Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

7
54%
2
15%
4
31%
Korisnikov avatar
By 2kune
Nije tmuš, ve? tmušA. Vadi vujakliju! :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by 2kune
Nije tmuš, ve? tmušA. Vadi vujakliju! :egzorcist:
nema u Vujakliji.
Korisnikov avatar
By 2kune
O bože... Tma i tmuša neprebolna... :peca:
Korisnikov avatar
By colorado
Zar nije "tusta i tma"? Svejedno. Sta je tusta, inace? Stali je tek "tma"? Je l' imaju te reci znacenje van konteksta??
Korisnikov avatar
By tramp
u ovom kontekstu su tmuse = univerzalne?

eto medju curama odgovorno tvrdim ima najvise tih tmusa bar iz mog basnoslovnog iskustva (hm... a sta je basnoslovno ako je to uopste ta rec) :hvala:
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by fazza
Vishe je mentola.
:smeh: :smeh: :smeh: ....tu se slazemo..... :protest: :protest: :protest:

:kosach:
By жњ
meni se cini da vise ima aktivnih il bar onih koji to tvrde...
Korisnikov avatar
By m..
Nisam odl evidenciju, mislim da najvise ima univrezalnih koji se predstavljaju kao aktivni. :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By KiWi
Najviše ima budala koje samo traže sex. Nebitno sa kim, nebitno gde i kako. Naj?eš?e su do zla boga pasivni.

P.S. Mene su na jednoj tebi pošteno isprozivali kada sam koristio re? ''pasivuša''. Naime, neki tu re? smatraju psovkom i da je sklepana da bi uvredila pasivnog momka kome se daje taj epitet. Dakle, kuno prepravi, dok još nisu po?eli :) ... a i nekako finije zvu?i pasivan od pasivuša.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Kiwi
Najviše ima budala koje samo traže sex. Nebitno sa kim, nebitno gde i kako. Naj?eš?e su do zla boga pasivni.
a josh gore je shto svako deli svoje ime:grin:

Originally posted by KiwiP.S. Mene su na jednoj tebi pošteno isprozivali kada sam koristio re? ''pasivuša''. Naime, neki tu re? smatraju psovkom i da je sklepana da bi uvredila pasivnog momka kome se daje taj epitet. Dakle, kuno prepravi, dok još nisu po?eli ... a i nekako finije zvu?i pasivan od pasivuša.
tu rech obichno koriste jedni pasivni tipovi na drugima,
konkurencija, chupanje kose etc....
nazalost zakoreli pasivci tako gule samoposhtovanje mladjih kolega, i na kraju i mladji postaju s vremenom stare zagorele rospije....

kul je fazon nazivati tipa koji hoce da ti da bulje pasivusha, osim ako ti ta bulja ne treba... i dolazimo da zakljuchka da ti njegova bulja ne treba jer si ti pasivan...

inache rekao sam i pre i dalje smatram da niko nije 100% pasivan ili aktivan, svi smo mi uni, samo shto mnoge mrzi da budu aktivni, lakshe im je da se prevrnu na ledja i podignu noge... zar ne kiwi?

oni koji sebe smatraju pasivnim likovima su nezni, suptilni, s neznom kozom i puppy ochikama, a nazivati ih pasivushama je kao seci krila andjelima..
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Kiwi
P.S. Mene su na jednoj tebi pošteno isprozivali kada sam koristio re? ''pasivuša''. Naime, neki tu re? smatraju psovkom i da je sklepana da bi uvredila pasivnog momka kome se daje taj epitet. Dakle, kuno prepravi, dok još nisu po?eli :) ... a i nekako finije zvu?i pasivan od pasivuša.
Ko ?e se bunit? Pasivuše? :lol: Ma mogu me jebat :smeh:
Korisnikov avatar
By Adenim
2куне је пппп пасивуша. :dj:
Korisnikov avatar
By Gost
Ja sam aktivna.
:blush:
Korisnikov avatar
By Rei
Meni se chini da ima vishe aktivnih, ali to je zato shto me pasivni ne zanimaju previshe u sexualnom smislu. :P
Inache generalno gledano najvishe je aktivnih, ali samo zbog unverzalnih koji kada se pitaju shta im vishe odgovara kazhu 'da budem aktivan', jer ako bi rekli da su vishe pasivni bili bi manje vredni... :roll:
Korisnikov avatar
By IceBerg
heheh pa budala i paprati nikad nece nestati :) )

mislim d aje vishe uni

a gde su asex?!
Korisnikov avatar
By Val
E bash me zabole kojih je vishe. Dovoljno strashno da se prave te podele. :bljak:

:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Nestao
NAJVISE JE SEKSUALNIH PACENIKA.:sekirica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!