Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by coloradoCini mi se da si me pogreshno shvatio. Rekla sam da me odbijaju ljudi koji upravo na to gledaju (odecu!) Ili devojke koje "bljakaju" na butchice i devojke koje eto ne nose suknje...iz bilo kojih razloga. Mislim, ocekujemo tolerantne ljude oko nas, koji ce da prihvate nashu sexualnost, a mi sami nismo dovoljno tolerantni da prihvatimo one, koji ne nose odecu koja se nama svidja, ne prihvatamo devojke oshishane na nulu ili shta znam...
Val, ne mora da znaci da se neko tako oblaci samo zbog mode. I zar je bitno ko se kako oblaci? Moze nesto da ti se estetski svidja ili ne, ali ne vidim odakle ti ta potreba da u tome trazis poentu.
(no, zaista je glupo kada neko u Urban sopu za neke bruka velike pare kupi glupu znojnicu s likom Ce Gevare koji se borio za prava siromasnih. Ali, ovo bas i nema veze s temom)
Originally posted by trampU jeeeeee...bash si se potrudila.Originally posted by Valblago njima te imaju tebe da im objasnis sta treba a sta ne da zele
Potpuno si u pravu. Kad se osvrnem na sve ove devojcice oko mene, koje pokushavaju da izgledaju kao deckici, koje kazu da vole devojcice, a u stvari pojma nemaju shta zele...pa mislim stvarno. p
Pitam se da li su one zene. Ako jesu, zashto po svaku cenu moraju da izgledaju kao likovi? sto tako, kad vidim neku tetku, nacifranu, nashminkanu, krece se kao shto se u stvari ni jedna zena ne krece (i tu se pitam, kako kukove ne iscashi?), preteruje sa svojim nadasve izvrnutim "zenskim" recnikom itd itd...u cemu je poenta svega toga???ma cemu uopste nositi garderobu?
Zar mislite da ste zanimljiviji samo zato shto se kreshete sa osobama istog pola?upravo tako ... jos ako to obavimo na sred ulice skupi se i publikaDobro, likovima je svakako svejedno shta kreshu...
ali shta se desilo sa devojkama? Zar ljubav mozete da povezete sa modom? Ne kontam...emancipacija, ono sto je izgleda tebe zaobislo![]()
Sve u svemu, ne verujem da odrasle osobe imaju potrebu da idu za tom vrstom mode...mada ni to nije sigurno. U shta jesam ubedjena jeste da 50% devojcica koje same sebe javno deklarishu kao "lezbejka", najmanje jednom nedeljno sanjaju o tome kako ih kreshe neki lik i drkaju na te slike u glavi.hm... znaci necije seksualne fantazije odredjuju neciji seksualnost, da li to znaci da je svaka zena koja je imala fantaziju o seksu sa drugom zenom automatski bi?Najgore je kad covek prema sebi nije iskren. Kako onda da poshtuje vas? I kako prema vama da bude iskren...?mislim da je puno gore kada je covek ogranicen u shvatanjima sveta oko sebe
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!