Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Pending-For-A-Bending
E, ne vidim bas da se o ovome nesto bas puno pisalo, ali koji su Vam fetishi? I pod fetishom se ne podrazumeva "sex u prirodi"... U sustini ciljam na odecu...
Fetishi tipa Uniforme (policijske, vojne, medicinske), koža-leather, guma-rubber, patike, bele carape,...
Korisnikov avatar
By Delete
Sto se tice odece, onda tu definitivno moram svrstati policijske uniforme...mada i kosarkaske dresove, a jedan od fetisha su mi i tetovaze :spin:
Korisnikov avatar
By KiWi
P.S. Mnogo si mi lep ispao na avataru :kiss:
By Pending-For-A-Bending
Pa da... sad vidim. Mada, iako si im i ti definisao pojam fetisha, puno njih je promasilo temu. Eto, ja sam pokusao da ih usmerim ka odeci (sto je po meni i pravi pokazatelj fetisha, a ne "tip sa katkom crnom kosom, plavim ocima, i snaznim stiskom ruke (???)"
Korisnikov avatar
By sakis
Auuuu koliko ima ovakvih tema, pa samo smo ja i Kiwi negde oko pet otvorili :smilegrin:
By Pending-For-A-Bending
E,...
Da li neko cita ovde tekst??? Rekao sam da me zanima odeca kao fetish, a ako se dobro secam, "modrice,krv" nisu odeca
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by sakis
Auuuu koliko ima ovakvih tema, pa samo smo ja i Kiwi negde oko pet otvorili :smilegrin:
sli?ni se lako naðu :kiss:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by lthr_yu
E,...
Da li neko cita ovde tekst??? Rekao sam da me zanima odeca kao fetish, a ako se dobro secam, "modrice,krv" nisu odeca
pozvacu se na slobodu govora...:zmija:
Korisnikov avatar
By sakis
Slika
Slika

Ne palim se bas nesto posebno na uniforme, ali kada nekome dobro stoji (kao ovom sa slike) onda moze da bude very sexy
:drkanje:
By жњ
da sam bogata bezbrizna nemica koja ima vremena za zajebavanje mislim da bi stvari kod mene razvijale u leather, rubber (predivno mirishu obe varijante, volim skripanje koze na telu a i stezanje gume mi je hottt to), zatim lanci, neka vrsta laganije bondage varijante..

od ostalih fetisa cisto ne verujem, foot - volim da devojka ima lepa, pravilna negovana stopala, ali ne do razvijanja u fetish.. uniforme... heheh, moglo bi biti interesantno, medjutim poznajuci sebe, verovatno bi odmah prasnula u smeh i od seksa napravila sprdnju :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Rei
Skoro sve uniforme osim doktorskih i djubretarskih :lol:
Sportska odeca...
i ono najlepshe od svega - suit & tie :bale:
By Pending-For-A-Bending
Sustina fetisha je da se napalis na neciju odecu, a ne na tu osobu. Tako da ako ti se svidja uniforma jer na nekom dobro stoji- na dobrom je tipu, to ti vec nije fetish
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by lthr_yu
Sustina fetisha je da se napalis na neciju odecu, a ne na tu osobu. Tako da ako ti se svidja uniforma jer na nekom dobro stoji- na dobrom je tipu, to ti vec nije fetish
Pa mora nekome to dobro da stoji da bi me napalilo... ja mislim da sam na ovom forumu najveci fetish-ista za stopala, ali isto tako me pale lepa stopala na lepim ljudima(za mene) i obrnuto, ako neko ima ruzna stopala bicu ravnodusan ... tako da moze da me napali uniforma, ako je neko dobar frajer i ako mu to dobro stoji. :yes:
Korisnikov avatar
By KiWi
Pravo zna?enje re?i fetish je ''objekat koji poseduje magi?ne ili spiritualne mo?i i ima sposobnost da kod ?oveka pobudi specifi?no stanje svesti''. Drugo, savremenije zna?enje je ''objekat (koji ne asocira dikretno na sex) koji u odreðenim trenucima može da napali ?oveka samim prisustvom u prostoriji ili dodirom. Prevelika vezanost ljudi za neki objekat može da dovede do stanja kada taj objekat postaje fetiš.

* izvinite na neveštom prevodu
By Gost
Originally posted by amnesia
.......mislim da bi stvari kod mene razvijale u leather, rubber (predivno mirishu obe varijante, volim skripanje koze na telu a i stezanje gume mi je hottt to), zatim lanci, neka vrsta laganije bondage varijante.......

Tebi bi ovo fenomenalno stajalo, a imam neki utisak da ti i pristaje. :)
Prvo, super si graðena, tako da bi u toj kožici/gumici ( :lol: ) izgledala fe-no-me-nal-no (što bi ti rekla), a pritom imaš i takvu zajebanu facu, o?i. Kladim se, da kad želiš, možeš da izgledaš, onako, prosto da ti se ?ovek pokori. :D .....ma glat bi mogla da glumiš u Terminatoru 3 umesto one plave cice u bordo-braon kožuri....mljac!

:kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!