaljubio sam se" znate da sam se, pa... zaljubio :) u decka koji je super. Njemu je ovo prva ozbiljna veza tako da nailazimo na neke maje prepreke koje se resavaju vrlo lako i to je sve ok. Problem su dve stvari:

1. On ide na Evroviziju ove godine i meni to ne dopada nimalo znajuci da je Evrovizija najveca gay zurka na svetu. Da stvar bude jos gora, on uopste nece ici na sami show, nego ide tamo radi zurki. Ovo je vec treca godina kako ide tamo. Mislite li vi iskreno da moze tamo da usere stvar sa nekim???

2. Ja nikada nisam bio promiskuitetan. Desavali su se i meni one night standovi, ali sam uvek trazio nesto vise. Moj decko je sve do sada (tacnije tri godine unazad) bio sa tipovima iskljucivo radi sexa. Razgovarajuci sa njim zakljucio sam da je bio sa puno muskaraca. Ne zelim da znam broj (iako me to kopka), ali kada bih znao da je na primer bio sa 30 njih, odmah bi mu dao korpu (sta cete... konzervativan sam :) ) Savetujte me molim vas kako da predjem preko svega toga a da to ne utice na nasu vezu. Stalo mi je do njega i znam da je njemu stalo do mene. Ja sam ljubomoran i posesivan i ponekad preuvelicavam stvari, ali eto, takav sam. Bojim se da ne userem stvar. Svaki savet je dobrodosao...

Hvala :saint:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nesiguran si u sebe, po obe stavke. I to nemash shta s njim da raspravljash nego sa sobom.

Imaj na umu da ti njega ne posedujesh, niti cesh ga ikada posedovati. Za 5 sekundi chovek mozhe da unishti neshto od mesec, dva, godinu, pet, deset i tu mu niko nista ne moze. A razlog moze biti nenadjebivo imbecilan. I sta cesh onda?

Obichno takvi nekoga zadave svojim tripovima, onda dobiju shut kartu a posle tone suza i progutanih pilula s viskijem posle ledenog tusha im naviru svi znaci ljubavi koji su im davani a koje je to slepilo prenebregnulo.

Dakle, da ti se ovo ne bi desilo - na vreme sagledavaj i uzivaj u svim znacima zaljubljenosti da kasnije ne bi zalio za time.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa prili?no mi se ?ini da želiš da te *ebu a da ti ne uðe... hajde da postavim sto nemogu?ih zahteva pa da posle kukam što se nisu ispunili...
juhuhu... ako je tri godine spavao sa svakim ko je naišao, bilo je tu mnogo više od 30... tu se, mislim, pri?a za ovaj put i završava...
Korisnikov avatar
By IceBerg
pa zashto ti njemu da branish da ide tamo//// ako oce da te prevai prevarice te u krevetu i ti to ne mozesh kontrolirati!!!!!!!!

odi sa njime... mada ako odesh pa vidish da se muva s anekim bice josh gore!!!1

a zashto bi se muvao... zashto poci od najgore stavke!!!

pa shat ako je spavao sa preko 30... mislim da u opshte nije u redu nijedna tvoj stav... ako si ga prihvatio za dechka shta ima da kopkash po njegovoj proshosti i da se ljutish zbog nechega shto je bilo

a zart ako se volite toliko bitno ako on provede poal sata sa nekim

zar vas ne vezuje neshto vishe

a shto s ene opustish :kuvar:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Pa ja ustvari trazim samo pomoc kako da prevazidjem te stvari koje me muce. Pre ovoga sam imao dugu i prilicno tesku vezu koja je, verujem, kriva za ovo sto osecam sada.

USAMLJENI, kada bi on proveo pola sata, sat, 15 minuta ili bilo koliko vremena sa nekim drugim (znas na sta mislim), dakako da bi to bilo jako bitno. Ne zelim otvorenu vezu. Ima puno, ljudi oko mene koji mi daju bezrezervnu ljubav i koji me cine sretnim na svaki moguci nacin. To ipak ne znaci da cu da se sexam sa svakim ko naleti, jer mi je emotivni zivot ispunjen. Ako nekome nije dovoljan partner sa kojim je u vezi da zadovolji njegove sexualne potrebe, onda smatram da ta osoba i nije spremna za pravu vezu.
Korisnikov avatar
By Val
E svashta cu ja da citam na ovom forumu? A jel smem da pitam koliko je tebi godina?

Sasvim je suludo odgovarati na ova tvoja pitanja, ali ajde. Znash, kao prvo koga boli k za to s koliko njih je on do sada spavao? Pita li tebe neko jesi li bio nevin ili pregazio chetu? NE! Pa zashto ti onda uopshte potezesh to pitanje? Zar je proshlost toliko bitna? Meni vala bitnije shta je sad i shta ce biti. A ti ako tako nastavish ...garantujem da s tim deckom nemash buducnost. ;)
Posesivnost ne vodi nicemu.
Kao drugo, zashto ne idete zajedno na tu "zurku"?
Korisnikov avatar
By IceBerg
gledaj ne kazem ja da trebash biti u open relation!!!!

ali ili ga prihvati ili... radi chudi da ga vezesh za sebe...

ja sma mom zadnjem dechku... dao 100% slobodu da rtadi shta hoce... chak sma mu ja heo sredjivati likove... jer sma ga voleo i zeleo d abude happy... mozda nekome zvuchi loodo ali necu detalje...

nije hteo bash zato shto je mogao... nikada nije primetio na meni da sm aljubomoran... ali sam ga uvek okupirao tako da nije mogao d amrdne bez mene...
tj ako se volite do daske... i ako ste jedna pored drugoga...
i ako ne kenjate jedna drugoga zbog obichnog pogleda i osmeha da ce sve biti extra

(ja sma sa mojim skupa u gradu shmekao likove) chisto da nam bude zabavno :)

ti s eopustiii i znaj da ako budesh glumio policajca sve cesh izgubiti
By just!N
Originally posted by Val

Slazem se...ako je ovo drugo izvodljivo...tj. ako mozes to da priustis... :up:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Originally posted by Val
E svashta cu ja da citam na ovom forumu? A jel smem da pitam koliko je tebi godina?

Sasvim je suludo odgovarati na ova tvoja pitanja, ali ajde. Znash, kao prvo koga boli k za to s koliko njih je on do sada spavao? Pita li tebe neko jesi li bio nevin ili pregazio chetu? NE! Pa zashto ti onda uopshte potezesh to pitanje? Zar je proshlost toliko bitna? Meni vala bitnije shta je sad i shta ce biti. A ti ako tako nastavish ...garantujem da s tim deckom nemash buducnost. ;)

Godina mi je 21. A inace nije u pitanju zurka, nego zurke koje ce trajati 7 dana i na kojima ce biti stotine gayeva sa svih strana sveta. Ja ne mogu da idem jer se odrzava u grckoj, pocinje u nedelju, a ja nemam lovu i vizu. Ljuuuudi. Znam ja da sam blesav i lud. Samo trazim pomoc da prevazidjem to :doktor:
Korisnikov avatar
By bigirl
E... Pazi... Isto tako sam se ose?ala u jednoj od svojih prethodnih veza... Tako da te potpuno razumem. Mogu samo re?i da to nije stvar samopouzdanja, to je jednostavno stvar NEPOVERENJA.

Ne znam šta da ti kažem da ti bude lakše... Svašta su i meni govorili i nije mi bilo lakše... I dalje sam se jela oko toga sa kim je moja ljubav to sve bila, pa da li joj fale te jeba?ine na sve strane, pa da li ?e iskoristiti prvu priliku na koju naleti... Zajebano je sve to.

Kažem ti, TA?NO znam šta, kako i u kojoj meri ose?aš, ali ne znam šta da ti kažem da ti bidne bolje... Mogu ti re?i samo ovo: moraš da prese?eš i raskineš ili prese?eš i totalno zaboraviš na to, jer ako nastaviš tako da tripuješ - ne?e se dobro završiti. Po?e?eš da ga gušiš, a on ?e onda pobe?i... Osim ako nisi jako dobar na re?ima, pa ga nekako "pridobiješ" (što opet zvu?i bezveze jer ga "ve? imaš").

Ne znam više šta da ti pišem... Obrati mi se na u2u, ako te nešto posebno baš zanima... Sada mi ništa ne pada na pamet. Hvala bogu što sam prevazišla te tripove... Huh...
Korisnikov avatar
By IceBerg
:bubbles:

pa ili se pomiri....

ili chupaj kosu

ili prekini s anjime (mada ti je ovo zadnje uzasnoooo! zato shto on ide na neke zurke u atinu... hmmm suludo)

sorry
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jeste nedostatak samopouzdanja.

Ljubomora i posesivnost hoce da izazovu momente koji bi non stop potvrdjivali pripadnost i zajednistvo.
Onda se vodi rachuna u svemu pre - povredjena je sujeta - kako je ZABOGA mogao neko biti pre mene? I kako ce ZABOGA biti neko posle mene?

Chovek moze biti ljubomoran i na osobu u koju ima poverenja. Duboko u sebi znash da ne bi ali se cimash na sve.

No uvek je najlakshe okriviti drugu stranu.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by unic0rn
Jeste nedostatak samopouzdanja.

Ljubomora i posesivnost hoce da izazovu momente koji bi non stop potvrdjivali pripadnost i zajednistvo.
Onda se vodi rachuna u svemu pre - povredjena je sujeta - kako je ZABOGA mogao neko biti pre mene? I kako ce ZABOGA biti neko posle mene?
Ne ne ne. Ovde nije to u pitanju... Nema veze sa "nisam ti prvi", ve? je pre u fazonu... kako da objasnim... Strah. Bukvalno. Strah da sa tom osobom sutra ne?e postojati (ako se sudi prema njenoj ljubavnoj istoriji...). Razumeš? Zato kažem da je problem NEPOVERENJE (jer se susre?eš sa ne?im što je toliko druga?ije od tebe, da ti je prosto neverovatno i neshvatljivo), a ne SAMOPOUZDANJE.
Korisnikov avatar
By Dina
I ja se secam nekih takvih stanja, mozda vise nalik na ovo sto pise Bigirl ali mislim da je to nastavak...

Jedino sto mi se ne dopada je ta tvoja odrednica "ako je imao 30", sta ako je 31, kako se ta osoba razlikuje od one ciji je broj partnera 29? :wink2: Mislim da se karakter osobe ne odredjuje po broju partnera, nastoj da kod sebe izmenis takvo razmisljanje... Takav sam nije objasnjenje, naravno tvoj zivot je tvoja stvar, ali se covek moze menjati ukoliko zeli i prihvati da je nesto neispravno. Takvo razmisljanje ni u cemu ne razlikuje od onih muskaraca koji traze nevinu devojku. To je ostatak proslih vremena gde su oni sa malim brojem partnera (ili nikakvim) oznaceni andjelcicima a oni promiskuitetni djavolima... A to nema osnova...

Inace, ja nisam preterano ni posesivna, ni ljubomorna ali sam jako nesigurna. I u toj nekoj prethodnoj vezi se to razvilo do preteranih razmera... Strah da cu ga izgubiti me je izbezumljivao, svuda okolo su mi bili suparnici... Kada sam ga stvarno i izgubila to je bilo manje strasno od prethodnog straha da se to moze dogoditi. Ne znam kako to prevazici, jer ja nisam... Ali prijatelj koji je u pravoj ljubavi mi kaze da je on oslobadjao njega strahova i nesigurnosti, cini da ispolji najbolje delove svoje licnosti. Kad se ja setim moje veze - on je meni razvijao strahove, verovatno jer je on bio nesiguran i znao da ce me tako vezati, podsticao je ono najgore u meni, nekad me je stid same sebe kad se setim. Sa te strane mislim da verovatno nije bila prava ljubav. Takodje koliko sumnje znaju da budu izjedajuce toliko postoji neka privlacnost filma u kojem se zivi. Nekad se pitam da li sam volela njega ili predstavu o njemu, da li bih ga volela u tihom i mirnom zivotu ili je moja ljubav bila velika utoliko sto je bila hranjena nemirima i prisustvom drugih ljudi...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by BornEnchanter
[
Godina mi je 21. A inace nije u pitanju zurka, nego zurke koje ce trajati 7 dana i na kojima ce biti stotine gayeva sa svih strana sveta. Ja ne mogu da idem jer se odrzava u grckoj, pocinje u nedelju, a ja nemam lovu i vizu. Ljuuuudi. Znam ja da sam blesav i lud. Samo trazim pomoc da prevazidjem to :doktor:

Pa cuj, oko mene svaki dan najmanje 200 lezbejki, pa shta? Imam devojku koju volim i ne pada mi na pamet da odem s drugom radi sexa niti radi bilo cega drugoga. A zashto bi on???
Ne kontam poentu. Ako te voli i ako jedan drugome dajete sve shto je jednoj vezi potrebno, cemu onda panika? :nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!