Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Shvatio sam to pre nekog vremena... kada neko sedne i lepo ti objasni šta se u tvojoj glavi dešava kada se naložiš na nekog, i kada ti to sve zapiše u formi hemijske jedna?ine, onda shvatiš da je ljubav jedna tako primitivna i jednostavna stvar ... ljudi koji su ludo zaljubljeni su ljudi koji ne umeju da se kontrolišu ... ne bih rekao da je precenjena, ali rekao bih da je prevaziðena...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kiwi
onda shvatiš da je ljubav jedna tako primitivna i jednostavna stvar ...
:up:
... ali smo MI ti koji je ?inimo komplikovanom... :leviathan:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bigirl
onda shvatiš da je ljubav jedna tako primitivna i jednostavna stvar ...
:up:
... ali smo MI ti koji je ?inimo komplikovanom... :leviathan:
:up: :klap: :up: :klap: :up: :klap: :up: :klap: :up: :klap: :up: :klap:
Korisnikov avatar
By Escobar
kada ti to sve zapiše u formi hemijske jedna?ine
:mucka: mi taj deo josh nismo uchili :nerd: zezam se.....

Verujemo u neshto shto je tako bledo, nerealno, a sebe ubedjujemo da je to poenta ovog sveta.....Neshto mi se tu ne svidja........

Kao shto reche bigirl...
By bgboy9
U pravu si, ljubav je precijenjena. Tek kad ti onaj (ili ona) sa druge strane zalupi vrata pred nosom po?neš razmišljati svojom glavom i shvatiš poantu cijelog tog "showa" (na žalost, neki je ne shvate niti tada,..) ...

uglavnom, Kiwi je to dobro objasnio pa ne?u ponavljati.. :klavir:
By APACH
strongly disagree and Im over 30yo!
Korisnikov avatar
By EYA
bravo, bravo !
al ste se nasli i lepo izjadali :zev2:

ili niko od vas do sada jos nije osetio pravu ljubav, ili prosto ne zelite da se udubite u temu i svoje emocije...

vi ovde ocigledno brkate pojmove ljubavi i zaljubljenosti!

a cak ni zaljubljenost sobom ne mora da nosi razocarenja i bol ako ste dovoljno zreli da ipak bar malo koristite zdrav razum u proceni 1/2voljene1/2 osobe. realno sagledavanje vrlina i mana drugih ljudi ne moze da vam pokvari uzivanje i osecaj zaljubljenosti, ali moze da spreci razocarenja tj 1/2udaranje nosom u vrata1/2.

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by APACH
Na osnovu ?ega si izgradio takvo mišljenje? .. obrazloži ga (na srpskom, ako nije problem) ...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by dino82
U pravu si, ljubav je precijenjena.
Ili necenjena...?
Originally posted by dino82
Tek kad ti onaj (ili ona) sa druge strane zalupi vrata pred nosom po?neš razmišljati svojom glavom i shvatiš poantu cijelog tog "showa" (na žalost, neki je ne shvate niti tada,..) ...
A neki je shvate, pa su ipak suvise "ponosni" da zagaze u djubre, koje su sami producirali i da se vrate sa ciljem, da sledeci put ne prave ista "sranja".
By APACH
Na osnovu ?ega si izgradio takvo mišljenje? .. obrazloži ga (na srpskom, ako nije problem) ...

znas kako, ljubav je precenjena samo u slucaju kada imas problem da ulozis sebe u istu. Vecina ljudi kuka kako ne moze da se zaljubi i pronadje odgovarajucu osobu a pritom niko nije spreman ni za mrvicu kompromisa i realnog sagledavanja sebe. Onda dodje do ovakvih tema gde ljubav ne samo da je nepozeljna nego je i precenjena. A vidis, u ljubavi ne uspes izmedju ostalog ako precenis sebe ili ne cenis partnera. I vice versa, naravno.

sto se tice onog over 30yo to samo znaci da ne dozivljavam klinacke drame koje i dovode do postavljanja ovakvih tema.....
By bgboy9
Originally posted by Val

A neki je shvate, pa su ipak suvise "ponosni" da zagaze u djubre, koje su sami producirali i da se vrate sa ciljem, da sledeci put ne prave ista "sranja".

Ima i tu istine, ali samo ako nisi posve "zagazio u ðubre" i osjetio pravu stranu te ljubavi. Jer bilo kakav odnos izmeðu dvoje ljudi (pa bio on i ljubavni) se manifestira na koristi jedne i druge strane. Ukoliko samo na jednoj strane "pukne nit" ta se ljubav ruši kao kula od karata, pravo stanje situacije dolazi na vidjelo i naj?eš?e jedna ili druga strana ostane povrijeðena. :sniff: Da skratim, ljubav je lijepa dok traje, no kada ta ista ljubav pukne onda se zapravo sam sebe pitaš "pa zašto sam sam sebi to dozvolio, dali mi je ovakvo što trebalo? " ... tek tada zapravo shvatiš da ta, doneko? predivna i vije?na ljubav, i nije ono što si mislio da je.. ::rida:
Korisnikov avatar
By Val
Pa ne bas uvek. Ponekad i kad ta nit pukne, znas da je ta "ljubav" bila od koristi. I dalje je lepa, samo sto ne funkcionise kako bi trebala funkcionisati, da bi se "nastavila".
Ali je ne izbacujes tek tako iz glave, srca i gde god se sve do tada ugnezdila...
Korisnikov avatar
By ciceron
Ali ljudi, jedino ljubav ukljucuje nesto iznad materijalnog i razumnog. Sve ostalo mozete imati i sve ostalo ni iz bliza nije tako snazno kao emocija. Sta vam vrede pare kada nemate sa kim da ih potrosite? Sta vam vredi karijera kada necete imati privatni zivot? Sta vam vredi garderoba, lepota kada cete ionako ostariti i umreti? Jedino je ljubav vecna i traje i posle smrti. Taj osecaj ne moze da se zameni nizasta...
Korisnikov avatar
By waterlily
Shvatio sam to pre nekog vremena... kada neko sedne i lepo ti objasni šta se u tvojoj glavi dešava kada se naložiš na nekog, i kada ti to sve zapiše u formi hemijske jedna?ine, onda shvatiš da je ljubav jedna tako primitivna i jednostavna stvar ... ljudi koji su ludo zaljubljeni su ljudi koji ne umeju da se kontrolišu ... ne bih rekao da je precenjena, ali rekao bih da je prevaziðena...
He he! Ok, ali kad ti neko objasni hemijske reakcije koje se u tvom mozgu desavaju kada si srecan, sve to bude jako jasno i deluje primitivno, ili kada osetis neizmernu togu nastalu usled gubitka nekog koga volis, i to se moze svesti na jedinjenja koja luce odredjeni delovi mozga i koja se vezuju za odredjene receptore!

Gledajuci kroz prizmu biohemije, sve je objasnjeno, ali zar bi trebalo da, zbog hemijske pozadine ljubavi, smatramo da je ona precenjena i gledamo na svet u kome zivimo kao na zbir reakcija? U cemu bi onda bila poenta zivota?
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Precenjena kod emotivno nezrelih koji nisu u stanju da se predaju i prepuste. Ne moze se reci da si ziveo ako nisi bar jednom tako voleo da bi bio u stanju sve da uradis za osobu koju volis, i da je, sto rece Angelina jednom davno, pustis da ode onog trenutka kad joj ljubav ne bude prijala.
By Ulix
znas kako, ljubav je precenjena samo u slucaju kada imas problem da ulozis sebe u istu. Vecina ljudi kuka kako ne moze da se zaljubi i pronadje odgovarajucu osobu a pritom niko nije spreman ni za mrvicu kompromisa i realnog sagledavanja sebe. Onda dodje do ovakvih tema gde ljubav ne samo da je nepozeljna nego je i precenjena. A vidis, u ljubavi ne uspes izmedju ostalog ako precenis sebe ili ne cenis partnera. I vice versa, naravno.
Originally posted by Franck Whitson
Precenjena kod emotivno nezrelih koji nisu u stanju da se predaju i prepuste. Ne moze se reci da si ziveo ako nisi bar jednom tako voleo da bi bio u stanju sve da uradis za osobu koju volis, i da je, sto rece Angelina jednom davno, pustis da ode onog trenutka kad joj ljubav ne bude prijala.
:klap:
Bravo.
Slazem se sa svakim slovom gore napisanim.
By spf 3000
Originally posted by EYA
ili niko od vas do sada jos nije osetio pravu ljubav, ili prosto ne zelite da se udubite u temu i svoje emocije...
vi ovde ocigledno brkate pojmove ljubavi i zaljubljenosti!
couldn't agree with you more.
Korisnikov avatar
By bigirl
Moram da vratim ovu temu na vrh.
Ose?am se sada (verovatno) kao Escobar kada je postavio ovu temu.
Mada ne mislim da je precenjena.
Samo sam duboko razo?arana u ljubav.
Korisnikov avatar
By taurus
Ko zna sta je ljubav taj je nece stavljati na tender i procenjivati.
Banalizacija sustine...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!